home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Audi A6 Avant

Potentna 40 TDI verzija donosi 204KS i garantuje još bolju ekonomičnost

Najnovija vest iz Ingolstadta najavljuje nešto uglađeniju i racionalniju, ali opet potentnu pogonsku verziju. Važan igrač u poslovnoj klasi koji nosi četiri prstena, tako dobija 40 TDI verziju, koja u stvari označava dvolitarski dizelaš od 204KS.

 (Dalje)VIDEO: Test 2018 Audi A8

16 Avg 2018 - 22:23 Video Link


Ferrari 512S Modulo Concept

Ferrari 512S Modulo Concept je predstavljen 1970. godine na salonu automobila u Ženevi. S obzirom na to da i dan danas izgleda futuristički, možete samo da zamislite koliko je bio "napredan" za svoje vreme.

 (Dalje)

Uber

Uber Technologies Inc je smanjio gubitak u drugom ovogodišnjem tromesečju u odnosu na isti period prošle godine, ali je još uvek daleko od ostvarivanja profitabilnosti koja mu je potrebna za inicijalnu javnu ponudu na berzi, planiranu za 2019. godinu.

 (Dalje)

Bollinger B1

Automobil kojem od milja tepaju da izgleda kao cigla na točkovima, dobio je neke nove detalje uz osvežen izgled, koji bi pre svega trebalo da mu poboljšaju aerodinamičke karakteristike.

 (Dalje)

Mercedes Vito

Vlasti u toj zemlji više ne dozvoljavaju registrovanje određenih dizel modela Mercedesa i Porschea zbog previsokih nivoa emisije štetnih gasova.

 (Dalje)

Renault Logan Stepway

Kao odgovor na Ladu Vestu Cross, Renault je pripremio (pro)terensku verziju limuzine Logan,  po uzoru na Sandero Stepway.

 (Dalje)

Karlos Sains junior

Kao što je ranije najavljeno, španski automobilista Karlos Sains junior zameniće sunarodnika Fernanda Alonsa u Meklarenu naredne godine.

 (Dalje)

Alfa Romeo GTV

Podsetimo, Alfa Romeo petogodišnji plan do 2022. uključuje značajan broj noviteta i unapređenja postojeće ponude. U njemu se između ostalog pominju elektrifikacija ponude, novi SUV iz C i E segmenta, novi 8C kao i novi GTV baziran na modelu Giulia Quadrifoglio i sl, a sada saznajemo da ovaj potonji neće biti dostupan samo u jednoj varijanti.

 (Dalje)

VIDEO: Audi e-tron

16 Avg 2018 - 15:25 Video Link


Uhvatio strelu u letu

* Strelu u letu je uhvatio instruktor borilačkih veština Markus Haas, dok je strelu odapela olimpijska streličarka Laurence Baldauff

 (Dalje)