home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dodge Dart

Kompanija "Fijat Krajsler Automobili" (FCA) opoziva više od 300.000 vozila u Severnoj Americi zbog kvara na menjaču. Opoziv se odnosi na kompaktne automobile "dodž dart" proizvedene od 2013. do 2016. godine sa automatskim 6-brzinskim menjačem, prenosi agencija AP.

 (Dalje)BMW M3 G80

* Novi BMW M3 sedan (G80) se očekuje u septembru na sajmu automobila u Frankfurtu, a start prodaje početkom 2020.

 (Dalje)

Toyota C-HR EV

Toyota planira da tokom prve polovine 2020. na globalnom nivou u ponudu uvede više od 10 modela koje pokreće struja iz akumulatora i stalno se kreće napred u popularizaciji elektrifikovanih vozila, postavljajući cilj prodaje više od 5,5 miliona elektrifikovanih vozila na globalnom nivou do 2030. godine.

 (Dalje)Mazda6 CD 184 AT

Kako bi održala korak sa nemačkom „velikom trojkom“, ali i odmakla ostalim konkurentima iz klase, Mazda gotovo svake godine predstavlja određena poboljšanja na „Šestici“. Nakon karavana u Portugalu, gde smo testirali najsnažniju benzinsku verziju, sada nam je pažnju privukla limuzina sa unapređenim dizel motorom od 184 KS.

 (Dalje)

Vision Maybach Ultimate Luxury

Vision Maybach Ultimate Luxury je jedan od najzanimljivijih koncept vozila koje smo videli u poslednjih nekoliko godina, a sada se pojavila informacija da bi mogao u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

BMW i3

Proizvođači automobila nas često informišu o kratkom vremenu punjenja baterija. Međutim, to se odnosi samo na idealne uslove i korišćenje visokosnažnih punjača. Realnost je sasvim drugačija.

 (Dalje)Kahn Design Bentley Bentayga V8 Centenary Edition

Britanski Kahn Design dovoljno bogatim klijentima sada nudi još jednu modifikovanu verziju Bentley Bentayge.

 (Dalje)