home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Nećemo vas dugo držati u neizvesnosti – ta država je Španija! Dakle, ako vozite sa zimskom jaknom i kaputom možete dobiti do 200 evra kazne. Ideja iza ovog pravila je da vas zimska jakna ograničava u vožnji, odnosno limitira vaše pokrete za upravljačem. U Španiji isto važi ako na sebi imate šal ili rukavice.

 (Dalje)VIDEO: Test Tesla Model Y

27 Nov 2023 - 22:30 Video Link


Škoda Auto CI

› Škoda Auto pokreće globalno predstavljanje svog novog korporativnog identiteta na više od 4.000 prodajnih mesta

› Inovativni digitalni izložbeni prostori pokazuju predanost brenda digitalizaciji i holističkom korisničkom iskustvu

› Ažurirani CI kompanije Škoda Auto kombinuje tradicionalne vrednosti s vizijom mobilnosti, što se odražava u novim elementima dizajna i fokusom na ekološku održivost

 (Dalje)

Dacia Duster

Nova, treća generacija popularnog Dacijinog Dustera će premijeru imati kasnije ove nedelje (29. novembra), ali nekoliko slika je već sada procurelo u javnost.

 (Dalje)

VIDEO: Toyota bZ4X

27 Nov 2023 - 19:33 Video Link

Video: Mobil Auto TVEvropski automobil godine 2024

Nakon što je prošle nedelje prvo objavljena šira lista od 28 automobila koji se nalaze u izboru za Evropski automobil godine 2024, žiri je danas saopštio i skraćenu listu na kojoj je sedam finalista.

 (Dalje)

Lancia Ypsilon

Lancia je još ranije predstavila svoju mapu puta za narednu deceniju, pri čemu je elektrifikacija u centru pažnje. Sve će početi predstavljanjem novog Ypsilona 2024. godine, nakon čega sledi lansiranje vodećeg modela Gamma EV 2026. godine, kao i potpuno električne Delte 2028. godine.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2023 BMW X1

27 Nov 2023 - 15:15 Video Link


Mansory Venatus S

27 Nov 2023 - 14:30 Tuning Link
Mansory Venatus S

Nemačka tjuning kuća Mansory je dopunila svoju ponudu za Lamborghini Urus S, ovde nazvan Mansory Venatus S.

 (Dalje)

BYD Fang Cheng Bao Leopard 5

Kineski BYD je obeležio značajan rezultat u proizvodnji New Energy Vehicle (NEV), sa ukupno 6.000.000 jedinica koje su sišle sa njegovih proizvodnih traka od 2008.

 (Dalje)

Genesis GV70 Project Overland

Genesis otvara nove terene u off-road segmentu sa modelom GV70, koji je dizajniran i napravljen u saradnji sa off-road stručanjacima iz kompanje Delta 4x4.

 (Dalje)