home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Walter cycle

Volkswagenov legendarni model po drugi put je otišao u istoriju nakon što je nedavno obustavljena proizvodnja obnovljene "bube". Ipak, stara, originalna "buba" nastavlja da inspiriše zaljubljenike u automobile, ali i u dvotočkaše.

 (Dalje)Abarth AR 695

Povodom rođendana osnivača Karla Abarta (Carlo Abarth), brend Abarth je na tržište lansirao novu aplikaciju – „Abarth AR 695“ – koja oživljava novi model Abarth 695 70° Anniversario u VR. App koja poziva korisnike da se dive 3D modelu ekskluzivne, ograničene serije u visokoj rezoluciji i u razmeri 1:1.

 (Dalje)

2020 Honda Civic

15 Nov 2019 - 18:00 Noviteti Link
2020 Honda Civic

Honda je za modelsku godinu 2020 izvršila određene izmene na Civicu hatchback za evropsko tržište (a koji se inače još uvek proizvodi u Velikoj Britaniji).

 (Dalje)

Proizveden poslednji Chevrolet Corvette

Crna Corvetta C7 Targa je već prodata za 2,7 miliona dolara, a sav novac biće iskorišćen u dobrotvorne svrhe.

 (Dalje)

BMW 530e

U Srbiji u kojoj gotovo pola miliona ljudi vozi automobile starije od 21 godine, početkom 2019. bilo je registrovano tek 40 električnih automobila i 250 hibrida.

 (Dalje)

Holandija

Holandska vlada razmatra mogućnost spuštanja ograničenja brzine na autoputevima širom zemlje s dosadašnjih 130 km/h na tek 100 km/h. Razlog?

 (Dalje)

Kawasaki EV

Svi koji su posetili Kawasaki štand na EICMA sajmu u Milanu , imali su priliku da vide šasiju električnog motocikla na kojem radi japanska kompanija.

 (Dalje)

Ford Mustang Mach E

Tek što je Ford i zvanično potvrdio da će njihov novi električni SUV poneti naziv Mustang Mach-E, u javnost su zahvaljujući Mach E forumu procurele i njegove zvanične slike.

 (Dalje)

Fiat 5G

• FCA uzela značajno učešće na konferenciji 5GAA u Torinu
• Zajedno sa drugim 5GAA partnerima, FCA grupa je prikazala novu tehnologiju koja koristi potencijal 5G tehnologije
• Sistemi za upozorenje na mogućnost direktnog sudara, obaveštenja u gradu putem georeferenciranja/mapiranja, upozorenje na zaustavljena vozila, upozorenje na naglo kočenje vozila ispred i pomoć pri slaboj vidljivosti su demonstrirani na vozilima iz FCA grupe.
• Povezana mobilnost će omogućiti FCA grupi da ponudi nove usluge kupcima

 (Dalje)

Citroen C4 Cactus

Citroën C4 Cactus donosi novitete kroz 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za konekciju i nagrađivane ekološke motore najnovije generacije.

 (Dalje)

BMW i4

BMW je još na prošlogodišnjem sajmu automobila u Ženevi zvanično potvrdio da je u pripremi sledeći model u njihovoj "i" porodici modela, kao i to da će se taj BMW i4 u proizvodnji pojaviti krajem 2020. godine. 

 (Dalje)

Citroen komercijalna vozila

Citroën ima iskustvo u kreiranju dostavnih vozila sa rešenjima koja su prilagođena različitim potrebama. Izvanredni Citroën partneri u svakodnevnom poslu, Novi Berlingo VAN, Jumpy i Jumper, sada se mogu nabaviti preko akcijskog subvencionisanog lizinga po mesečnim ratama već od 198 evra.

 (Dalje)