home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Aston Martin Vantage Legacy Collection

Poslednjih desetak godina jedne su od najuspešnijih kada je reč o trkačkim nastupima Aston Martina, pre svega u Endurance serijama, ali i GT klasama, bilo da je reč o britanskom, evropskom ili svetskom šampionatu.

 (Dalje)Suzuki Jimny

Novi Suzuki Jimny se čekao duže vreme, a kada je 2018. godine predstavljen mnogi su bili oduševljeni zbog jednostavnog dizajna, dobro poznatih linija i nove tehnologije. Vrlo brzo je dobio i epitet "male G-klase", a gotovo svi su se složili da automobil ima "cool" faktor.

 (Dalje)

VIDEO: Novi Porsche 911 GT3

25 Nov 2020 - 23:13 Video Link


Karlos Sajnc

Reli Dakar bi trebalo da se sprovede po planu sledeće godine, rekao je David Kastera, direktor jednog od najtežih sportskih takmičenja na svetu, a prenosi Sport Klub.

 (Dalje)GrupaM rejsing

Ekipa GrupaM rejsing iz Hong Konga prva je zvanično najavila svoj ulazak u DTM po GT3 pravilima, prenosi Serbiaring. Ona će 2021. debitovati u nemačkom tradicionalnom šampionatu sa “mercedesom-AMG GT3 evo”, a ime vozača biće objavljeno naknadno.

 (Dalje)

Video: iDook MediaNaran Automotive Naran

Naran Automotive je objavio slike i osnovne tehničke detalje o svom novom superautomobilu koji nosi ime kao i sama kompanija - Naran.

 (Dalje)

Ferrari 488 GT Modificata

* 488 GT Modificata je novi trkački Ferrarijev model kod koga su upotrebljene tehnologije razvijene za modele 488 GT3 i 488 GTE

 (Dalje)

Video: Carwow.co.ukTesla Hatch

Američki proizvođač električnih vozila Tesla razmatra širenje poslovanja u Evropi modelom kompaktnog automobila koji bi bio namenjen masovnom tržištu, rekao je izvršni direktor Elon Musk.

 (Dalje)

VIDEO: 2021 Porsche 911 GT3

25 Nov 2020 - 17:51 Video Link

* Pokreće ga 4,0 litarski šestocilindrični atmosferski motor sa 510KS, u paru sa PDK menjačem sa dvostrukim kvačilom ili manuelnim menjačem

 (Dalje)