home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Dacia Jogger

Svestrano vozilo po meri porodice, novi Dacia Jogger nudi najbolje od svega: prostranost monovolumena, teretni kapacitet karavana i karakteristike SUV-a.

 (Dalje)Lexus RZ

Nakon modela UX 300e, Lexus priprema još jedan električni crossover, i to pod nazivom RZ.

 (Dalje)

VIDEO: Mercedes Actros L

2 Dec 2021 - 19:38 Video Link

Video: Carwow.co.ukLexus Recreational Off-Highway Vehicle Concept

Nakon prve najave u oktobru, Lexus je sada zvanično prikazao zanimljivo rekreativno vozilo nazvano Recreational Off-Highway Vehicle Concept koje koristi vodonik.

 (Dalje)

Nissan Ariya Single Seater Concept

Nakon što je počeo sa prodajom serijskog crossovera Ariya, Nissan je sada prikazao i Ariya Single Seater Concept.

 (Dalje)

Jaguar EV

Jaguar je u junu najavio da će se od 2025. godine sa potpuno električnim asortimanom pozicionirati u višem segmentu tržišta, i to kao deo strategije "Reimagine" koju je postavio izvršni direktor Jaguar Land Rovera, Thierry Bollore.

 (Dalje)

Nissan Ariya

Većina proizvođača automobila najavljuje da će kriza s čipovima prestati negde polovinom 2022. godine i da će automobilska industrija vratiti proizvodnju na nivo pre pandemije koronavirusa.

 (Dalje)

Test guma

S promenom godišnjeg doba ponovo se vraćamo na večitu raspravu o tome koje gume i pogonski agregati su najprikladniji za osvajanje zimskih prepreka. Reč je o raspravi koja ponekad može da postane veoma 'vruća', uprkos hladnom vremenu.

 (Dalje)

EdisonFuture

Na kineske kopije zapadnjačkih marki vozila smo odavno naviknuti. Još jedan primerak kopiranja se pojavio i ovih dana, a zanimljiv je jer pozajmljuje neke dizajnerske smernice Teslinog futurističkog kamioneta.

 (Dalje)