home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford Explorer EV

Prve fotografije Fordovog Explorera EV smo već videli, dok je njegova zvanična promocija održana danas.

 (Dalje)VIDEO: Toyota GR86

21 Mar 2023 - 16:44 Video Link


Volvo V60 CC Pro B4D AWD AT8

Možda je teško poverovati ali još uvek postoje ljudi koji žele da njihovi automobili liče na prave automobile, a opet ne žele da se odreknu avanture i izleta u prirodi

 (Dalje)

Novitec Ferrari 296 GTB

21 Mar 2023 - 13:50 Tuning Link
Novitec Ferrari 296 GTB

I Novitec je ponudio paket modifikacija za Ferrari 296 GTB, koji između ostalog sadrži izduvni sistem, modifikovano oslanjanje, set novih točkova, doterani enterijer i više snage.

 (Dalje)

Tesla punjač

Ako ste vlasnik EV-a, znaćete da ima smisla da punite baterije svog automobila kod kuće. Dve trećine kupaca se odlučuju da opreme svoje kuće punjačima. Međutim, prema novoj studiji, vlasnici električnih vozila u SAD-u postaju sve nezadovoljniji svojim kućnim punjačima.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2023 BMW XM

21 Mar 2023 - 12:05 Video Link


Mansory Ferrari SF90 Stradale

Nemački tjuner Mansory je u maju prošle godine već predstavio modifikovani Ferrari SF90 (Mansory F9XX), ali je svoju ponudu za Ferrari SF90 Stradale i SF90 Spider sada obogatio još jednim paketom.

 (Dalje)

VIDEO: Honda Civic e:HEV

21 Mar 2023 - 11:00 Video Link


Carlex Lamborghini Urus

21 Mar 2023 - 10:30 Tuning Link
Carlex Lamborghini Urus

Carlex Design je predstavio svoj novi projekat, a to je Lamborghini Urus u zeleno-beloj kombinaciji.

 (Dalje)

Tesla Model S

Teslin Model S je jedan od električnih automobila s najviše autonomije prema fabričkim merenjima, ali može da pruži više ako odaberete prave gume. Američka marka reklamira više od 700 kilometara po punjenju, ali da biste to postigli morate dobro da pogledate koje gume stavljate.

 (Dalje)

Mindt

Andreas Mindt je do 1. februara bio šef Bentley dizajna, a zatim je napustio tu funkciju da bi radio u Volkswagenu i pravio pristupačnije automobile. A to je, smatra, mnogo veći izazov.

 (Dalje)

Rolls-Royce Wraith Black Arrow

Dolazak električnog coupea Spectre znači i skori kraj za Wraith, a takođe i Rolls-Royce coupe modele sa V12 motorom, ali ovaj luksuzni brend je to odlučio da obeleži na pravi način.

 (Dalje)