home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Citroen C3 Aircross

* U našu zemlju stigao je novi, redizajnirani, Citroën C3 Aircross. Svojom pojavom doneo je osveženje u ovaj brzorastući segment vozila, ne gubeći svoje jedinstvene karakteristike. Odlikuje ga još bogatija oprema, izražajniji izgled koje se ogleda u novom prednjem delu, novi ukrasni detalji i još udobnija unutrašnjost.

 (Dalje)Roman Grožan

Roman Grožan je uspeo da se po treći put ove sezone popne na podijum u Indikar seriji. Osvojio je treće mesto na pretposlednjoj trci sezone i to na stazi Laguna Seka, prenosi Sport Klub.

 (Dalje)

VIDEO: WM Motors W6

20 Sep 2021 - 17:57 Video Link


Nemanja Milovanović

Nemanja Milovanović za volanom „kupre TCR” bio je ubedljivo najbrži učesnik trkačkog vikenda na stazi Ušće, gde su se na legendarnom trkalištu vodile bitke za bodove Prvenstva Srbije na kružnim stazama.

 (Dalje)

Trka

Vozači konvencionalnih automobila bi trebalo da znaju da ne treba da se „petljaju“ s Teslom, pa čak i kada voze „opasno snažne“ modele.

 (Dalje)

Chrysler 300

Vremešni Chrysler 300 (u drugoj generaciji na tržištu još od 2011. godine) će biti dostupan kupcima i tokom modelske godine 2022.

 (Dalje)

Porsche Cayenne

Foto: Reddit.comUnique Puncture-proof Tire System

Gume pod nazivom Unique Puncture-proof Tire System (Uptis) otporne na bušenje su svoju premijeru doživele na javnim putevima u sklopu izložbe IAA Mobility u Minhenu.

 (Dalje)

Nissan Juke

Ovlašćeni prodavac i serviser japanskog Nissana, kompanija Nissan LF Auto Centar, u svojoj ponudi ima i atraktivni crosssover Juke po akcijskoj ceni.

 (Dalje)

Vanilla Ice

Odakle god da dolazite, velika je verovatnoća da ste negde čuli hit 'Ice Ice Baby' od Vanilla Ice-a iz 90-ih, pesmu za koju su čak David Bowie i Queen dobili zasluge. Reč je o prvom hip-hop singlu koji je zauzeo prvo mesto Billboardove liste, a zaslužan je za pomaganje raznolikosti hip-hopa, predstavljajući ga mainstream publici.

 (Dalje)

Mazda CX-5

Mazda časti za svoj 100. rođendan te je tim povodom pripremila posebnu ponudu za bogato opremljenu Mazdu CX-5 G165 Challenge po ceni od 24.590€*

 (Dalje)