home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Citroen@Carstore

U želji da kupcima omogući bezbedan i transparentan pristup Citroën predstavlja novu pogodnost izbora i kupovine vozila iz fotelje. Na sajtu Carstore.citroen.rs lako i jednostavno može da se pregleda kompletna ponuda Citroën vozila koja su odmah dostupna za isporuku.

 (Dalje)Civic Type R Limited Edition

Hondin najekstremniji Type R do sada, Civic Type R Limited Edition postavio je novi rekord za automobil sa pogonom na prednjoj osovini, prošavši krug na svetski poznatoj stazi Suzuka u Japanu za 2 minuta i 23,993 sekunde.

 (Dalje)EMP

Poljaci se vraćaju na automobilsku mapu sveta. Za nekoliko nedelja, upoznaćemo novog proizvođača automobila, čiji će većinski vlasnik biti Poljska. Državni proizvođač želi da iskoristi ekspanziju elektromobilnosti u svetu.

 (Dalje)

BMW R NineT

BMW Motorrad je objavio najnovije prodajne rezultate za prvih šest meseci 2020., koji su po obimu za 17,7% slabiji u poređenju sa istim periodom prošle godine.

 (Dalje)JAC A5

Pre nešto manje od godinu objavili smo slike predserijskih primeraka novog modela kineske kompanije JAC, koja je najpoznatija po terencima i pickup modelima. U međuvremenu je JAC J7 doživeo premijeru na domaćem tržištu, a kompanija je saopštila da će elegantni liftback krenuti u Evropu, konkretno Rusiju, nakon čega bi novi model trebalo i u zemlje Latinske Amerike.

 (Dalje)

Baojun RC-5W

10 Jul 2020 - 10:30 Noviteti Link
Baojun RC-5W

Kineski Baojun (marka nastala saradnjom kompanija SAIC, GM i Wuling) planira da ove godine predstavi šest noviteta, a među kojima je i ovaj RC-5W.

 (Dalje)

VIDEO: Mercedes-Benz EQC

10 Jul 2020 - 10:00 Video Link


Markes kacige

Kako prenosi Sport Klub, vozači Honde Mark i Aleks Markes nosiće posebne kacige na prvoj ovogodišnjoj trci u Heresu u znak solidarnosti sa svima koji se bore protiv virusa korona.

 (Dalje)Lancia Flavia

Vreme je neumoljivo čak i prema najvećim carstvima. Samo u svetu automobila, svedoci ovoj tvrdnji su stotine upokojenih, često i potpuno zaboravljenih imena.

 (Dalje)