home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sa potpuno novim, varijabilnim pogonom na sva četiri točka, V8 motorom sa impresivnih 612 „konja“ i ubrzanjem do „stotke“ za 3,4 sekunde, Mercedes-AMG E63 S postavlja nove standarde u klasi ultimativnih sportskih limuzina, čime je zasenio najbliže konkurente, a po performasnama se približio mnogim čistokrvim sportskim superautomobilima!

U prethodnih 16 godina, koliko postoji TopSpeed magazin, bili smo u prilici da vam prenesemo mnogobrojne doživljaje iz vožnje sportskih modela sa znakom „trokrake zvezde“, a sada je na red došao Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+. Ovaj model, uz AMG GT R, predstavlja najnovije dostignuće eminentnog Mercedesovog sportskog odeljenja sa sedištem u Afalterbahu.

Nije proteklo ni mesec dana od kada se pojavio na prvim oficijelnim fotografijama, a mi smo, zahvaljujući kompaniji Star Import, koja je ovlašćeni uvoznik Mercedesa u Srbiji, dobili mogućnost da isprobamo njegove mogućnosti na vrhunskoj trkačkoj stazi na jugu Portugalije, zajedno sa odabranim novinarima iz najprestižnijih svetskih automobilskih medija.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Topspeed.telegraf.rsčitanja : 465Komentari

Najbrži sedan trenutno.

Autor P1 17 Feb 2017, 10:54