home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)Lancia Hyena Zagato

Lancia Hyena by Zagato je ultra retki ručno rađeni coupe baziran na legendarnoj Delti Integrale, a jedan primerak će biti prodat na aukciji u junu.

 (Dalje)

Video: Mobil Auto TVBMW Driving Assistant View

31 Mar 2020 - 16:16 Vesti Link
BMW Driving Assistant View

Sistemi za asistenciju u vožnji postali su nezamenljiv deo savremenog automobila, dok nas u budućnosti sasvim sigurno očekuje dalji razvoj u kome će upravljanje vršiti sam automobil. U zavisnosti od sistema potrebna aktivnost vozača biće sve manja, sve dok se u potpunosti ne ukine. Sistemi asistencije olakšavaju vožnju, nude dodatni komfor i sigurnost, i ponašaju se kao prava praktična podrška.

 (Dalje)

3D Design BMW Serije 7

31 Mar 2020 - 12:30 Tuning Link
3D Design BMW Serije 7

Još jedan BMW-ov model je dostupan sa tjuning paketom japanske kuće 3D Design.

 (Dalje)Alfa Romeo Giulia GTe Electric

Totem tjuning kompanija je odgovarna za ovu fenomenalnu kreaciju. Ovo je potpuno električna verzija italijanskog klasika, koja sada nudi 518 KS.Totem tvrdi da je GT electric sposoban da brzinu do 100 km / h postigne za 3,4 sekunde, što je blago rečeno, prilično suludo.

 (Dalje)

Mountune Volkswagen Golf GTI

Kompanija Mountune je predstavila svoj program za sedmu generaciju Volkswagenovog Golfa GTI.

 (Dalje)

Hyundai i30 N TCR

Hyundai motorsport i klijentski timovi BRC rejsing i Engstler motorsport prikazali su izgled “hjundaija i30 N TCR” za dolazeću sezonu Svetskog kupa turing automobila.

 (Dalje)

VIDEO: BMW E46 M3 CSL

31 Mar 2020 - 09:00 Video Link


Volkswagen Scirocco

Te 1974. godine iza imena mediteranskog vetra, svetu je otkriven novi putnički coupé sa troja vrata, 2+2 rasporedom sedenja i sa napred postavljenim motorom gde je bio i pogon. Volkswagen Scirocco pravo se uzastopno tokom dve generacije, prva do 1981. godine dok je druga proizvođena do 1992. godine.

 (Dalje)