home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford F-150

Prepoznatljivi Fordov plavi ovalni logotip, postavljen na masku vozila, jedan je od razloga zašto ova kompanija trenutno ima hiljade nekompletiranih vozila koja čekaju sklapanje i isporuku.

 (Dalje)MotoGP Kazahstan

Kazahstan će biti domaćin jedne trke u Moto GP šampionatu od sledeće godine, saopštila je kompanija "Dorna sports", koja je vlasnik svih komercijalnih prava i promoter Moto GP takmičenja.

 (Dalje)

Trkački Nissan Z GT4

28 Sep 2022 - 10:00 Noviteti Link
Nissan Z GT4

Nissan je pripremio GT4 trkačku verziju novog Z coupea, uz najavu da će više informacija biti saopšteno na ovogodišnjem SEMA sajmu u Las Vegasu (od 1. do 4. novembra).

 (Dalje)

Mercedes EQE SUV

Mercedes-Benz je u novom saopštenju potvrdio da će novi EQE SUV električni model zvanično prikazati 16. oktobra ove godine.

 (Dalje)

VIDEO: Test Honda Civic

28 Sep 2022 - 09:00 Video Link

Video: Carwow.co.ukMazda6

Azijski mediji navode da će Mazda prodati svoje učešće u ruskom zajedničkom preduzeću, i to lokalnom proizvođaču automobila Sollers.

 (Dalje)

Tesla Police

Teslina vozila su imala ozbiljne kvarove i probleme od trenutka kada ih koristi policija u švjcarskom gradu Bazelu, a to je od 2019. godine. Ipak, sada je očigledno previše jer ih je službeni Tesla Model X 100D doveo u sramotnu situaciju tokom potere.

 (Dalje)

Opel Astra GSe

28 Sep 2022 - 01:40 Noviteti Link
Opel Astra GSe

Opel je nedavno potvrdio da će se tri slova GSe vratiti za njihove sportskije automobile opremljene hibridnim ili čisto električnim pogonom.

 (Dalje)

VIDEO: BMW XM

28 Sep 2022 - 01:08 Video Link
BMW XM

Nešto više o BMW-u XM u ranijem članku

 (Dalje)

Osveženi BMW Z4

28 Sep 2022 - 00:44 Noviteti Link
BMW Z4

U BMW-u su doneli odluku da se osveženje za roadster Z4 ipak ograniče na nekoliko spoljašnjih detalja i da se zvanično govori samo o modelskoj godini 2023 umesto o nekom jačem fejsliftu.

 (Dalje)

Jeep Wrangler Rubicon FarOut

Glasine su se pokazale kao tačne; Jeep će i zvanično iz Wranglerove palete izbaciti 3,0 litarski EcoDiesel motor, i to nakon modelske godine 2023.

 (Dalje)