home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Lada Vesta

Biće još gore

Ruski AvtoVaz je u septembru stavljen na listu američkih sankcija. Posledice toga se već osećaju. Ruska kompanija ne može da plaća strane dobavljače, niti može da primi uplate u suprotnom smeru za izvozne proizvode. Istovremeno, to znači, da bi pored Lade i legendarni Moskvič vrlo brzo mogao preko noći da od pukovnika postane pokojnik.

 (Dalje)BMW XM Label Red Safety Car

Izvršni direktor BMW M GmbH Franciscus van Meel je u subotu predstavio MotoGP Safety Car za sezonu 2024., a to je BMW XM Label Red.

 (Dalje)

Dacia crni petak

Dacia je na dan velikih popusta obustavila onlajn prodaju, a onda je otkrila i da je za sve kriv Black Friday.

 (Dalje)

Fiat Panda

Nova Fiat Panda će po ranijim informacijama biti predstavljena 11. jula 2024. godine, kada Fiat slavi 125-godišnjicu, dok italijanski mediji sada pišu da će se ovaj model proizvoditi u fabrikama u Srbiji i Maroku.

 (Dalje)

VIDEO: Audi S3 (Mk1)

25 Nov 2023 - 18:00 Video Link

Video: Zoki PH

Volkswagen ID.7

Električni Volkswagen ID.7 se nalazi i u konfiguratoru uvoznika za Srbiju, pri čemu njegove cene startuju od 58.290 evra.

 (Dalje)

BMW predstavio nove R12 i R12 nineT

Posle meseci iščekivanja, BMW je zvanično predstavio svoju najnoviju ponudu za 2024. — R12 i R12 nineT. Oba motocikla dele zajednički motor od 1.170 kubika, ali se mogu pohvaliti različitim karakteristikama, pri čemu je R12 nineT dizajniran kao klasični roudster za dinamične vožnje po seoskim putevima, a R12 kao klasičan kruzer za opuštenu vožnju.

 (Dalje)

VW Amarok

Volkswagen Amaroku je dodeljena posebna nagrada na sajmu logistike i transporta Solutrans 2023 u Lionu. IPUA, skraćenica za 'International Pick-up Award', dodeljuje se samo svake dve do tri godine. A novi Amarok iz Volkswagen privrednih vozila pobedio je – ponovo! To znači da je pick-up sada treći put dobio ovu nagradu nakon 2011. (za godine 2012. i 2013.) i 2017. (za godine 2018. i 2019.). Ovaj put Amarok deli prvo mesto sa kooperacijskim partnerom Fordom i njegovim modelom Ranger za 2024. i 2025. godinu.

 (Dalje)

Genesis Vision Gran Turismo

Genesis je potvrdio da će 2. decembra predstaviti svoj Vision Gran Turismo Concept, koji će se pojaviti u sedmom delu franšize video igrica.

 (Dalje)