home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Suzuki Swace

Budući da je Suzuki Swace preimenovana Toyota Corolla Touring Sports, bilo je i za očekivati da će za novu modelsku godinu i on doživeti doterivanje, nakon što je to već učinjeno sa Toyotinim originalom.

 (Dalje)Ford Ka

Ford Ka prve generacije je bio simpatičan mali gradski automobil, ali u jednom slučaju je vešti mehaničar Vejd Evans iskoristio svoje znanje te je od njega napravio "raketu".

 (Dalje)

Ferrari Roma

Zaposleni salona luksuznih vozila u Palm Biču su bili svedoci drami izazvanoj tehničkom greškom. Žrtva je na sreću bio samo lim najnovijeg modela Ferrari Roma…

 (Dalje)

BMW Meksiko

Nemački BMW je saopštio da će uložiti 800 miliona evra u svoju San Luis Potosi fabriku u Meksiku za proizvodnju baterija i potpuno električnih „Neue Klasse“ modela.

 (Dalje)

Kia reklama

Već sama reklama za skorašnji Super Bowl je izazvala neviđeno interesovanje, ali i brojne kritike.

 (Dalje)

AC Schnitzer BMW M3 Touring

Uz BMW M4 Coupe, M4 Cabrio i M3 Sedan, nemačka tjuning kuća AC Schnitzer u svojoj ponudi sada ima i paket za modifikovanje karavanskog BMW-a M3 Touring.

 (Dalje)

Hyundai Bayon

* Najtiražniji nemački časopis Auto Bild nagradio je Hyundai BAYON za vrhunske rezultate na testovima tokom 2022.
* Ova nagrada naglašava uspeh Hyundaijeve strategije da nudi SUV vozila u svakom segment
* Nakon godinu i po, BAYON je već učvrstio poziciju na tržištu SUV vozila

 (Dalje)

SYM MMBCU

Tajvanski proizvođač skutera i motocikala SYM je popularan širom Azije i Evrope zahvaljujući svojim pristupačnim modelima za početnike. U svojoj matičnoj zemlji, brend je predstavio novi model koji je spreman da se nametne u veoma konkurentnom segmentu avanturističkih skutera, ali je takođe namenjen i novijim vozačima.

 (Dalje)

Kremer Porsche 962C

Malo je automobilskih brendova koji imaju trkački pedigre kao Porsche, a jedan specijalni model biće prodat na aukciji u martu.

 (Dalje)

Renault Clio

Renaultova fabrika automobila Revoz se 2022. suočila s problemima izazvanim neredovnim snebdevanjem elektronskim delovima i opštom krizom vezanom uz transformaciju automobilske industrije. Sve navedeno je dovelo do smanjenja obima proizvodnje. Proizveli su manje vozila nego 2021., a sličan obim proizvodnje očekuju i ove godine.

 (Dalje)

VIDEO: Test Alpine A110 R

3 Feb 2023 - 19:30 Video Link