home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ženeva

Političari u švacarskoj Ženevi planiraju da kažnjavaju vozače previše bučnih automobila koje će 'loviti' radarima za buku, objavio je nemački časopis Autobild.

 (Dalje)Škoda Superb facelift

Zvanična promocija obnovljenog Škodinog Superba je zakazana za 23. maj tokom Svetskog prvenstva u hokeju u Bratislavi, a kao najava služi i ovaj novi teaser video.

 (Dalje)

Cars & Coffee

U nedelju 19. maja, u organizaciji portala Autoslavia. com i Bud3.net, održan je prvi Cars & Coffee skup u Srbiji. Cars & Coffee je koncept koji ujedinjuje vlasnike i zaljubljenike u klasične, egzotične i modifikovane automobile na jedinstvenom skupu čiji je cilj druženje pod okriljem zajedničke strasti.

 (Dalje)

Bugatti CUV

Prvi čovek Bugattija otkrio je da će novi model u gami tog brenda imati sportske performanse, ali će za razliku od Chirona moći da se koristi kao “auto za svaki dan”.

 (Dalje)

Alonso

Španski vozač Fernando Alonso nije uspeo da se kvalifikuje za Indijanapolis 500, pošto je završio na četvrtoj poziciji u kvalifikacijama.

 (Dalje)

VIDEO: BMW M2 vs BMW M850i

20 Maj 2019 - 11:00 Video Link


ABT Seat Leon Cupra R ST

20 Maj 2019 - 10:30 Tuning Link
ABT Seat Leon Cupra R ST

ABT Sportsline je ponovo obogatio svoju ponudu za karavanski Seat Leon ST.

 (Dalje)

Nissan X-Trail

Da li išta postane najprodavanije na svetu tek tako? Da li je nešto godinama najprodavanije tek tako? Kako Nissan X-Trail tako dugo uspeva da bude najprodavaniji?

 (Dalje)

Scarabee d’Or

Citroen je napravio repliku vozila “Scarabee d’Or” koje je 1922. godine uspelo da pređe preko pustinje Sahara.

 (Dalje)