home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Maserati GranTurismo

Maserati GranTurismo se vratio, ali njegov poznati izgled ne treba da vas zavara. Iako izgleda kao stari, to je u stvari namerna odluka kompanije, a ono što je važno krije se ispod elegantnog dizajna.

 (Dalje)Migel Oliveira je

Po drugi put ove sezone, Migel Oliveira je pobedio u kišnim uslovima, a ovog puta je u borbi za trijumf je bio bolji od Džeka Milera.

 (Dalje)

Toyota EV gama

Toyota neće menjati svoju strategiju vezanu uz elektrifikovana vozila i ne veruje da je prodaja samo električnih vozila u budućnosti ispravan potez.

 (Dalje)

Ford F-150

Hedin US Motor AB, ogranak Hedin Mobility grupacije, uvoziće F-150 kamionet u Evropu uz blagoslov Ford Motor Company.

 (Dalje)

Exeed Yaoguang

Kineski Chery je pod svojim podbrendom Exeed pripremio novi krosover Yaoguang.

 (Dalje)

Lidl Mini

Lidl u Francuskoj deli tri automobila Mini, koji izgledaju kao da nastupaju u cirkuskoj tački. Za učestvovanje u nagradnoj igri je u Francuskoj potrebno koristiti aplikaciju Lidl Plus prilikom kupovine u prodavnicama.

 (Dalje)

Toyota FJ Cruiser Final Edition

Toyotin terenski model FJ Cruiser je 2014. godine prestao da se prodaje u SAD-u, dok je u Japanu kraj njegove proizvodnje obeležen 2017. sa finalnim izdanjem. Međutim, Toyota nastavlja da prodaje ovaj model na Bliskom istoku, posebno u Kraljevini Saudijskoj Arabiji.

 (Dalje)

Tesla Berlin

Otprilike šest meseci nakon pokretanja proizvodnje u svojoj novoj fabrici u blizini Berlina, američki proizvođač električnih automobila Tesla sada na tom mestu proizvodi 2.000 automobila nedeljno.

 (Dalje)