home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Citroen e-C3

Podstaknut talasom novih pristupačnih modela, tržišni udeo električnih vozila u Evropskoj uniji će sledeće godine porasti sa 14 na 20 posto, predviđa udruženje ACEA. Čak petinu tržišta novih automobila u 2024. bi trebalo da čine električni modeli, rekao je predsednik ACEA-e Luca de Meo, iako se predviđa da će celokupno tržište tek simbolično rasti za 2.5% sledeće godine.

 (Dalje)NEVS Emily GT

NEVS Emily GT, koji su razvili inženjeri iz Saaba, sada je korak bliže proizvodnji nakon što je projekat kupio kanadski start-ap EV Electra.

 (Dalje)

Decembarska Citroën i Shell Helix servisna akcija

Ekskluzivni uvoznik Citroën vozila kompanija Avtonova Kab i generalni uvoznik Shell maziva Orbico tokom decembra organizuju promotivnu akciju u susret zimskim danima.

 (Dalje)


 (Dalje)

Kia EV9

Kia EV9 se plasirao u finalni krug izbora za Evropski auto 2024. godine (engl. COTY). Potpuno električni SUV je prvo bio na širem spisku od 28 novih modela predstavljenih ove godine, a sada ga je žiri koji čini 59 članova iz 22 zemlje smestio među sedam najboljih. Ukupni pobednik će biti proglašen 26. februara, na salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

KTM 1390 Super Duke R

Možete li da verujete da je Duke već 30 godina na tržištu? Naredne godine ćemo obeležiti ovaj jubilej, a moramo priznati, da je to bila uzbudljiiva vožnja.

 (Dalje)

Muzika

Dok ste za volanom važno je paziti na okolinu i saobraćaj, a muzika koja trešti sa zvučnika mogla bi da vam poremeti koncentraciju. Ovi podaci pokazuju koje kompozicije bi najlakše mogle da vas ometu.

 (Dalje)

VIIDEO: Test Smart #3

1 Dec 2023 - 12:00 Video Link

 (Dalje)

Hennessey Cadillac Escalade-V

Američki Hennessey Performance sa novim kompletom H1000 pretvara luksuzni Cadillac Escalade-V u sportski SUV koji raspolaže sa više od 1000 KS.

 (Dalje)