home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai Santa Fe

- Premijerno lansiran 2000. godine, Hyundai Santa Fe slavi 20-tu godišnjicu svog postojanja
- Model se pojavio u Evropi 2001. i od tada je obeležio istoriju razvoja brenda i na starom kontinentu, tokom svoje četiri generacije.
- Značajno unapređenje legendarnog modela dolazi nam uskoro, uključujući električne motore.

 (Dalje)Toyota RAV4

Nadzorne kamere redovno snimaju različite saobraćajne zgode i nezgode, ali jedna kamera na porodičnoj kući na Floridi je snimila retko viđen prizor. Naime, kako piše portal Vozim.hr, na snimku je vidljivo da vozač Toyote RAV4 bukvalno preleće kroz drvenu ogradu, punom brzinom prolazi površinom bazena, a zatim izleće kroz ogradu na drugom kraju dvorišta.

 (Dalje)

VIDEO: Mercedes G klase

21 Maj 2020 - 20:12 Video Link


Braća Markes ponovo voze

21 Maj 2020 - 20:11 Sport Link
Mark Markes

Kako piše Sport Klub, Mark i Aleks Markse konačno su ponovo seli na svoje Honde.

 (Dalje)Abarth

           Sve tajne novog Spoiler ad Assetto Variabile postavljenog na legendarni Abarth 695 70° Anniversario.
           Testiran u FCA aerotunelu u Orbasanu, u blizini Torina, i na stazi Vallelunga u blizini Rima, Spoiler ad Assetto Variabile poboljšava držanje na putu na brzim, mešovitim stazama, i stabilnost pri velikim brzinama

 (Dalje)

Ebroh Bravo GLE

Jedan od najvažnijih faktora kojim proizvođači motocikala privlače kupce, pogotovo one navikle na tradicionalne dvotočkaše, je cena.

 (Dalje)

Video: Carwow.co.ukNissan Juke

Kako piše portal Vrele Gume, britanska carinska politika posle Brexita, koja bi trebalo da se primenjuje od januara 2021. godine, konačno je usvojena. Zadržana je planirana carinska stopa od 10% na sve automobile iz Evropske unije, ali su smanjeni takođe najavljeni nameti na uvoz automobilskih delova i materijala za proizvodnju istih.

 (Dalje)

Opel Corsa-e

Kako piše Revija HAK, Evropska unija planira ozbiljna ulaganja u proizvodnju baterija za električna vozila.

 (Dalje)

Tjunirani Tesla Model 3

Foto: Twitter

 (Dalje)

FCA Srbija

Srbija je najpoželjnija destinacija u regionu za ulaganja stranih automobilskih kompanija, uprkos krizi u automobilskom sektoru, navedeno je u izveštaju See News-a, provajdera poslovnih vesti i tržišnih informacija, koji je objavljen na online konferenciji o razvoju automobilske industrije "SEE Automotive- Connect&Supply", saopštila je danas Nemačka agencija za medunarodnu saradnju (GIZ).

 (Dalje)