home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kineski CATL je trenutno rangiran kao najveći proizvođač baterija na svetu. Kompanija je sada objavila da je započela proizvodnju jednog od svojih vodećih proizvoda pod imenom Qilin Battery, te takođe otkrila koji električni automobil će prvi imati koristi od primene nove baterije.

 (Dalje)Ford Ranger Raptor

       Zvanično predstavljanje novog 4x4 pick-up  Raptora, uz preostale izložene modele Mustang Mach-E, Mustang GT, Fiesta, Focus, Kuga i Puma
       Predstavljene posebne sajamske pogodnosti za finansiranje u saradnji sa OTP bankom
       Ford Pro segment dobio posebno mesto na sajmu

 (Dalje)

VIDEO: 1999 Jaguar XK8

24 Mar 2023 - 08:00 Video Link


Rimac automobili

Početna cena Rimac Nevere je dva miliona evra i već ih je prodato 50, proizvodna hala kampusa u Kerestincu proradiće do kraja godine, a svih 99 Bugatti Mistrala po ceni od pet miliona evra je prodato na neviđeno, neke su od novosti iz Rimac Grupe predstavljene u njihovom proizvodnom pogonu na Jankomiru.

 (Dalje)

Dacia Jogger

U februaru su u EU prvi put registrovana 802.763 automobila, što je 11,5 posto više nego u februaru prošle godine.

 (Dalje)

BMW 3

Nakon što nas je Audi zbunio promenama oznaka koje više nisu vezane uz "kubikažu“ motora, već uz snagu, sličnu stvar napravio je i Mercedes. BMW je bio između, ali sada bi lako moglo da se dogodi da dodatno zakomplikuje priču.

 (Dalje)

Toyota Corolla Cross

* Toyota Srbija premijerno prikazuje modele Corolla Cross, s petom generacijom hibridno-električnog pogona, i bZ4X s potpuno električnim pogonom
* Cena modela bZ4X, uz dobijenu subvenciju, startuje od 49.990 EUR
* Model C-HR u paketu 1.8 C-ENTER sada je moguće nabaviti za 29.990 EUR (uz dobijenu subvenciju)
* Tokom sajamske kampanje kupcima su na rapolaganju posebni uslovi finansiranja s fiksnom kamatnom stopom od 3,99 odsto

 (Dalje)

Porsche logo

Formula 1 je na najvišem nivou u njenoj istoriji, Audi će uskoro imati svoj tim, Ford će se udružiti s Red Bullom, a Andretti pravi svoje planove uz podršku General Motorsa. Međutim, novi izveštaj govori da je Porsche odustao od ulaska u F1 svet.

 (Dalje)

VIDEO: Test Mazda CX-60

23 Mar 2023 - 18:58 Video Link


Najskuplji automobili na sajmu u Beogradu

Foto: Nova.rs

Najekskluzivnije, a samim tim i najskuplje automobile, ove godine je lako pronaći na Beogradskom sajmu. Svi se nalaze u hali 3, gde su izloženi premijum brendovi, a što se cena tiče, Maserati ove godine dominira. Pred vama je lista 10 najskupljih modela automobila, od kojih su neki već prodati.

 (Dalje)

Cupra Terramar

Kako pišu britanski mediji, budućnost brenda SEAT je izgleda sve više pod znakom pitanja, nakon što je kompanija na svom poslednjem brifingu izbegla da otkrije svoje planove za bilo kakve potpuno električne modele.

 (Dalje)