home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen Polo

Aktuelna generacija Volkswagenovog Pola se na tržištu nalazi od 2017. godine, pa je vreme za restilizaciju.

 (Dalje)BMW M3 i M4

U Minhenu su na kraju odustali od dosadašnje filozofije prema kojoj su se modeli M3 i M4 uvek nudili samo u kombinaciji sa zadnjim pogonom.

 (Dalje)

Land Rover Defender 110 D240

Na testu smo imali legendarni Defender. Da li je to spartanski off-road kao nekada? Nije spartanski. Ali je nešto puno bolje od toga.

 (Dalje)

Citroen SUV modeli

* Dolaskom lepših dana Citroën je odlučio da obraduje svoje kupce sa akcijskom ponudom samo za najbrže. Veoma traženi SUV modeli C3 Aircross i C5 Aircross sada su dostupni po sjajnim cenama i u izuzetnim paketima opreme. Ako tome dodamo mogućnost personalizacije, dostupne boje i izbor motora, kupci imaju veoma širok izbor pred sobom.

 (Dalje)

Mattel

Američka kompanija Mattel, jedan od većih proizvođača dečjih igračaka, najavila je da će svoje modele automobila unutar popularne marke Matchbox početi da proizvodi na ekološki održiv način.

 (Dalje)

Mazda CX-30 AWD AT G180

Nakon što smo se upoznali sa „iks“ agregatom u hečbek karoseriji, došlo je vreme da vidimo kako se nova pogonska opcija snalazi u nešto gabaritnijem pakovanju CX-30 kao i u kombinaciji sa AWD pogonom i automatskim menjačem.

 (Dalje)

Honda e-Drag

19 Apr 2021 - 14:00 Concept cars Link
Honda e-Drag

Honda je ranije ove godine najavila trkački koncept na bazi električnog modela "e", a u međuvremenu je ovaj projekat i realizovan.

 (Dalje)

Buick Verano Pro

19 Apr 2021 - 12:37 Noviteti Link
Buick Verano Pro

Shanghai-GM je predstavio novu, treću generaciju limuzine Buick Verano koja će se prodavati na kineskom tržištu.

 (Dalje)

Dok su mnogi vlasnici automobila u našoj zemlji prinuđeni da svoja vozila dugo zadrže u posedu zbog nezavidne ekonomske situacije, u bogatijim zemljama ih uglavnom ne menjaju zato što su zadovoljni njima.

 (Dalje)

Maserati sudar

Kratka policijska potera se završila zastrašujućim sudarom ispod mosta. Kancelarija policije Oaklanda za autoputeve u Kaliforniji je objavila fotografije belog SUV-a Levantea smrskanog ispod mosta autoputa, ali vozač Maseratija je imao puno sreće i preživeo.

 (Dalje)

BMW 730d xDrive

Od njega je luksuzniji samo „rols-rojs“, a čak i najslabija verzija stiže do „stotke“ za 5,6 sekundi. Njegovi konkurenti se mogu izbrojati na prste jedne ruke

 (Dalje)