home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
BYD Fang Cheng Bao Leopard 5

Kineski BYD je obeležio značajan rezultat u proizvodnji New Energy Vehicle (NEV), sa ukupno 6.000.000 jedinica koje su sišle sa njegovih proizvodnih traka od 2008.

 (Dalje)Genesis GV70 Project Overland

Genesis otvara nove terene u off-road segmentu sa modelom GV70, koji je dizajniran i napravljen u saradnji sa off-road stručanjacima iz kompanje Delta 4x4.

 (Dalje)

Hispano Suiza Sagrera

Hispano Suiza najavljuje da će tokom sledeće godine proslaviti svoju 120. godišnjicu otkrivanjem novog hiperautomobila.

 (Dalje)

VIDEO: 2024 VinFast VF 8

27 Nov 2023 - 09:15 Video Link


Scout

Kako pišu lokalni mediji, Volkswagen se obratio austrijskom proizvođaču i inženjerskoj kompaniji Magna Steyr, i to za pomoć u razvoju robusnih vozila za oživljeni američki brend Scout. Posao je po tim izveštajima vredan 450 miliona evra.

 (Dalje)

Jeep Wrangler 4xe

Grupacija Stellantis pod svojim krovom poseduje 15 brendova, a između ostalog i američki Jeep. Sada Stellantis povlači više od 44.000 plug-in hibridnih SUV vozila Jeep Wrangler 4xe širom sveta, jer se visokonaponska baterija kod ovih vozila može zapaliti.

 (Dalje)

Moj auto je špijun

27 Nov 2023 - 01:08 Vesti Link
Enterijer

Moderni automobili prikupljaju gomilu podataka – kuda vozimo, koliko brzo, koliko ljudi je u autu… Od tog znanja proizvođači i razni drugi zarađuju gomilu novca.

 (Dalje)

Video: iDook MediaFord vazdušni jastuk

Ford razmišlja kako SUV-ove učiniti manje opasnim za pešake

Automobili postaju sve veći, kako u Evropi tako i u Sjedinjenim Državama. Tamo su najprodavaniji modeli i dalje veliki pick-upovi. Veliki američki pick-upovi i ogromni SUV-ovi su opasniji za pešake od bilo koje druge vrste automobila, ali Ford možda ima rešenje.

 (Dalje)