home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Tesla Model 3

Još jedna velika kompanija za iznajmljivanje automobila prestaje da kupuje Tesline automobile. Mesec dana nakon što je Hertz najavio da će prestati da ih kupuje, nemački Sixt, peti po veličini na svetu, takođe prestaje da kupuje automobile od američkog proizvođača električnih automobila.

 (Dalje)Ford akcija

Ford je posvetio posebnu pažnju tome da ova sezona praznika bude izuzetna, pružajući vam priliku da započnete Novu Godinu s elegancijom i sigurnošću vožnje koju pružaju modeli Kuga i Puma. Iskoristite prednosti ovih vozila koja spajaju sofisticiran dizajn, prostranost i vrhunske performanse.

 (Dalje)

Mercedes-AMG C63

Još u avgustu se pojavila nezvanična informacija o navodnim AMG-ovom planovima za vraćanje V8 motora u C63. Nešto kasnije, novinari su razgovarali sa izvršnim direktorom AMG-a i on je otkrio da se 4,0 litarski motor ipak neće vratiti. Tačnije, Michael Schiebe nije oklevao da „definitivno demantuje“ glasine o tome da se C63 i E63 vraćaju na V8. 

 (Dalje)

VIDEO: 2023 Chrysler 300C

6 Dec 2023 - 23:10 Video Link


Kia EV9

Kia EV9 je na dodeli nagrada TopGear.com za 2023. godinu osvojio titulu "porodični automobil godine". Potpuno električni EV9 – Kijin novi premijum SUV – oduševio je žiri revije Top Gear kombinacijom porodicama namenjenog prostora, dugog dometa, tehnologija u vozilu, kao i najsavremenijih dizajnerskih i održivih osobina.

 (Dalje)

VIDEO: Helixx

6 Dec 2023 - 20:30 Video Link


Trackhouse Racing

Trackhouse Racing je postao najnoviji MotoGP tim nakon što je preuzeo RNF Racing.

 (Dalje)

VIDEO: Porsche 911 GT3

6 Dec 2023 - 19:50 Video Link


Honda EV Concept

Honda je sa jednom slikom i kratkim saopštenjem najavila da će početkom januara sledeće godine na CES sajmu u Las Vegasu predstaviti novi koncept.

 (Dalje)

Video: Carwow.co.ukChery akcija

Dobrodošli u prazničnu atmosferu uz Chery - gde se izbor za vašu savršenu vožnju susreće s ekskluzivnim poklonima.

Novogodišnja akcija traje od 05.12.2023. do 18.12.2023.

 (Dalje)

Video: Autoba Magazin