home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Honda EV Concept

Honda je sa jednom slikom i kratkim saopštenjem najavila da će početkom januara sledeće godine na CES sajmu u Las Vegasu predstaviti novi koncept.

 (Dalje)Chery akcija

Dobrodošli u prazničnu atmosferu uz Chery - gde se izbor za vašu savršenu vožnju susreće s ekskluzivnim poklonima.

Novogodišnja akcija traje od 05.12.2023. do 18.12.2023.

 (Dalje)

Video: Autoba MagazinNio zamena baterija

Sporazum podrazumeva zajednički rad na standardima, tehnologiji i razvoju modela

Kineski proizvođači, Nio i Geely, potpisali su sporazum o strateškom partnerstvu u vezi sa sistemom zamene baterija, što je projekat u okviru kojeg će sarađivati na planu standarda, tehnologije i razvoja modela.

 (Dalje)

Suzuki Swift

Nakon japanske verzije promovisane krajem oktobra u Tokiju, Suzuki je sada predstavio i novi Swift za evropsko tržište. U svojoj četvrtoj iteraciji, Suzukijev kultni hečbek je evoluirao u sofisticirani, pametni kompakt sa oštrim dizajnom, naprednim bezbednosnim funkcijama i razigranošću zabavne vožnje koja redefiniše svakodnevnu mobilnost.

 (Dalje)

Nio EC6

Kineski proizvođač električnih automobila Nio saopštio je da ima kvartalni gubitak od 4,6 milijardi juana (864,5 miliona dolara), i revidirao prognoze.

 (Dalje)

Porsche Panamera

Jedna kratka vest iz Porschea koji je obeležio veliki uspeh u proizvodnji u svojoj fabrici u nemačkom Lajpcigu.

 (Dalje)

CATL Integrated Intelligent Chassis

Prvi automobil dolazi već sledeće godine

Kineski proizvođač baterija i komponenti za električna vozila CATL objavio je da je završio testiranje CIIC-a (CATL Integrated Intelligent Chassis), tzv. skejtbord šasije, koja integriše baterije, električne motore i druge kritične jedinice u jednu platformu koja podupire električna vozila, pritom smanjujući proizvodne troškove, masu vozila i potrošnju energije dok maksimizuje putnički prostor.

 (Dalje)

Renault 5 E-Tech

Francuski mediji su objavili patentne crteže koji pokazuju izgled serijske verzije električnog Renaulta 5, najavljenog za sledeći sajam automobila u Ženevi (promocija će se održati 26. februara 2024. godine).

 (Dalje)