home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Toyota GRMN Yaris

Radi se o specijalnoj i strogo limitiranoj seriji

Svih 500 primeraka GRMN Yarisa je namenjeno japanskom tržištu, a jedan se našao na aukciji.

 (Dalje)Video: TestosteeronGenesis X Convertible

Genesis je u novembru prošle godine na sajmu automobila u Los Anđelesu prikazao električni X Convertible Concept, dizajniran da pokaže budući pravac ovog korejskog luksuznog brenda.

 (Dalje)

Alfa Romeo Giulia

Sem što planira nove električne modele, Alfa Romeo će nastojati da pojača svoje prisustvo van evropskog tržišta.

 (Dalje)

Lexus NX

Novo istraživanje otkriva koje kompanije proizvode najpouzdanije automobile, kao i koji modeli automobila se po tom pitanju ističu.

 (Dalje)

Xiaomi MS11

Xiaomi je svoje planove za proizvodnju električnog automobila najavio u martu 2021. godine, a 2022. je potpisan ugovor za izgradnju centrale kao i istraživačkog i razvojnog centra u Yizhuangu.

 (Dalje)

Promene u Toyota Motor Corporation upravljačkoj strukturi

Toyota Motor Corporation (TMC) objavila je da namerava da izvrši promene u upravljačkoj strukturi koje će stupiti na snagu 1. aprila 2023. i promene članova Upravnog odbora, koje će stupiti na snagu s datumom održavanja 119. Glavne skupštine, kako je opisano u nastavku.

 (Dalje)

Elon Musk

Izvršni direktor američke kompanije Tesla, Ilon Mask, sastao se sa visokim savetnicima predsednika SAD, Mičom Landrieom i Džonom Podestom u Vašingtonu kako bi razgovali o razvoju industrije električnih vozila i širem obimu elektrifikacije.

 (Dalje)Peugeot 208

Očigledno se spremaju velike promene u konceptu vlasništva vozila, a i Peugeot prati trendove s novim idejama. S novom električnom strategijom i velikim brojem modela planira da osvoji tržište, ali tu su i ideje za one koji neće moći da si priušte novo vozilo svakih desetak godina.

 (Dalje)