home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Travis Pastrana show

Subaru Family Huckster je konačno spreman za svoju ulogu u Gymkhani 2022, tako da je legendarni Travis Pastrana izašao na ulice Floride i napravio još jedan spektakularni show.

 (Dalje)Zagato je sa jednom teaser slikom i kratkim saopštenjem najavio još jedno poglavlje u svojoj saradnji sa Alfa Romeom.

 (Dalje)

VIDEO: Test MG EHS PHEV

7 Dec 2022 - 15:30 Video Link


Honda EM1 e:

Honda je bila među najvrednijim proizvođačima na prošlomesečnom EICMA sajmu. U Italiji je predstavila seriju novih motocikala za 2023. godinu, uključujući potpuno novi XL750 Transalp.

 (Dalje)

Vansports Mercedes Citan UrbanSportster & Georide

Nemački Vansports na sajmu u Eeenu prikazuje dve doterane verzije Mercedesovog Citana.

 (Dalje)

Ram Revolution

Ram priprema odgovor na električni Ford F-150 Lightning i Chevrolet Silverado EV.

 (Dalje)

Fisker Pear

Američki Fisker već neko vreme priprema novi bazni električni automobil nazvan Pear (akronim za "Personal Electric Automotive Revolution"), uz najavu da njegova proizvodnja treba da krene početkom 2024. godine.

 (Dalje)

Bentley Flying Spur Hybrid by ‘The Surgeon’

Jedinstveni Flying Spur Hybrid, čiji je kreator „The Surgeon“, Bentley je predstavio na vrhunskom večernjem događaju brenda tokom Art Basel Miami manifestacije.

 (Dalje)

BMW Vijetnam

BMW je saopštio da će svoje automobile u Vijetnamu proizvoditi kroz partnerstvo sa Truong Hai Auto Corporation (THACO), lokalnim proizvođačem automobila.

 (Dalje)