home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tojota nam je u Španiji predstavila naredni korak u evoluciji automobila, plag-in verziju popularnog modela "prijus". Sa autonomijom od 55 kilometara i maksimalnom brzinom od 135 km/h uklopiće se u dnevnu rutinu mnogih vozača, kada, po tvrdnji fabrike, troši samo jedan litar benzina na 100 kilometara. Međutim, računica nije baš tako jednostavna

Ako želite da saznate kako će se razvijati automobili u narednih nekoliko decenija, nemojte da posežete za “kristalnom kuglom”. Pogledajte samo istoriju proizvodnje i poslovne planove Tojote. Sve će vam biti jasno.

Tojota je prva, tako reći bez ićije pomoći i podrške konstruisala i progurala na tržištu hibridni automobil, “prijus”. Ovaj model je najpoznatiji, najprepoznatljiviji i najprodavaniji “elektrifikovani” automobil u istoriji.

Rado smo se odazvali pozivu Tojote Srbija na promociju “plag-in” verzije aktuelne, četvrte generacije “prijusa” jer smo znali da je to mesto gde ćemo da naučimo nešto novo, nesvakidašnje, ali i da zavirimo u budućnost, kako smo već naglasili.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Magazinauto.comčitanja : 358Komentari