home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

I dok se novi Renault Scenic i Peugeot 5008 važno šepure svojim novim ruhom, Opel Zafira u tišini je restilizovana, ne bi li se još koju godinu ravnopravno nadmetala sa galskim pevcima i ostalom konkurencijom

Bez obzira što gube na brzini, kompaktni vanovi nastavljaju da biju nemilosrdni boj između sebe! Pored spomenutog Scenica i 5008, nedavno je restilizovan i Citroen Picasso, nakon što je VW predstavio Touran. Ima tu još nekoliko više manje konkurenata u stilu BMW Active Tourer, Ford C-Max i Toyota Verso, tako da Opel nije mogao ništa drugo do da značajnom restilizacijom podari Zafiri novu mladost.

Lansirana krajem 2011 godine, procenjeno je da još uvek nije zrela za penziju, ili je jednostavno proizvođaču bilo preskupo da razvije novu, a sve u iščekivanju da pređe u ruke grupacije PSA . Bilo kako bilo, osvežena verzija je tu, već na prvi pogled znatno drugačija od bivše. Nekadašnja prepoznatljiva svetlosna grupa, u obliku bumeranga, i zašiljeni nos, zamenjeni su znatno klasičnijom maskom, kakvu možemo sresti kod praktično svih modela kuće. Nemojte ovo uzeti kao manu, iako manje originalno, njeno lice sada je skladnije i finije, u duhu sa vremenom.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Vrelegume.rsčitanja : 518Komentari

Mnogo mi se dopada ova Zafira. Ima nesporno svojih mana. Dosta... Čak je na neki način i zastarela.
Ali, "zastareo" sam i ja i rado bih je posedovao.

Autor moron 04 Apr 2017, 20:37