home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Polestar 3

Brend Polestar za 2022. godinu priprema i svoj treći model, a kako se najavljuje to će biti sportski SUV sa elektropogonom.

 (Dalje)Audi Q4 e-tron

Nemačko tržište automobila će snažno pasti ove godine zbog nestašice poluprovodnika, ali 2022. bi trebalo da donese oporavak, procenjuje nemačko udruženje proizvođača motornih vozila (VDIK).

 (Dalje)

BMW i4

Svega nekoliko meseci od kada je prvi proizvodni model BMW i4 sišao sa proizvodne trake u Minhenu, vozila nove linije zvanično su krenula sa isporukama kupcima.

 (Dalje)

Lamborghini Urus

Već je bilo reči o Amerikancu iz Hjustona, koji je prošle godine tražio pomoć države tokom lockdowna zbog pandemije koronavirusa. Poslovanje njegovih firmi je bilo ugroženo ili je barem tako tvrdio.

 (Dalje)

British Motors

Glavni grad Srbije je dobio svoj prvi "Sajam korišćenih vozila" koji se održava u beogradskoj „Štark“ Areni od 3. do 5. decembra.

 (Dalje)

Video: Carwow.co.ukHonda E concept

Honda je bila među pionirima kada je reč o hibridnoj tehnologiji, zajedno s Toyotom, ali baš kao i lokalni rival, zaostala je u investicijama u čisto električna vozila.

 (Dalje)

VIDEO: 2022 Subaru BRZ

3 Dec 2021 - 15:30 Video Link


KTM 1290

Poznato ime u svetu tjuninga automobila, Brabus, bi mogao da pređe i na motocikle.

 (Dalje)

Električni automobil

O električnoj mobilnosti se naveliko raspravlja i zagovara, ali kako je definisati kao ekološki koncept kada u Nemačkoj ili Kini, na primer, većina električne energije dolazi iz termoelektrana, a one proizvode ogromne količine CO2. Potreba za električnom energijom je ogromna, a par hiljada vetroelektrana izgleda više kao zgodan dekor uz autoputeve nego kao ozbiljno rešenje za sve veće potrebe stanovništva i industrije.

 (Dalje)