home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kajl Buš

Vozač Tojota Kamrija Kajl Buš nastavio je dominaciju u NASKAR Kup Seriji.

 (Dalje) Isuzu D-Max Crew Cab

Da robusni D-Max pikap može biti mnogo više od radne mašine ili ultimativnog terenskog vozila, potvrđuje i ova verzija koja se nedavno našla na našem testu, u najvišem, luksuznom paketu opreme Quasar.

 (Dalje)

Opel Crossland X

Na srpske puteve stigao je novi crossover iz Opela. Njegovo ime je Crossland X, a radi se o prvom proizvodu koji je nastao kao rezultat saradnje između Opela i grupacije PSA.

 (Dalje)

VIDEO: 2019 Toyota Avalon

22 Apr 2018 - 09:18 Video Link


SiTech DEV1

Kineski First Auto Works (FAW) najavljuje da će predstojeći sajam automobila u Pekingu iskoristiti da javnosti predstavi novi auto brend, nazvan SiTech.

 (Dalje)

Mercedes-AMG GT Black Series

Iz Affalterbacha su još ranije potvrdili da pripremaju još snažniju, Black Series verziju sportskog modela Mercedes-AMG GT, a nedavno je saopštio i kada će se ta varijanta pojaviti u prodaji.

 (Dalje)

Edd China

Nakon rastanka sa popularnom emisijom o restauraciji automobila „Wheeler Dealers“ (Trgovci automobilima), omiljeni mehaničar, Edd China se vraća na male ekrane u svojoj, novoj emisiji koja se zove „Garage Revival“.

 (Dalje)

VIDEO: Aston Martin Vantage

22 Apr 2018 - 00:09 Video Link


Mark Markes

Vozač Repsol Honde Mark Markes osvojio je pol poziciju u kvalifikacijama za Veliku nagradu Amerika u Ostinu, koja se u nedelju vozi u okviru Moto GP šampionata.

 (Dalje)