home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ciwei Simai’er

U Kini je predstavljena još jedna nova automobilska marka, i to Ciwei Auto, a njihov prvi model je ovaj električni Simai’er.

 (Dalje)VIDEO: 2018 Isuzu D-Max

21 Apr 2018 - 20:55 Video Link


Moto GP vesti

21 Apr 2018 - 20:13 Sport Link
rosi markes

"Ako se Rosi plaši, to je njegov problem ne moj"

Posle pada Valentina Rosija u Argentini kog je prouzrokovao Mark Markez, "doktor" je kazao da se plaši španskog vozača zbog njegove vožnje tokom čitavog trkačkog vikenda. Pred Veliku nagradu Amerike Mark Markez ima šta da poruči Valentinu Rosiju.

 (Dalje)

Rea

Vozač Kavasakija Džonatan Rea trijumfovao je na prvoj trci četvrte runde Svetskog superbajk šampionata na stazi "Asen" i i tako upisao osmu pobedu zaredom u Holandiji.

 (Dalje)

Dacia Sandero TCe 90 Easy-R Laureate

Dacia je posle detaljnog osvežavanja game automobila u ponudu Sandera uvrstila poluautomatski menjač koji nazivaju Easy-R.

 (Dalje)

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG po pisanju britanskih medija razmatra mogućnost da svoju ponudu obogati i modelom kojim bi konkurisao Porscheovom Caymanu.

 (Dalje)

Cadillac XT6

Glasine o sedmosedu iz Cadillaca kruže već neko vreme, a sada je ovaj model konačno uočen tokom testiranja u SAD.

 (Dalje)

Huracam

U Americi su došli na ideju, da na hyperbrzi Lamborghini Huracan montiraju veliku filmsku kameru. Huracan + Steadycam = Huracam.

 (Dalje)

VIDEO: Test Hyundai Kona

21 Apr 2018 - 13:39 Video Link


Opel Kadett GTE

Nedavno je napunio 40 godina, dobro se drži, izgleda kao momak a sve to zahvaljujući svom gazdi, poznatom zaljubljeniku u STARA VREMENA, MILANU LEMIJU POSAVECU, iz PETROVARADINA. Naravno reč je o OLDTAJMERU iz 1977. o sjajnom OPEL KADETU GTE. Gospodin LEMI je ovako predstavio svog „žuću“.

 (Dalje)