home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lincoln Zephyr Reflection

Na sajmu u Šangaju, Lincoln je predstavio najavni automobil Zephyr Reflection, pokazujućći najbolje od Lincolnove globalne stručnosti u dizajnu u vozilu dizajniranom isključivo za kinesko tržište.

 (Dalje)Kia Soul

Zahvaljujući rekordnoj nestašici novih vozila, mnogi polovni automobili se prodaju za više novca od istih i potpuno novih automobila. Prosečni polovni automobil je sada gotovo 30 posto skuplji nego prošle godine neposredno pre zatvaranja granica zbog koronavirusa.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2022 Acura MDX

20 Apr 2021 - 10:00 Video Link


Audi concept Shanghai

Nakon nedavne premijere modela Q4 e-tron i Q4 e-tron sportback, Audi sada najavljuje da će svoju gamu proširiti još jednim električnim modelom.

 (Dalje)Suzuki Vitara Hybrid

Vozite VITARU HYBRID u najvišem ELEGANCE paketu opreme za 20.600 evra.

 (Dalje)

Nidec

Jedan od najvećih svetskih proizvođača elektro motora, japanska kompanija Nidek, pre nekoliko dana i zvanično je najavila gradnju fabrike u blizini Novog Sada i tako potvrdila najave iz prošle godine.

 (Dalje)

VIDEO: XPeng P5

20 Apr 2021 - 07:00 Video Link


Kia Sorento

Kijin prestižni SUV, višestruko nagrađivani Sorento, osvojio je dve nove globalno priznate lovorike – nagrade Red Dot i iF za dizajn modela.

 (Dalje)

Tesla protest

Ovogodišnji Autoshow u Šangaju jedna žena je iskoristila za protest protiv Tesle.

 (Dalje)

Fiat KG

Uprkos zvaničnoj poruci da, ako Stelantis i Fijat tokom godine dignu ruke od Kragujevca i povuku se iz Srbije, Vlada ima plan „B“, te da niko od zaposlenih neće ostati bez posla, nezadovoljstvo i strah među radnicima svih tih fabrika ne jenjavaju.

 (Dalje)

Fabrika Japan

Japanski Renesas elektroniks, svetski lider u proizvodnji poluprovodnika, namerava da obnovi proizvodnju u maju u svom glavnom pogonu, oštećenom u velikom požaru.

 (Dalje)