home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
F1 Austrija

Sezona u Formuli 1 počeće u Austriji 5. jula, potvrdili su organizatori. Otkriveni datumi još sedam trka u Evropi.

 (Dalje)BMW Serije 4 Coupe

Dok čekamo na zvaničnu premijeru koja će biti održana večeras, u javnosti su se pojavile nove fotografije novog BMW-a Serije 4 Coupe.

 (Dalje)

* Od 0 do 100 km/h za 3,5 sekundi, najveća brzina 280 km/hDR F35

2 Jun 2020 - 12:00 Noviteti Link
DR F35

Italijanski DR Motor je promovisao crossover F35 koji je u stvari njihova modifikovana verzija kineskog modela Chery Tiggo 7.
 (Dalje)

Honda UR-V facelift

2 Jun 2020 - 11:30 Noviteti Link
Honda UR-V

Aktuelni Hondin crossover UR-V je na kineskom tržištu zvanično startovao u prvom kvartalu 2017. godine, dok će tokom ovog meseca stići i njegova restilizovana verzija.

 (Dalje)

Nito N4

Upoznajte Nito N4, koji je debitovao na EICMA sajmu u Milanu prošle godine. Privukao je našu pažnju, iako se ne radi o otmenom superbajku, pa čak ni pravom supermoto modelu.

 (Dalje)

* Pojačan na 348KS i 493 NmDMC Ferrari 812 Superfast

U nemačkom DMC-u su pripremili modifikovani Ferrari 812 Superfast (nazvan "Spia" i u specijalnoj Starshine Blue boji), kod koga se pre svega ističu aero kit od ugljeničnih vlakana, set novih točkova i pojačani V12 motor.

 (Dalje)

Mercedes W124 pick-up

* Baza je Mercedes 300 D iz 1990. godine

 (Dalje)

Volvo XC40

Ideja je napuniti ga strujom, po gradu se voziti na električni pogon, a na otvorenom putu, kada se isprazne baterije, koristiti ga kao klasičan hibrid. Plug-in hibridi su definisani kao prelazna faza između klasičnih automobila i električnih vozila, za njih se u mnogim državama isplaćuju visoki podsticaji.

 (Dalje)

Alfa Romeo SUV

Osim serijske verzije SUV modela Tonale (stiže početkom sledeće godine, između ostalog i sa plug-in hybrid pogonom), Alfa Romeo bi tokom 2022. godine trebalo da predstavi još jedan, i to još manji SUV (veličine Audija Q2).

 (Dalje)

Toyota Hilux

Osma generacija Toyotinog pick-up modela Hilux se pojavila sredinom 2015. godine, nakon nekoliko godina je stigla i restilizovana verzija, a uskoro ga očekuje još jedno doterivanje.

 (Dalje)