home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO: Test 2021 Mazda CX-5

17 Jun 2021 - 11:00 Video Link
BMW i Hydrogen NEXT

BMW je još ranije najavio da će X5 sa vodoničnim gorivim ćelijama krenuti u prodaju krajem 2022. godine, a sada je objavio da je prototip takvog X5 krenuo sa testiranjima na evropskim putevima.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2021 Kia Stonic

17 Jun 2021 - 10:00 Video Link


Maruti Suzuki Celerio

Indijski Maruti Suzuki će uskoro i zvanično predstaviti novu, drugu generaciju gradskog modela Celerio, ali njegov izgled je već sada poznat zahvaljujući ovim procurelim patentnim slikama.

 (Dalje)

VIDEO: Test Volkswagen ID.4

17 Jun 2021 - 09:00 Video Link


Najavljen električni Lincoln

I Lincoln je najavio svoju strategiju elektrifikacije za ovu deceniju, a ona startuje sledeće godine sa njihovim prvim potpuno električnim modelom.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2021 BMW X5

17 Jun 2021 - 08:00 Video Link


Nissan Qashqai

Nissanova fabrika u Sunderlandu obeležava početak proizvodnje treće generacije Qashqaija te koristi priliku da bi inspirisala buduće generacije radnika u proizvodnji i inženjerstvu.

 (Dalje)

Ford Bronco

Godinu dana nakon premijere, novi Bronco ušao je u serijsku proizvodnju

Ford je u julu 2020. vratio u život čuveno ime iz svoje prošlosti, a tržište ga je spremno dočekalo pa je do danas američki proizvođač primio preko 190.000 rezervacija, a više od 125.000 kupaca već je naručilo svoj primerak i sada nestrpljivo čekaju da izađe iz fabrike u Mičigenu, piše B92.

 (Dalje)

Toyota Land Cruiser

Moćan terenski model Land Cruiser je oduvek bio dragulj u Toyotinoj gami modela. Izuzetno sposoban na terenu osvojio je svet, već generacijama koriste ga vojske, razne službe, lovci, rekreativci, porodice...

 (Dalje)

Porsche Cayenne Turbo Coupe

Porsche će krajem juna predstaviti i Cayenne Turbo Coupe sa 631KS koji će biti dostupan samo u verziji sa 4 sedišta. Kao najava za skoru premijeru služi i vest da je ovaj model (i dalje pod blagom kamuflažom) pre nekoliko dana oborio rekord za serijska SUV vozila na nemačkoj stazi Nirburgring.

 (Dalje)

Vesti iz Formule 1

17 Jun 2021 - 01:49 Sport Link
Okon

Osiguran opstanak: Esteban Okon potpisao do 2024.

Francuz Esteban Okon produžio je ugovor sa Alpin Formula 1 timom do kraja 2024. godine.

 (Dalje)

Nissan Skyline

Nissan je jedna od automobilskih marki koja ima najheterogeniju ponudu na globalnom planu. Budući da je aktuelni trend unutar automobilske industrije unifikacija, definitivno je neophodno usvajanje novog poslovnog plana. Naravno, limuzine su najosetljivije s obzirom na trendove, ali je Skyline bezbedan. Ipak, ljubitelji Nissana još uvek ne treba da budu previše oduševljeni.

 (Dalje)

McLaren F1

Na Gooding and Company aukciji koja će se u avgustu održati u Pebble Beachu biće ponuđen i 1995 McLaren F1 koji je do sada prešao samo 387 km.

 (Dalje)