home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Singapur

Kako prenosi Sport Klub, zbog šumskih požara u Indoneziji, vazduh u Singapuru je poslednjih dana veoma zagađen i nivo štetnih čestica u vazduhu nije moguće predvideti do trke Formule 1. Za sada nema nikakvih naznaka da bi Velika nagrada Singapura mogla da bude otkazana.

 (Dalje)Volkswagen Golf

Da spoj moderne tehnologije i retro izgleda može da bude itekako zanimljiv i uspešan pokazala je Honda s modelom „E” koji je u serijskom izdanju predstavljen u Frankfurtu gde je dobio značajnu pažnju novinara i posetilaca A to i ne čudi, s obzirom na to da su mnogi ipak nostalgični za starim modelima, ali se pritom ne žele odreći nove tehnologije koja je dostupna u modernim modelima. Tako je ekipa s ruskog sajta Kolesa.ru odlučila da napravi svoju viziju Golfa 7,5 u retro izdanju.

 (Dalje)

Mapa prosečne starosti automobila u Srbiji

Kolika je prosečna starost automobila u Srbiji? Koliko je star auto koji vi vozite? Da li se starost automobila razlikuje po regijama u Srbiji?

 (Dalje)

Toyota Camry

Na brodu “Cepelin” u Novom Sadu u utorak uveče je “Gota kar grupa”, ovlašćeni diler brenda “Tojota”, na spektakularan i potpuno neuobičajen način, promovisala novi model “Kamri”, limuzinu namenjenu evropskom tržištu.

 (Dalje)

* Tri generacije (od 1999. godine), izvoz u 48 zemalja, Nemačka je glavno tržišteMarkus Duesmann

Prema najnovijim informacijama, transfer je dogovoren, a poznat je i datum prelaska na drugu stranu.

 (Dalje)

Volkswagen MEB

Ford bi mogao da napravi više od jednog modela koji će biti bazirani na Volkswagen-ovoj MEB platformi. Tako je bar naveo šef Forda u Evropi, Stjuart Rauvli.

 (Dalje)

Škoda Superb iV

Škoda je u fabrici Kvasiny u Češkoj i zvanično počela sa serijskom proizvodnjom plug-in hybrid verzije obnovljenog Superba, koga ovih dana mogu ianče da vide i posetioci sajma automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Škoda Vision iV

U anketi za Best Of Mobility 2019, čitaoci su izabrali Škoda Vision iV za pobednika u kategoriji konceptni automobil.

 (Dalje)