home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Svaka Alfa, dostojna tog imena, morala bi biti crvena, sa benzinskim srcem u grudima! Nažalost, sivo ruho moje Giulie osećalo se na mazut, što je samo donekle umanjilo njene čari

Nakon par promašenih randevua, najzad oči u oči sa Alfom Giuliom! Sastanak u nimalo romantičnim uslovima, pred kraj februara, sa temperaturom blizu nule i tmurnim olujnim nebom nad glavom! Ako ništa drugo, barem je bilo u tonu sa njenom prelepom karoserijom, iako sam se iskreno nadao da će biti crvena, kao srce zrele lubenice. Šta je tu je, "zadovoljiću" se datim, a biće valjda i koji sunčani dan za dušu... E da, nije samo moja malenkost balavila pripremajući se za test vožnju, već dobrih pet godina bez pravog noviteta, italijanski proizvođač iščekivao je novu Giuliu kao Mesiju! I dočekao ju je, u punom sjaju i raskoši. Gde god da se pojavi ova prelepa Italijanka pleni svojim izgledom.

Već po objavljivanju prvih fotografija, sredinom prošle godine, njena pojava izazvala je efekat atomske bombe. Najzad jedna prava Alfa, koja ima sve šanse da povrati izgubljeni prestiž, uz sve elemente koji krase luksuznu limuzinu : zavodljive forme, kvalitetna unutrašnjost, snažni agregati, sa "šestakom" od 510 KS (poreklom iz Ferrarija), integralni, odnosno pogon na zadnje točkove... Više nego li dovoljno da se zagolica mašta svih vozača, ljubitelja ili ne ovog brenda, kao i da se, barem malo, zabrinu nemački premijum proizvođači.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Vrelegume.rsčitanja : 778Komentari