home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen ID.4

* Automobil će biti dostupan od 24. septembra, a nešto više o njemu u ranijem članku

 (Dalje)Nikola EV

Kompanija za proizvodnju električnih automobila "Nikola" mogla bi da se nađe u problemu, nakon što su ona i njen osnivač nedavno optuženi za prevaru.

 (Dalje)

VIDEO: Test novi Audi S3

15 Sep 2020 - 17:17 Video Link

 (Dalje)

Suzuki Swace

15 Sep 2020 - 16:01 Noviteti Link
Suzuki Swace

Nakon Suzukija Across koji je promovisan u julu i koji se bazira na Toyoti RAV4, pred nama je još jedan plod saradnje Suzukija i Toyote. Ovo je naime Suzuki Swace, u stvari karavanska Toyota Corolla Touring Sports sa hibridnim pogonom na koju je Suzuki nalepio svoje oznake.

 (Dalje)

Delta Auto Servis

Delta Auto Servis, jedini ovlašćeni servis za BMW i MINI vozila na Novom Beogradu proširio je kapacitete i delokrug svog rada. Pored dosadašnjih usluga servisiranja vozila starijih od 6 godina, Delta Auto Servis je uveo u svoj portfolio servisiranje BMW i MINI vozila svih godišta.

 (Dalje)

Fiat 500L Cross

Fiat 500L zvezda kampanje

Fiat Restart je ekonomska ponuda, ekološka inicijativa i bezbednosna usluga

Danas, 15. septembra, Srbija se priključuje globalnoj FCA inicijativi pod nazivom „Fiat Restart“.  U okviru jednomesečne kampanje svim sugrađanima biće ponuđene ekonomske pogodnosti u vidu akcijskih cena za Fiat 500L, ali i druge modele iz FCA game, sigurnosne usluge u vidu sanitizacije i provere vozila kao i one od ekološkog značaja pri kupovini novog vozila prilikom recikliranja starog.

 (Dalje)

BMW i4 concept

BMW je ranije ove godine prikazao Concept i4 kojim je najavio budući serijski električni model i4.

 (Dalje)

Baterije

Iako je najvažnija uloga baterije njena upotreba u elektrifikovanom vozilu, u njenom „životu“ zapravo postoje četiri ciklusa: njen razvoj, korišćenje u vozilu, „drugi život baterije“ i recikliranje.

 (Dalje)

Škoda Slavia i 1100 OHC

Profesionalni vozač Jan Kopecky, svetski reli šampion u WRC 2 kategoriji, provozao je na takmičarskoj stazi ovogodišnji studentski koncept automobil Škoda Slavia. Kreacija studenata inspirisana je legendarnim automobilom Škoda 1100 OHC, koji je Kopeck takođe vozio.

 (Dalje)

Ford Ranger Tremor

* Tremor je opcioni paket od 4.290 dolara dostupan kod Ford Rangera XLT i Lariat, uz SuperCrew 4x4 konfiguraciju

 (Dalje)