home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Yugo

Ukoliko posedujete oldtajmera i nađete kupca u inostranstvu, ne možete tek tako da ga prodate. Morate da dobijete odobrenje od nekoliko institucija.

 (Dalje)Nissan GT-R

Popularni Nissan GT-R ili Godzilla za 2019. godinu je od nedavno dostupan i u prodajnim salonima širom Sjedinjenih Američkih Država.

 (Dalje)

Hyundai Nexo

Većina svetskih proizvođača automobila polako se okreće vozilima na električni pogon, ali su kod nekih u igri i dalje vodonične gorivne ćelije.

 (Dalje)

Volkswagen Passat za Ameriku

Volkswagen je u oktobru već predstavio novi Passat za Kinu, tokom sledeće godine stiže i redizajnirani model za evropsko tržište, a priprema se i novi Passat za Severnu Ameriku.

 (Dalje)

FIA nagrade 2018

Na severozapadu RUSIJE, u petomilionskom SANKT PETERBURGU, gradu sa briljantnom istorijom i legendarnim žiteljima, održana je SVEČANOST SVETSKE AUTOMOBILSKE FEDERACIJE - FIA, dodeljeni su pehari i priznanja najuspešnijima…

 (Dalje)

VIDEO: Proba Audi e-tron

12 Dec 2018 - 18:55 Video Link

 (Dalje)

2019 Chevrolet Silverado pace car

U nedelju 17. februara 2019. godine kreće 61. izdanje trke Daytona 500 NASCAR (Daytona Beach, Florida), a ono što privlači pažnju je vozilo koje će služiti kao zvanični pace car.

 (Dalje)

Škoda Kosmiq

Sem navodnog VW Golfa 8, u videu koji je nedavno snimljen u Južnoj Africi pažnju je privukao i maskirani automobil za koji se pretpostavlja da bi mogao da bude budući Škodin najmanji SUV.

 (Dalje)

VIDEO: Jaguar I-Pace

12 Dec 2018 - 15:49 Video Link


Aston Martin V12

Motoru s unutrašnjim sagorevanjem su dani odbrojani, ali ova tehnologija koja više od stotinu godina pokreće svet sigurno neće otići u istoriju bez poslednjeg ‘hura’

Za ovako nešto će se itekako pobrinuti Aston Martin.

 (Dalje)