home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tesla Model 3

Američki proizvođač električnih automobila Tesla je najavio da će do kraja oktobra automobile Model 3 proizvedene u Kini, početi da izvozi u više od deset evropskih zemalja.

 (Dalje)VIDEO: Test 2021 Audi Q2

21 Okt 2020 - 23:03 Video Link


Nissan Juke

Evropski proizvođači automobila pozvali su EU da zauzme manje restriktivan stav prema budućem pristupu Velike Britanije na zajedničkom tržištu i upozoravaju da aspekti trenutne pozicije Brisela nisu u skladu sa dugoročnim interesima automobilske industrije bloka, piše britanski dnevnik Financial Times.

 (Dalje)

Dacia Duster Pick-Up

21 Okt 2020 - 21:22 Noviteti Link
Dacia Duster Pick-Up

Kao što se i očekivalo, rumunska firma Romturingia je i novu generaciju Dacije Duster prepravila u pick-up vozilo, nakon što je to isto još pre nekoliko godina uradila i sa prvom generacijom ovog rumunskog SUV-a (tada je napravljeno 500 komada, i to za rumunsku naftnu kompaniju OMV Petrom).

 (Dalje)

Finansijska ponuda za Fiat, Alfa Romeo i Jeep

Kredit, lizing ili rent

 (Dalje)

Video: Zlatan AutoKultDacia Spring

Na ovu cenu mogu da računaju oni s najbržim prstom

Zastupnik rumunske marke u Mađarskoj je na zvaničnom sajtu objavio saopštenje da će Spring electric startovati cenom od 6,490.000 HUF, odnosno 17.770 evra, i to za prvih 100 naručenih primeraka. Pritom treba računati i na državne subvencije, pa je konačna cena 3,990.000 HUF ili tek 10.925 evra.

 (Dalje)

Lamborghini sudar

Ilegalne trke su veliki problem širom sveta…

Velika tragedija se dogodila u okolini Frankfurta. U sudaru, koji je završio tragičnim ishodom, poginula je žena (71) u Škodi. Na žalost, za nju nije bilo spasa, vatra se brzo proširila. Dok je vozač (29) Lamborghini Aventadora, koji je takođe dohvatio plamen, uspeo da se izvuče.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Već je zabeleženo mnogo slučajeva u kojima je tokom kišnog vremena Teslinim Modelima 3 u vožnji otpao zadnji branik. Dugo je proizvođač ćutao, ali kako javlja portal Electrek, sada je napokon priznao da postoji problem i to s vozilima koja su iz fabrike izašla pre 21. maja 2019. godine.

 (Dalje)2021 Fiat Panda

21 Okt 2020 - 17:46 Noviteti Link
Fiat Panda

Fiat slavi 40. godišnjicu Pande i u tu čast otkriva model koji naziva „Nova Panda“.

 (Dalje)