home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mini je vrlo ambiciozno krenuo u osvajanje krosover segmenta malih automobila. Novi „kantrimen“ predstavili su pompezno u centru Engleske, a potrudili su se da upotrebe svu najnoviju i najbolju tehniku koja im je na raspolaganju iz BMW-ove kuhinje

Mini pokušava da se probije kao retro/sportki ogranak premijum brendova i pri tome ne bira način i sredstva da postigne cilj.

BMW (matična kompanija minija) je organizovao upoznavanje sa novim modelom u Engleskoj, zemlji u kojoj je brend nastao, ali i tamo gde se automobili još uvek proizvode.

Mini jeste potekao u Engleskoj, ali su se domaćini potrudili da nam na najluksuzniji i najsuptilniji način dostave da su Bavarci gazde. Promocija je ekskluzivna, i tek po jedan, ili dva novinara iz svake zemlje ima priliku da učestvuje. Na aerodromu nas dočekuje uštogljeni stariji gospodin koji bi mogao da glumi batlera u bilo kojoj Holivudskoj „limunadi“. Ulazimo u produženu verziju limuzine „BMW-a serije 7“ i krećemo u avanturu obeleženu luksuzom, prestižem, ali i mnogim novim stvarima kojima smo morali da se prilagodimo.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Magazinauto.comčitanja : 406Komentari