home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford Kuga 1,5 EcoBoost Titanium

Ford Kuga je auto koji je podjednako omiljen u Americi i u Evropi. Nova, treća generacija, može da se pohvali veoma bogatom opremom i sofisticiranim tehničkim rešenjima. Za Evropu dolazi iz fabrike u Nemačkoj.

 (Dalje)Fransoa

Fiat je posvećen budućoj liniji fokusiranoj na male automobile, uprkos tome što se drugi proizvođači povlače sa tog dela tržišta, a šef kompanije Olivije Fransoa je sugerisao da Fordova odluka da odbaci Fiestu predstavlja „priliku“.

 (Dalje)

Škoda Enyaq iV

Proizvođač premijum pneumatika Hankook Tire nastavlja da proširuje svoj portfolio prve ugradnje za električna vozila (EV) opremanjem potpuno električne Škode Enyaq iV. Škoda Enyaq iV će biti opremljena pneumatikom Ventus S1 evo 3 ev specijalno razvijenim za električne automobile, baš kao i sestrinski model grupe Volkswagen ID.4.

 (Dalje)

Kia K8

Vlada Južne Koreje apeluje na Kia Corp., drugog najvećeg proizvođača automobila u ovoj zemlji, da ukine svoje garancije za zapošljavanje dece radnika iz sindikata, pošto kolektivni ugovor može da prekrši zakon koji garantuje fer mogućnosti za zapošljavanje za sve, saopštili su Ministarstvo rada i zvaničnici iz ove industrije.

 (Dalje)

Tesla FSD

Full Self-Driving set opcija je dostupan vlasnicima Tesla vozila na području Sjedinjenih Američkih Država, a nakon što ga je Elon Musk najavio pre nekoliko dana.

 (Dalje)

Volvo C40

Nova švedska vlada je prisiljena da donosi nepopularne odluke. Jedna od njih svakako se tiče popularizacije električnih automobila. Naime, prema odluci vlade, ukidaju se subvencije poznate kao klimatski bonus, koje se tiču kupovine novih električnih automobila, ali i punjivih (PHEV) hibrida. 

 (Dalje)

Ford Bronco Sport

Američki proizvođač automobila Ford Motors opoziva 634.000 primeraka SUV vozila širom sveta zbog opasnosti od požara, jer napukli injektor može da prolije gorivo ili isparenja po vrućem motoru i izazove požar, saopšteno je iz te kompanije.

 (Dalje)

Chery Tiggo7 Pro

Nedavno je Chery Grupa (Chery Group) objavila najnovije podatke o prodaji

U prošlom oktobru, Chery Grupa je prodala ukupno 132.828 vozila, što je povećanje od 50,4% u odnosu na isti period prošle godine. To je peti mesec zaredom da je mesečna prodaja premašila 100.000 vozila. Od januara do oktobra ove godine, Chery Grupa je prodala ukupno 1.026.758 vozila, što je povećanje od 38,8% u odnosu na isti period prošle godine. Po prvi put je godišnja kumulativna prodaja premašila milion vozila, što je bio najbolji rezultat u istom periodu.

 (Dalje)

Tesla Model X

Vlasnik Tesle Model X u Kini moraće proizvođaču električnih automobila da plati 10.000 kineskih juana (1350 evra) jer je nazvao automobil "samoubilačkom igračkom".

 (Dalje)Tesla

Deonice Tesle skočile su gotovo 8% u sredu nakon što su dan ranije pale na najniži nivo u 52 nedelje.

 (Dalje)