home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tesla Cyberquad

Kompanija Tesla je "tiho" predstavila svoj novi ATV s četiri točka namenjen deci.

 (Dalje)Tavares

Šef Stellantisa, Karlos Tavares, smatra da je ubrzana elektrifikacija veoma izazovna za automobilsku industriju i upozorava na posledice u bliskoj budućnosti.

 (Dalje)

Toyota GR Corolla

Hot hatch varijantu Toyote Corolle čekamo već vreme a najnovija teaser slika najavljuje njen dolazak (na slici levo).

 (Dalje)

Vesti iz Formule 1

3 Dec 2021 - 01:44 Sport Link
Sainc

Sainc: Staza u Džedi stvoriće puno gužve na sredini kolone

Prema rečima Karlosa Sainca, pilota Ferarija, konfiguracija staze u Džedi, na kojoj će se ovog vikenda prvi put voziti u šampionatu Formule 1, doprineće drastičnom smanjenju razlika među timovima koji su obično u sredini plasmana.

 (Dalje)

Porsche 965

Porsche 959 predstavlja jedan od najpopularnijih modela nemačkog brenda, ali gotovo niko nije znao da je on uporedo razvija i njegovog naslednika koji je trebalo da ponese oznaku 965.

 (Dalje)

VW Mobility

Nemački automobilski div Volkswagen će uložiti 30 milijardi evra u izgradnju fabrika baterijskih ćelija u Evropi i na nabavku ključnih sirovina, rekao je u član uprave Thomas Schmall.

 (Dalje)

Sajam Automobila „Auto Expo“ 2021

Tradicionalni Sajam automobila "Auto Expo" biće održan na Šumadija sajmu u Kragujevcu u periodu od 09. do 12. decembra 2021. godine.

 (Dalje)

Tesla

Tesla Motors je i oficijelno preselio korporativno sedište iz Kalifornije u Ostin u Teksasu, u fabriku koja je još uvek u izgradnji. Ovo naravno ne iznenađuje, jer je šef kompanije, Ilon Mask, to i najavio na godišnjem mitingu u oktobru.

 (Dalje)

Dacia Jogger

Svestrano vozilo po meri porodice, novi Dacia Jogger nudi najbolje od svega: prostranost monovolumena, teretni kapacitet karavana i karakteristike SUV-a.

 (Dalje)