home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Zagađenje

Kako piše Politika, ministar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan je danas izjavio da će država biti „administrativno spremna” da od juna iduće godine može da zabrani uvoz polovnih vozila sa motorima standarda „evro 3”, a možda i „evro 4”.

 (Dalje)VIDEO: Test 2020 BMW M340i

13 Nov 2019 - 18:20 Video Link


Mazda 2 sedan facelift

13 Nov 2019 - 17:10 Noviteti Link
Mazda 2 sedan

Mazda je ranije ove godine već obnovila aktuelnu generaciju "dvojke" u hatchback izdanju, pa je bilo i očekivano da će se pojaviti i doterana verzija Mazde 2 sedan.

 (Dalje)

EuroNCAP test

Nezavisna evropska organizacija za ispitivanje bezbednosti vozila je objavila rezultate crash testova za Ford Explorer, Mazdu CX-30, Mercedes GLB i novu generaciju Opel Corse.

 (Dalje)

Groblje automobila

Iako su okolne zemlje već donele propise koji zabranjuju uvoz automobila sa motorima „evro 3“ i „evro 4“ kategorije, u Srbiji se tek pripremaju pravilnici, pa Srbija ima šanse da postane groblje najlošijih automobila.

 (Dalje)

Baterije za 2.400 km

Zamislite da možete da vozite svoj ekološki prihvatljiv električni automobil do 2.400 kilometara bez zaustavljanja da biste napunili bateriju. To je udaljenost četiri puta veća koliko najbolji i najskuplji električni automobili sada mogu da pređu sa jednim punjenjem.

 (Dalje)

McLaren Elva

13 Nov 2019 - 12:48 Noviteti Link
McLaren Elva

U McLarenu su pre nekoliko meseci najavili da pripremaju novi model iz svoje Ultimate serije, a sada poznato da je u pitanju roadster pod nazivom McLaren Elva.

 (Dalje)

Hyundai SUV Concept

* Hyundai će na predstojećem sajmu automboila u Los Anđelesu prikazati i novi SUV Concept, što je najavljeno sa nekoliko teaser slika i kraćim videom

 (Dalje)

Elon Musk

Izvršni direktor „Tesla motorsa“ Ilon Mask rekao je da je Berlin odabran za lokaciju prve fabrike te kompanije na tlu Evrope. Osim fabrike, „Tesla“ će napraviti i inženjerski i razvojni centar u nemačkoj prestonici, prenosi RTS.

 (Dalje)

Nissan Navara

Kako prenosi Tanjug, japanska kompanija Nisan izvestila je o 70-procentom padu profita, zbog čega je smanjila celogodišnju procenu dobiti na 11-godišnji minimum.

 (Dalje)

Larte V Black Crystal

Tjuner Larte Design već duže vreme u svojoj paleti ima paket za modifikaciju Mercedesa V klase, a ovo je njihova najnovija ponuda.

 (Dalje)