home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Snimljen Fiat 600 EV

22 Mar 2023 - 00:25 Top secret Link

Video: Rons Rides

Audi RS6 Avant

Otvaranje kapija 55. Međunarodnog salona automobila i 15. Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano je obeleženo u hali 1 Beogradskog sajma.

 (Dalje)

VIDEO: Test BMW i7

21 Mar 2023 - 22:02 Video Link


Mercedes EQA

Prostorije u sedištu Mercedes-Benza u Sindelfingenu pored Štutgarta su pretresene u sklopu istrage protiv dvojice menadžera kompanije koji su se našli na udaru optužbe za korupciju.

 (Dalje)

Fiat 500e

Na 55. Sajmu automobila u Beogradu, koji će se održati od 22-28. marta, Auto kuća Kompresor će izložiti najnovije modele automobila koji će biti predstavljeni svim ljubiteljima četvoročkaša u Srbiji. Između ostalog, očekuje se i predstavljanje Fiat-a 500e, prvog električnog automobila italijanskog giganta.

 (Dalje)

Video: Carwow.co.ukE-Fuel

Nakon protivljenja Nemačke prethodnom rešenju, Evropska komisija je predložila dozvolu prodaje novih automobila s motorima s unutrašnjim sagorevanjem i nakon 2035. ako se radi o klimatski neutralnim e-gorivima, pokazao je dokument u koji je uvid imao Reuters.

 (Dalje)

Mitsubishi XRT Concept

Mitsubishi Motors Corporation na sajmu automboila u Bangkoku prikazuje XRT Concept, konceptni automobil kao najavu potpuno novog pikapa Triton planiranog za lansiranje u fiskalnoj 2023. godini.

 (Dalje)

Lamborghini LB744

Lamborghini će naslednika Aventadora zvanično predstaviti 29. marta, a dok se to ne desi italijanska marka je otkrila još neke detalje o ovom supersportskom modelu koji za sada nosi kodno ime LB744.

 (Dalje)

Ford Explorer EV

Prve fotografije Fordovog Explorera EV smo već videli, dok je njegova zvanična promocija održana danas.

 (Dalje)

VIDEO: Toyota GR86

21 Mar 2023 - 16:44 Video Link


Volvo V60 CC Pro B4D AWD AT8

Možda je teško poverovati ali još uvek postoje ljudi koji žele da njihovi automobili liče na prave automobile, a opet ne žele da se odreknu avanture i izleta u prirodi

 (Dalje)

Novitec Ferrari 296 GTB

21 Mar 2023 - 13:50 Tuning Link
Novitec Ferrari 296 GTB

I Novitec je ponudio paket modifikacija za Ferrari 296 GTB, koji između ostalog sadrži izduvni sistem, modifikovano oslanjanje, set novih točkova, doterani enterijer i više snage.

 (Dalje)