home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fiat 500e

Nakon prezentacije kabrioleta New 500 „la Prima“ 4. marta, i nakon toga, hečbeka 8. juna, Dan D za kompletiranje projekta New 500 je stigao. U galeriji Pinacoteca Agnelli u fabrici Lingoto u Torinu, Olivije Fransoa – predsednik brenda FIAT – otkriva celu gamu 500, koja je sada spremna za izlazak na tržište, zajedno sa modelom New 500 3+1 „la Prima“ Opening Edition, trećom „karoserijom“ modela New 500, pored kabrioleta i hečbeka.

 (Dalje)Volcon Grunt

Američki proizvođač električnih motocikala Volcon, najavio je lansiranje svog novog modela nazvanog Grunt.

 (Dalje)

Chelsea Truck Company CJ400 Protest Edition

Britanski Chelsea Truck Company nudi još jednu modifikovanu varijantu Jeepovog Wranglera, i to CJ400 Protest Edition.

 (Dalje)Volkswagen Corrado

Mnogi ljubitelji Volkswagenovih vozila sanjaju povratak sportskog modela Corrado, a dizajner Kleber Silva ima ideju kako bi mogao da izgleda.

 (Dalje)

Mercedes GLS

Mercedes-Benz povlači hiljade vozila s povišenim klirensom u SAD, zbog greške na električnim sistemima. Informacije o dobrovoljnom opozivu je objavila Nacionalna agencija za bezbednost u saobraćaju (NHTSA) na svom sajtu.

 (Dalje)

Mercedes-AMG GT

Kako prenosi Serbiaring, DTM promoter Gerhard Berger očekuje da će se Mercedes vratiti u DTM kada šampionat iduće godine započne novi život kao takmičenje zasnovano na GT Pro (unapređenim GT3) pravilima, fokusirano na klijentske timove.

 (Dalje)

ABS Show – 641. emisija

23 Okt 2020 - 07:15 Abs Link


Zamajac

Pošto strah od kvara plivajućeg zamajca nije prisutan samo u Srbiji, kao što se to obično misli, proizvođači komponenti za automobile odavno su smislili alternativu.

 (Dalje)

VIDEO: Proba Mazda MX-30

23 Okt 2020 - 01:35 Video Link