home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW fabrika

BMW Manufacturing je najavio da će izgradnja prvih zgrada buduće fabrike BMW Groupe u Debrecinu započeti početkom 2022. godine. Prva faza će se fokusirati na zgradu centralne kancelarije i centra za obuku koji će pripremiti zaposlene za početak proizvodnje 2025. godine.

 (Dalje)BMW digitalni ključ

Zajedno sa svojim partnerima, BMW nastavlja da napreduje sa razvojem i distribucijom digitalnog ključa. Od sada će BMW digitalni ključ biti dostupan za pametne telefone zasnovane na Android operativnom sistemu.

 (Dalje)

Maks Bjađi

Svemirski centar Kenedi na Floridi je nedavno ugostio Maksa Bjađija i Venturi tim, koji su na električnom Voxan Wattman motociklu postavili novi svetski brzinski rekord u kategoriji mašina na struju.

 (Dalje)

Toyota GR86

Nova Toyota GR86 je u Severnoj Americi predstavljena još u aprilu ove godine, a sada je prikazana i u Evropi. Lansiranje na Starom kontinentu je predviđeno za proleće 2022. godine, ali će evropskim kupcima novi GR86 biti dostupan samo dve godine.

 (Dalje)

Jeep Grand Cherokee

Evropska komisija je pozvala Italiju da odredi kazne za Fiat Chrysler zbog korišćenja zabranjenog softvera za lažiranje emisije izduvnih gasova.

 (Dalje)

VIDEO: 2022 Kia Forte

4 Dec 2021 - 07:00 Video Link


Norton V4SV

Britanski Norton je predstavio svoju prvu potpuno novu mašinu otkako je TVS preuzeo kompaniju.

 (Dalje)

Tjuning

Prošlog vikenda je francuska policija izdala 603 novčane kazne u Servonu, gradu u pokrajini Seine-et-Marneu, u severnoj Francuskoj. Kazne su izrečene za prebrzu vožnju na putu u blizini mesta gde se održavao skup zaljubljenika u tjuning.

 (Dalje)Tesla

Glavni izvršni direktor „Tesle“ Ilon Mask prodao je do sada akcije koje ima u toj kompaniji za skoro 11 milijardi dolara, otkako je na Tviteru anketirao svoje pratioce da li da proda ili ne 10 posto svog udela u tom prozvođaču električnih automobila.

 (Dalje)