home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Dacia Jogger Hybrid 140

Dacia je u fabrici Mioveni u Rumuniji i zvanično počela sa serijskom proizvodnjom Joggera Hybrid koji raspolaže sa kombinovanom snagom od 140KS.

 (Dalje)Renault Nissan Mitsubishi

Renault i Nissan su objavili da će rebalansirati svoje kapitalne veze dok rade na nizu novih projekata.

 (Dalje)

Audi Grandsphere

Sledećih nekoliko godina će biti prelazne za Audi jer ide ka potpunoj elektrifikaciji, sa serijom osnovnih električnih vozila koja će stići zajedno sa novim modelima sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem.

 (Dalje)

VIDEO: Test MG4

28 Jan 2023 - 10:00 Video Link


Nissan concept

Nissan je sa kratkim saopštenjem potvrdio da će 2. februara predstaviti novi koncept automobil, ali nije objavio konkretne detalje.

 (Dalje)

BMW i gama

BMW Grupa je nastavila da sistematski smanjuje svoje emisije i, na bazi preliminarnih internih kalkulacija, smanjila je svoje emisije CO2 u celoj EU floti za više od devet posto od 2021. do 2022. godine.

 (Dalje)

VW Beetle

Ford je nakon Drugog svetskog rata propustio istorijsku priliku da bez finansijske nadoknade postane vlasnik Volkswagena. Kompanija iz Wolfsburga je bila na nesigurnom terenu i u ruševinama. Nakon kraćeg razmišljanja Fordove uprave ponuda je odbijena.

 (Dalje)Ručna kočnica

Svi znamo šta se dogodi ako ostavimo automobil na nizbrdici bez da smo ga osigurali od nenamernog pokretanja – tj. aktivirali parkirnu kočnicu ili postavili menjač u položaj “parking”. U tom slučaju postoji opasnost da se vozilo otkotrlja nizbrdo i izazove štetu ljudima i imovini, kao i samom sebi. Najbolji dokaz za to stiže iz Brazila, u obliku snimka s nadzornih kamera na jednoj kući.

 (Dalje)