home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ukoliko želite da se izdvojite od proseka i uživate u kvalitetu koji stoji iza trokrake zvezde, kompanija Star Import je pripremila posebne uslove za nabavku "A klase"

Među najvećim uštedama koje kupci novih automobila mogu da ostvare je ona koju obezbeđuje Mercedes, i to za “A klasu”. Skoro četiri hiljade evra je niža cena za model “A 160”, koji se isporučuje sa dosta dodatne opreme. Ovako opremljen “mercedes A 160” može da se nabavi za 19.990 evra.

Za razliku od konkurenata koji se u toj cenovnoj kategoriji prodaju sa trocilindričnim motorima, pa i onima zapremine hiljadu kubika, u “mercedesu” je četvorocilindrični 1,6 turbo-benzinac optimizovan da traje. Iako je najslabiji u gami benzinaca, sa svoje 102 konjske snage uz pomoć turba čini čuda. Nije ga potrebno “vrteti” da bi dobro ubrzao, već može da se pohvali izuzetnom elastičnošću, posebno na niskim obrtajima.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Magazinauto.comčitanja : 504Komentari

"...u “mercedesu” je četvorocilindrični 1,6 turbo-benzinac optimizovan da traje. Iako je najslabiji u gami benzinaca, sa svoje 102 konjske snage uz pomoć turba čini čuda."

Je li stvarno u pitanju 1.6 turbo benzinac koji ima samo 102 HP?

Autor Damko 22 Mar 2017, 23:18