home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Treća generacija Mitsubishijevog Outlandera ne samo da se odlično snalazi na različitim tržištima i kontinentima, već odlično obavlja najrazličitije namene, od sposobnog 4x4 automobila, do prostranog i udobnog porodičnog model.

Brend Mitsubishi je poslednjih godina, na našem tržištu, neopravdano skrajnut. Odavno niste mogli ni na našim stranama da pročitate test nekog modela ovog renomiranog proizvođača, što je takođe neopravdano! Možda Mitsubishi trenutno nema bogatu ponudu modela kao neki konkurentski evropski i japanski proizvođači, ali svakako ima šta da ponudi, pogotovo ako se u obzir uzme kvalitet i pouzadnost, koji su, po svim statistikama, na znatno višem nivou od popularnijih modela nekih evropskih proizvođača.

Ovaj put, na našem testu se našla treća generacija popularnog SUV modela Outlander, i to u restilizovanoj verziji. Pored izmena na karoseriji, redizajn je podrazumevao i značajna poboljšanja u kabini, sa akcentom na zvučnoj izolaciji, a kako sve to izgleda u praksi, saznajemo tokom višednevnog testa.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Topspeed.telegraf.rsčitanja : 506Komentari