home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Uz kafu i odlične kolače, na svetskoj prezentaciji restilizovanog Renault Captura, domaćini su nam rekli da je novi model kvalitetniji, poseduje nove tehnologije i sisteme za povezivanje. Potom su nam podelili ključeve i uputili u gust saobraćaj Kopenhagena kako bi sami otkrili sve novine

Moramo da pohvalimo našeg domaćina što je odlučio da se ne drži klišea kod organizovanja svetskih prezentacija. Prve vožnje “kaptura” nisu bile održane u nekoj od “egzotičnih” destinacija, poput Barselone, Lisabona, Malage, ili recimo Sardinije. Ovaj put, baza nam je bila u prelepom i mirnom Kopenhagenu.

Danci već godinama izvode velike radove u centru grada, pa je saobraćaj gust i usporen. Međutim, ljudi su opušteni, spokojni i nasmejani, pa tokom probnih vožnji ni jednom nismo čuli sirenu. Dajte migavac i ljubazno će vas pustiti da se prestrojite, bez drame, gestikulacije, il nečeg goreg, na šta smo već navikli na pomenutim uobičajenim destinacijama za prezentaciju novih automobila.

Opušteni, mogli smo da se posvetimo vrlinama i manama novog automobila, pa smo pronašli vremena čak i da razgledamo okolinu.

Kompletan članak na sajtu Magazinauto.comčitanja : 275Komentari