home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Brza vožnja

U mnogim evropskim državama raste broj nesreća i stradalih u saobraćaju. Neke od njih planiraju i drastične mere, a sve se uglavnom svodi na još restriktivnije zakone. Austrija planira oštrije mere protiv teških prestupnika. Uz ostale kazne, vozači će ostati i bez svojih automobila. 

 (Dalje)Khodro Tara

Od početka ruske invazije na Ukrajinu, brojni renomirani svetski proizvođači automobila su napustili Rusiju. Na egzodus zapadnih marki su se nadovezali očajni prodajni rezultati s tamošnjeg tržišta gde je situacija toliko loša da je i Lada zabeležila pad prodaje od 78 posto.

 (Dalje)

Ferrari sudar

Pri brzini od 300 km/h svaki vozački manevar je potencijalno opasan. Svako agresivnije okretanje upravljača sigurno će rezultirati fatalnom nesrećom. Jedan vozač (59) Ferrarija u Nemačkoj imao je neviđenu sreću i imaće jednu od najzanimljivijih životnih priča. Preživeo je sudar pri 300 km/h, a pritom nije povredio nijednog drugog vozača.

 (Dalje)

Moskvič 3

Pad automobilskog tržišta u Rusiji nastavljen je u novembru, pri čemu je prodaja vozila potonula za 61,6 odsto na godišnjem nivou, saopštilo je Udruženje evropskih preduzeća (AEB).

 (Dalje)

Toyota Kenshiki forum

Toyota Motor Europe je na Kenshiki forumu 2022., istakla svoju misiju koja podrazumeva ostvarivanje ugljenične neutralnosti do 2040.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2022 Audi A8L

6 Dec 2022 - 19:57 Video Link


Oskar Pjastri

Australijski vozač Oskar Pjastri zvanično je dobio superlicencu za nastup u šampionatu Formule 1 naredne godine, saopštio je Meklaren.

 (Dalje)

VIDEO: Test Mazda CX-60

6 Dec 2022 - 18:51 Video Link


Auto Expo 2022

Danas, u prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu održana je press konferencija povodom sajma automobila „AUTO EXPO 2022”, koji se u Kragujevcu održava u periodu od 8. do 11. decembra 2022. godine.

 (Dalje)

Tim OMV Srbija

Sa ciljem kontinuiranog doprinosa smanjenju emisije CO₂ i očuvanju prirodnog bogatstva Srbije, tim zaposlenih OMV Srbija, u saradnji sa javnim preduzećem “Srbijašume”, 15. novembra na obroncima Rudnika, zasadio je na površini od jednog hektara 2.500 sadnica crnog bora.

 (Dalje)