home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tesla Autopilot

Jedna od najvećih briga u pogledu modernih vozila je mogućnost da budu hakirana. Za razliku od vozila od pre nešto više od decenije, najnoviji automobili i kamioni brzo postaju kompjuteri na četiri točka, a Tesla je jedan od glavnih primera.

 (Dalje)Toyota pobednička ponuda

Ponude važe do 30.4.2020. godine

 (Dalje)

Abarth 595

           Čitaoci prestižnog nemačkog magazina „auto, motor und sport“ su još jednom odabrali Abarth 595 za pobednika u kategoriji „Uvozni mini automobili“.
           Kompaktni sportski automobil koji ima do 180 KS je takođe bio na drugom mestu u opštoj kategoriji „Mini automobili“, kotirajući se bolje od raznih jakih nemačkih rivala.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2020 Volvo V60

22 Feb 2020 - 13:15 Video Link


Novi Kia Sorento

Kia Motors Corporation je predstavila više informacija o novostima, koje se tiču plaftorme i motora nove generacije Sorenta.

 (Dalje)

Triumph Herald

Iako kulturno pripada Evropi, automobilsko tržište Velike Britanije dugo je bilo veoma specifično. Automobili pravljeni u ovoj ostrvskoj državi nisu samo imali volan na desnoj strani, već je i njihov dizajn bio dosta različit od drugih evropskih proizvođača.

 (Dalje)

VIDEO: Czinger 21C

22 Feb 2020 - 11:00 Video Link


Mercedes na sajmu u Ženevi 2020

Ovogodišnji 90. Salon automobila u Ženevi donosi nekoliko novih proizvoda: unapređenu E-Klasu, tri AMG svetske premijere, nove modele iz porodice kompaktnih hibrida, kao i model Marco Polo sa Mercedes-Benz Advanced Control sistemom (MBAC). Koncept vozilo VISION AVRT će takođe biti prikazano po prvi put u Evropi veče uoči Salona automobila.

 (Dalje)

BMW 5 BEV

BMW već dugo na tržištu ima i3, koji se dobro prodaje, ali to nije dovoljno. Ako želi da konkuriše Tesli, biće mu potrebno još toga, a ‘to’ je i u planu.

 (Dalje)

Cupra Formentor

Prvi samostalni Cuprin model će biti serijska verzija Formentora koji je prošle godine predstavljan u koncept izdanju.

 (Dalje)