home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Sajam u Beogradu

55. Međunarodni salon automobila, najstariji i najreprezentativniji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, održava se na Beogradskom sajmu od 22. do 28. marta 2023. godine pod krilaticom „Koji je zvuk automobila?“.

 (Dalje)Ferrari ukida Portofino M

20 Mar 2023 - 07:30 Vesti Link
Ferrari Portofino M

Ferrari je najavio da ukida model Portofino M sa tvrdim sklopivim krovom. Ovu vest je potvrdio i portparol Ferrarija, navodeći da će tek predstavljeni Roma Spider preuzeti ulogu početnog otvorenog modela u gami italijanske marke.

 (Dalje)

VIDEO: Peugeot 308 GTi

20 Mar 2023 - 00:59 Video Link

Video: iDook MediaFormula 1 Saudijska Arabija

Meksički vozač Sergio Perez je pobednik trke za Veliku nagradu Saudijske Arabije koja je večeras vožena u Džedi.

 (Dalje)Citroen 19_19 concept

Kako pišu britanski mediji, Citroen priprema više manjih električnih automobila koji će imati „agresivne cene“ sa ciljem da potkopaju rivale na sve konkurentnijem tržištu električnih vozila.

 (Dalje)

Techart GT Street R Flyweight

Nemački tjuner Techart je još ranije najavio da će predstojeći sajam automobila u Bangkoku iskoristiti za promociju svoje nove linije modifikacija sa ciljem poboljšanja performansi automobila.

 (Dalje)

Lynk & Co 08

Kineski Lynk & Co će krajem ovog meseca i zvanično predstaviti novi krosover 08, a kao najava služi nekoliko novih slika.

 (Dalje)

VIDEO: Test BMW XM

19 Mar 2023 - 09:30 Video Link

 (Dalje)

Bugatti fabrika

Moderna auto industrija je opsednuta brzinom produkcije. Izbacivanje što je moguće više proizvoda dnevno je pravilo, osim ako ne radite u kompaniji koja se zove Bugatti.

 (Dalje)

VIDEO: RENNtech S76R

18 Mar 2023 - 22:18 Video Link