home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

I Volvo menja logo

26 Sep 2021 - 15:00 Vesti Link
Volvo logo

Najnoviji u nizu proizvođača koji su odlučili da promene svoj logo je Volvo.

 (Dalje)Hyundai i Shell

* Hyundai Motor Company potpisao je novi petogodišnji sporazum o globalnoj poslovnoj saradnji sa kompanijom Royal Dutch Shell plc, međunarodnom energetskom kompanijom poznatom kao Shell

 (Dalje)

Mercedes EQC

Mercedes-Benz je objavio da će preuzeti trećinu udela u proizvođaču baterijskih ćelija Automotive Cells Company (ACC), zajedničkom poduhvatu čiji osnivači su francuske firme Stellantis i TotalEnergies.

 (Dalje)

Iso Rivolta GT Zagato

Jedini primerak modela Iso Rivolta GT Zagato u Severnoj Americi je ponuđen na prodaju, a cena je "prava sitnica".

 (Dalje)

Audi RS6 Allroad

Jedan nemački državljanin nije samo maštao o kombinovanju C5 Audi A6 Allroad Quattro automobila i nečega što je ekvivalent RS6 Avant modelu već je to zapravo i uradio, stvarajući prvi “RS6 Allroad” na svetu, koji se sada nalazi na prodajnoj listi eBay-a po ceni od 17.990 evra.

 (Dalje)

BMW iX3

Ubrzano usvajanje softvera i digitalne povezanosti proizvođačima pruža nove ideje u vezi s opremljenošću i prodajom automobila. Doduše postoji i negativna strana takvog modela, što nameće brojna pitanja i zabrinutost oko toga ko šta zapravo poseduje, mada bi takvi servisi mogli i starijim vozilima da omoguće da raspolažu novim „trikovima“.

 (Dalje)

DeLoren DMC-12

Nakon neslavnog kraha kompanije holivudski hit je DeLorean učinio svetski slavnim, a sada je postao i besmrtan. DeLorean se vratio!

 (Dalje)

Angelev-Gadžev

Posle šest brzinskih ispita ukupne dužine 84.94 kilometara prvog dana 54. Srbija relija koji se vozi u okolini Vrnjačke banje i na obroncima Kopaonika vodeća je posada iz Bugarske Miroslav Angelov – Georgi Gadžev u škodi fabiji R5. Sa zaostatkom od 1:05.6 minuta na drugom mestu u generalnom plasmanu su njihovu sunarodnici Plamen Stajkov – Kafir Kadir takođe u škodi fabiji R5. Tik iza njih na poziciji tri sa zakašnjenjem od 36 sekundi su Anton Titov – Aleksandar Spirov u škodi fabiji R5.

 (Dalje)

VIDEO: Test Genesis GV70

25 Sep 2021 - 22:30 Video Link


Porsche Road Tour Srbija

25 Sep 2021 - 21:55 Vesti Link
Porsche Road Tour

Porsche Road Tour je jedinstven događaj koji je klijentima i pripadnicima sedme sile omogućio potpun užitak u adrenalinskoj vožnji.

 (Dalje)