home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO: 2019 Lexus ES

21 Jun 2018 - 19:26 Video Link
Toyota Supra

Šef razvoja Toyotinih modela 86 i Supra Tetsuya Tada je otkrio nekoliko novih detalja o planovima ovog japanskog proizvođača u pogledu sportskog dela ponude, a najvažnija novost je svakako ona da se sprema snažnija verzija buduće Supre, odnosno verzija za čiji razvoj i doterivanje će biti zadužen Gazoo Racing.

 (Dalje)

airbus

Od početka 20. veka vizionari, investitori i proizvođači automobila su zaokupljeni idejom letećeg automobila, a sada kompanije Audi i Airbus planiraju da realizuju zajednički projekat Urban Air Mobility i da testiraju leteći taksi u Ingolstadtu u Nemačkoj.

 (Dalje)

Mercedes SAD

Kako prenosi Tanjug, nemački proizvođač automobila Dajmler snizio je prognozu zarade za 2018. godinu.

 (Dalje)Ford vs Ferrari

Matt Damon će igrati ulogu Carroll Shelbyja u predstojećem “Ford protiv Ferrarija” filmu. Prvobitno, glavna uloga bila je namenjena Tomu Cruiseu. Zvezda filmova „Top Gun“ i „Nemoguća Misija“ je navodno trebao da glumi Carrol Shelbyja u filmu koji opisuje bitke Forda sa Ferrarijem u auto sportu. Međutim, ta ideja rodila se još 2013. godine, a Hollywood je nastavio sa životom od tada.

 (Dalje)

Harley-Davidson bicikl

Da li ste znali da je legendarni proizvođač motocikala iz Milvokija u periodu između 1917. i 1922. godine proizvodio bicikle? Nismo ni mi.

 (Dalje)

VW navigacija

Pre GPS navigacije vozači su se dovijali na razne načine kako bi stigli do željenog odredišta, a najčešće su se oslanjali na odštampane mape i lokalno stanovništvo koje bi pitali za pravac. Ipak, čak i u 1970-tim zabeleženi su pokušaji da se napravi automobilski navigacioni uređaj koji bi pomogao vozaču da se snađe na ruti koju ne poznaje.

 (Dalje)Mercedes-AMG A 45

Novu Mercedes-Benz A-Klasu upoznali smo "oči u oči" na nedavno održanoj prezentaciji. Sada su pred nama prve fotografije, koje nam otkrivaju njenu najsnažniju verziju - Mercedes-AMG A 45 , snimljenu tokom testnih vožnji.

 (Dalje)