home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Range Rover

Jaguar Land Rover (JLR) smanjuje proizvodnju u svojim fabrikama Solihull i Halewood do proleća, zbog tekućih problema s nabavkom čipova za nova vozila.

 (Dalje)VW e-Golf

Pošto bi mnogo vozača htelo da kupi električni automobil, proverili smo kakvo je stanje na tržištu kada su u pitanju polovnjaci na električni pogon. Nažalost, situacija nije sjajna.

 (Dalje)

Na rezervi

Moderni motori nisu više ranjivi, ali…

Cene goriva su visoke, a kućni budžeti sve plići. Mnogi od nas taktiziraju s punjenjem goriva, čeka se poslednji trenutak, a neretko se ide i dalje od toga, vozi se na rezervi, s uključenom žutom lampicom, gotovo do poslednje kapi goriva. Da li je to dobro za automobil? Mnogo se pisalo o ovoj temi, a evo i nekih novih saznanja.

 (Dalje)Manhart BMW M5 CS

27 Nov 2022 - 12:00 Tuning Link
Manhart BMW M5 CS

Nemački tjuner Manhart Performance se ponovo pozabavio pojačanjem BMW-a M5.

 (Dalje)

VIDEO: Cupra Leon ETCR

27 Nov 2022 - 11:00 Video Link


CFMOTO Papio Nova

U aprilu 2022. otkriveno je da kineski proizvođač motocikala CFMOTO radi na električnoj verziji svog Papio mini motocikla, rivala Hondi Grom. Papio sportski mini nejked, dizajniran da bude zabavan i lak za upravljanje.

 (Dalje)

Mercedes-Benz 190

Šik, siguran i sportski – imajući na umu ove zahteve, Mercedes-Benz je proširio svoju ponudu modela 8. decembra 1982. kako bi uključio novu, kompaktniju seriju modela, ipak nešto povoljniju…

 (Dalje)Kraj ručnih kočnica?

26 Nov 2022 - 23:01 Vesti Link
Kočnica

Ostale su samo ‘u tragovima’ u novim automobilima

Stvar u autoindustriji se užurbano menjaju, a dokaz su ručni menjači i kočnice, koji sve više nestaju iz proizvodnje s novim automobilima.

 (Dalje)

Video: Testosteeron