home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ken Block Mustang

Kreator najnovijeg Betmobila, odlučio je da jednom od najboljih reli vozača kreira nov automobil.

Ken Blok stekao je internet slavu zahvaljujući svojim klipovima na kojima veoma brzo vozi svoja kola i osvaja različite tipove drumova i podloga. Za Kena kažu da je najbolji drifter na svetu,a on svoje sposobnosti driftovanja ne skriva. Ken je čuven po svojoj brzoj vožnji i preferira urbane puteve i gradke ulice, na kojima može da izvodi čarolije u svom automobilu. Ken Blok je dokazao da je neverovatan vozač i da je spreman da pokori svaku ulicu i drum.

Ken Block Mustang

U svojm drumskim pohodima, Ken koristi nekoliko različitih automobila, a sada je uspeo da u svoju kolekciju uvrsti još jedna fenomenalan model. Prema Bloku, ideja za model nastala je kao prirodno unapređenje Hoonicorn modela koji je predstavljen 2014. godine i zasnovan na Ford Mustangu iz 1965. godine.

Blok je potrašio pomoć Eša Torpa koji je radio na brojnim filmovima i zaslužan je za stvaranje novog Batmobila koji će biti prikazan u filmu The Batman, a koji bi trebalo da bude objavljen u oktobru 2021. godine. Ovaj automobil nesporno je agresivan jer ima masivan dovod vazduha i niz otvora iznad prednjih branika. Koncept takođe ima prednji spliter, produžene blatobrane i bočne izlazeće dvostruke izduvne sisteme. Ostali istaknuti elementi uključuju poklopce zadnjeg stakla, masivni difuzor i veliki spojler na gepeku.

Automobil bi, verovatno, mogao da koristi isti pogonski sklop kao i Hoonicorn V2. To znači da će on najverovatnije ispod haube imati tvin-turbo 6,7-litarski V8  motor koji će proizvoditi monstruoznih 1400 KS.

Izvor: Autoexclusive.rs / YouTubečitanja : 518Komentari