home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Srpski automobilista Nemanja Milovanović završio je vikend u Banjaluci sa dva trijumfa i tako izbio na vodeću poziciju u generalnom plasmanu Centralnoevropske zone na kružnim stazama.

 (Dalje)Genesis G90

Iako Hyundaijev luksuzni podbrend Genesis "raste" u SAD, on je godinama udaljen od ulaska na tržište Evrope.

 (Dalje)Hamilton

Pobednik trke za Veliku nagradu Francuske je vozač Mercedesa Luis Hamilton.

 (Dalje)

Džonatan Rea

Vozač Dukatija Alvaro Bautista trijumfovao je na drugoj trci sedmog vikenda Svetskog superbajk šampionata na stazi „Marko Simončeli“, dok je pobeda na trećoj otišla u ruke branioca titule Džonatana Ree.

 (Dalje)

Porsche Cup

Posredstvom zvaničnog internet sajta PORSCHE CARRERA CUP ITALIA, a i televizijskog kanala SPORT KLUB 7, imali smo priliku da „u živo“ pratimo direktan prenos ovogodišnje 6. trke tog KUPA, uz učešće preko 20 vozača sa snažnim PORŠEIMA 911.

 (Dalje)

VIDEO: Test BMW X7

23 Jun 2019 - 15:00 Video Link


Charge Cars Mustang

Britanski Charge Cars (specijalista za elektrifikovanje starijih vozila) za predstojeći Goodwood festival brzine najavljuje promociju električne verzije klasičnog Ford Mustanga.

 (Dalje)

Tesla Model 3 Boring

Boring Company Elona Muska asfaltirala je tunel za testiranje koji se nalazi ispod Los Anđelesa, što je omogućilo da se kroz njega provoza Tesla Model 3, i to brzinom od preko 186 kilometara na sat.

 (Dalje)

Militem Hero

23 Jun 2019 - 11:40 Tuning Link
Militem Hero

Italijanski Militem je na sajmu u Torinu izložio i modifikovani Jeep Renegade, koji je dovoljno promenjen da je zaslužio i novo ime – Militem Hero.

 (Dalje)Mercedes 190 Super 8mm

Zaboravite na jasne i oštre snimke visoke rezolucije sa optičkom stabilizacijom. Ovo je nešto samo za starije od 40 godina

 (Dalje)

Zastava 101

Saradnju koju je Crvena Zastava ostvarila sa italijanskim Fiatom još pedesetih godina putem Kampanjole i modela 1400BJ, ali i jednih od najuspešnijih torinskih reinkarnacija sa nadimkom Fića i Tristać, podjednako uspešno je nastavio i model 101.

 (Dalje)