home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Vespa

Vrednost Vespe je procenjena na više od milijardu evra nakon studije koju je naručila matična kompanija, Piaggio Grupa.

 (Dalje)

VIDEO: Test DS 4

9 Dec 2023 - 16:00 Video Link


Renault fabrika

Grupa Renault planira da uspostavi novi sistem proizvodnje automobila potpomognute veštačkom inteligencijom kroz plan pod nazivom Re-Industry. Do 2027. Francuzi nameravaju da smanje industrijske troškove po vozilu: za 30% za SUS automobile i za 50% za električne.

 (Dalje)

BMW M4

BMW-ova M divizija neće slediti strategiju Mercedes-AMG-a da ponudi motore sa manjim brojem cilindara za svoje modele.

 (Dalje)

VIDEO: Voyah Dream

9 Dec 2023 - 12:00 Video Link


Porsche 911 postavio novi svetski rekord

6.734 metara nadmorske visine – niti jedan automobil nikada nije išao više – 2. decembra 2023. trostruki šampion Le Mana Romain Dumas je postavio novi svetski rekord na vrhu zapadnog grebena vulkana Ojos del Salado u Čileu, upravljajući značajno modifikovanim Porscheom 911 Carrera 4S koji je pokretan sintetičnim gorivom eFuel.

 (Dalje)

Mitsubishi SUV EV

Mitsubishi je sa jednom zatamnjenom tizer slikom najavio da će sledeće godine ponuditi električni SUV model kako bi njime proširio svoju evropsku ponudu.

 (Dalje)

Opel Astra e

Šta se dešava s električnim automobilima? Prodaja je u padu…

U novembru je u Nemačkoj registrovano manje novih automobila, registracije novih vozila su pale za 5,7 posto u poređenju s istim mesecom prošle godine. To je objavila Savezna uprava za motorni saobraćaj (KBA).

 (Dalje)

Ducati Diavel for Bentley

Ducati je već više od jedne decenije deo Volkswagen grupe, što je rezultirao brojnim motociklima inspirisanim Lamborghinijem. Najnoviji projekat je međutim ograničeno izdanje Ducati Diavel for Bentley.

 (Dalje)

Renault Twingo EV

Kako navode pojedini mediji, Volkswagen traži partnere koji bi pomogli u njegovom ambicioznom cilju stvaranja električnog vozila po ceni ispod 20.000 evra.

 (Dalje)

VIDEO: Škoda Octavia vRS

9 Dec 2023 - 00:26 Video Link