home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW 7 series

Prvo se nedavno pojavila vest da će BMW M760i / M760Li biti još jedna žrtva nove test procedure WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) i Real Driving Emissions (RDE), ali poslednje informacije kažu da će zbog usklađivanja sa strožim propisima BMW privremeno prestati sa proizvodnjom još nekih benzinskih verzija Serije 7 namenjenih evropskom tržištu.

 (Dalje)škoda citigo e

Po poslednjim najavama, Škoda će do kraja sledeće godine na tržište lansirati i potpuno električnu verziju svog gradskog modela Citigo. Što se imena tiče, ovaj automobil će nositi naziv Citigo-e ili Citigo E.

 (Dalje)

volvo wtcc

Polstar Cijan rejsing pod tim imenom više ne postoji, odlučio je vlasnik Volvoa, kineska kompanija Žeđijang Džili holding grupa.

 (Dalje)

Ferrari 458 Spider

Tačno je da prizor nije prijatan, ali ovo je dobar primer kako se zakoni primenjuju u praksi. Zbog kriminalnih i nezakonitih aktivnosti vlasnika, uništen je Ferrari 458 Spider.

 (Dalje)

Jeep Rolingstons

Rolingstonsi kreću na još jednu turneju ovog leta a brend Jeep® biće njihov zvanični sponzor i ovog puta.

 (Dalje)

hyundai hnd4

Nakon što je Uberov autonomni automobil udario i usmrtio ženu u Arizoni, sudbina samovozećih automobila je neizvesna, a najveće je pitanje da će li se negativni publicitet odraziti i na poslovanje Ubera.

 (Dalje)

Alfa Romeo Rombo?

20 Mar 2018 - 17:30 Top secret Link
alfa romeo rombo

Alfa Romeo navodno priprema kompaktno SUV vozilo, a neki mediji ga nazivaju Rombo. Ako se pojavi to je logičan sled događaja u Alfa Romeu.

 (Dalje)

f1 logo

Najbrži cirkus na svetu, koji počinje predstojećeg vikenda u Australiji, konstantno pokušava da se menja u želji da bude prijemčiviji i gledljiviji. Formula 1 će tako dobiti i novu pesmu.

 (Dalje)

peugeot 3008

Namibijska vlada i uprava PSA Grupe potpisali su ugovor o saradnji po kome će francuska grupacija investirati u modernizaciju proizvodnih linija fabrike u Walvis Bayu kako bi tamo mogli da se proizvode Peugeot 3008 i Opel Grandland X.

 (Dalje)