home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
volvo fh

U proleće 1998-me, tačno tri decenije od dolaska prvog Volvo kamiona na naše prostore, Volvo kamionska korporacija otvorila je kompaniju u Srbiju, prvu u svom vlasništvu na teritoriji nekadašnje Jugoslavije.

 (Dalje)SsangYong e-SIV Concept

SsangYong je za 88. sajam automobila u Ženevi pripremio promociju studije e-SIV, sa kojim će najaviti i novu generaciju crossovera Korando (predviđenu za 2019. godinu).

 (Dalje)

austria

Ministar saobraćaja Austrije Norbert Hofer planira da uvede brojne novine koje treba da olakšaju "život" vozačima. Tako njegova reforma zakona o saobraćaju predviđa povećanje ograničenja brzine na autoputevima na 140 kilometara na čas. To bi, kako je najavio, trebalo da na nekoj deonici, u cilju testiranja, uskoro bude primenjeno.

 (Dalje)

Lotus 3-Eleven 430

21 Feb 2018 - 08:30 Noviteti Link
Lotus 3-Eleven 430

Lotus nastavlja da izbacuje nove verzije pa je tako pred nama i ovaj 3-Eleven 430 koji je takođe postao i Lotusov najbrži drumski sportski automobil.

 (Dalje)tata sedan concept

Tek što je predstavio H5X i 45X koncept vozila na nedavnom sajmu automobila u Nju Delhiju, indijski Tata Motors već najavljuje premijeru još jedne studije, i to na sajmu u Ženevi.

 (Dalje)

Morgan Plus 8 50th Anniversary Edition

Morgan će povodom 50-godišnjice modela Plus 8 na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi promovisati njegovo specijalno izdanje 50th Anniversary Edition.

 (Dalje)

brabham

Automobilska industrija je dobila novog igrača. David Brabham, sin legendarnog sir Jacka Brabhama, osnovao je Brabham Automotive.

 (Dalje)

Mitsubishi Allroads Ronin

Specijalista za individualizaciju vozila Vilner nije propustio da modifikuje sportski sedan kakav je Mitsubishi Lancer Ralliart, pa je tako nastao ovaj Mitsubishi Allroads Ronin ("Ronin" - naziv za samuraja bez gospodara u feudalnom Japanu).

 (Dalje)VIDEO: Porsche 911 GT3 RS

21 Feb 2018 - 01:43 Video Link
Porsche 911 GT3 RS

Više o Porscheu 911 GT3 RS pročitajte OVDE.

 (Dalje)

umor

Nakon celonoćnog izlaska s prijateljima, čak i najtrezniji vozač može biti pretnja sebi i drugima.

 (Dalje)