home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Emisija SAT: Test Audi A6

16 Avg 2018 - 14:11 Video Link
Infotainment

Svi mi volimo da nam automobili budu što bogatiji stavkama sa liste opcionala. One čine vožnju lagodnijom i bezbednijom.

 (Dalje)

Pininfarina PF0

Automobili Pininfarina je objavio nekoliko novih rendera kojima pokazuje unutrašnjost svog električnog sportskog modela PF0, a koji će premijeru imati uskoro u Kaliforniji.

 (Dalje)

VIDEO: 2019 Mazda MX-5 RF

16 Avg 2018 - 13:12 Video Link


Tehnički pregled

Već skoro mesec dana je prošlo od uvođenja novih tehničkih pregleda, a javnost i dalje traži odgovore na konkretno pitanje: šta je tehnički ispravan, a šta tehnički neispravan automobil. Građani su i dalje u dilemi šta su njihova prava i mogućnosti. MUP je zato ponovo protumačio pravila i dao precizna uputstva.

 (Dalje)

Subaru Ascent

Subaru će vlasnicima SUV modela Ascent, koji su opozvani zbog fabričke greške, pokloniti nova vozila umesto postojećih jer ih je nemoguće popraviti.

 (Dalje)

VIDEO: DS 3 i DS 3 Cabrio

16 Avg 2018 - 11:00 Video Link


ADAC crash test

Poboljšanje bezbednosti je postalo jedan od glavnih zahteva koji se postavljaju pred automobilsku industriju. Dok su svojevremeno bolju zaštitu mogli da uživaju samo vozač i putnici u velikim i skupim automobilima, danas se visoki bezbednosni standardi postavljaju i pred male četvorotočkaše.

 (Dalje)

RaceChip Hyundai i30 N

Nemački RaceChip je svojim novim tjuning paketom pokazao koliki potencijal se krije u Hyundaiju i30 N Performance, a koji fabrički inače raspolaže sa 275KS i 353 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Alfa Romeo Spider

Alfa Romeo Spider iz 1976. koji je pripadao legendarnom bokseru biće ponuđen na prodaju na aukciji u Las Vegasu.

 (Dalje)

VIDEO: Test Nissan Micra

16 Avg 2018 - 08:08 Video Link


GM Aerodinamika

General Motors je podneo patente za nove aerodinamičke elemente, koje ćemo najverovatnije videti u narednoj generaciji Chevrolet Corvette, sledeće godine.

 (Dalje)