home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Audi A1 Sportback

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora se na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u hali 5 predstavnicima medija predstavila konceptom uređenja izložbenog prostora "Grad automobila".

 (Dalje)Seat Tarraco

SEAT na ovogodišnjem sajmu automobila predstavlja kompletnu gamu svojih SUV urbanih vozila

Po prvi put je srpskom tržištu predstavljen novi SEAT Tarraco, automobil koji se proizvodi u Volkswagen fabrici u Wolfsburgu.

 (Dalje)

Peugeot 508

Ima sve!

Peugeot Vas očekuje u Hali 1

Ekskluzivni uvoznik za Srbiju i Crnu Goru, kompanija Euroimpex Autogroup, je sa velikim zadovoljstvom predstavila Peugeot-ove modele za koje su sigurni da će biti pravi izbor potencijalnih klijenata. Gordi lav ima počasno mesto u Hali 1 sa štandom putničkih vozila, u Hali 4 sa štandom dostavnog programa i u Hali 2 namenjenoj skuterima na dva i tri točka.

 (Dalje)

Opel X porodica

Premijera Comboa i atraktivna sajamska akcija

Combo Cargo i Combo Life premijerno su predstavljeni na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Oba modela multifunkcionalnog Comboa već su ovenčena nagradama za Best buy automobil (Combo Life) i Međunarodni Van godine (Combo Cargo), a domaća publika će sada prvi put imati priliku da se uveri u sve kvalitete ovog vozila na Opelovom štandu u Hali 4 Beogradskog sajma.

 (Dalje)

Herbert Diess

Predsednik predsedništva nemačkog automobilskog koncerna Volkswagen, Herbert Diess, prošle godine je primio platu u visini od 8,2 miliona evra, saopšteno je iz ove kompanije.

 (Dalje)

BMW X7

Na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, BMW Srbija nastupa u posebnoj hali, na skoro 3000m2, u kojoj će se naći svi brendovi BMW grupe: BMW, MINI, BMW Motorrad i, kao specijalan gost, brend Rolls Royce.

 (Dalje)

BMW Serije 1

U BMW-u su potvrdili da će ove godine predstaviti potpuno novu Seriju 1, i to s puno novosti. Naime, osim drugačijem dizajna nova Serija 1 će se voziti na potpuno novoj FAAR platformi (reč o dorađenoj UKL platformi na kojoj se voze X1, X2 i Serija 2 Active Tourer) što znači da zadnji pogon odlazi u istoriju.

 (Dalje)

Porsche fabrika

Nakon što je Porsche u 2018. godini postigao rekordne rezultate u prodaji, prihodima i isporukama vozila, kompanija iz Zuffenhausena je odlučila da nagradi sve zaposlene.

 (Dalje)

VIDEO: BMW M850i

21 Mar 2019 - 13:01 Video Link


Mercedes G 350d

Listing nemačke osiguravajuće kuće HUK24 je otkrio da na evropsko tržište uskoro stiže Mercedes-Benz G 400d.

 (Dalje)

Ikarbus

Državni sekretar u Ministarstvu privrede Srbije Dragan Stevanović izjavio je danas da je kineska kompanija „Landžu Guangdong nju enerdži automobile“ (LGNEA) ispunila sve uslove da postane većinski vlasnik srpskog preduzeća Ikarbus.

 (Dalje)

Mik Šumaher

Mladi nemački automobilista Mik Šumaher rekao je da nema ništa protiv poređenja sa ocem, sedmostrukim svetskim šampionom Mihaelom Šumaherom.

 (Dalje)