home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Renault ukida Alpine A110?

21 Maj 2020 - 13:54 Vesti Link
Alpine A110

Poput mnogih drugih proizvođača automobila i u Renaultu traže načine na koje će koliko-toliko ublažiti finansijske posledice nastale pandemijom koronavirusa, a u francuskoj automobilskoj kompaniji iz alijanse koju čine Nissan i Mitsubishi za nekoliko dana će objaviti mere za redukovanje troškova i izlazak iz krize.

 (Dalje)

VIDEO: Tesla Model 3

21 Maj 2020 - 13:00 Video Link


Volvo unutrašnjost

Kako piše Revija HAK, svi novi automobili Volvoa dolaze s ograničenjem brzine 180 km/h, a sada su predstavnici ovog proizvođača pokušali da objasne zašto su to učinili.

 (Dalje)

Johen Paesen

Iskusni stručnjač biće odgovoran za dizajn enterijera novih modela Kia

Iz Kia Motors Corporation javljaju da je Johen Paesen postao podpredsednik grupe za dizajn enterijera. Gospodin Paesen radi u Kijinom dizajnerskom centru u Namyangu (J. Koreja) i neposredno je odgovoran Karimu Habibu, višem podpredsedniku i vođi dizajnerskog centra.

 (Dalje)Rosi

Kako prenosi Sport Klub, devetostruki svetski šampion Valentino Rosi rekao je da još nije doneo odluku da li će nastaviti karijeru ili ne, ali da će ostati u Moto GP šampionatu samo ako bude smatrao da je dovoljno konkurentan.

 (Dalje)

Euro NCAP test

Svake dve godine Evropski program za procenu novih automobila - EuroNCAP ažurira i pooštrava svoje protokole za testiranje. Ove godine su uvedeni novi testovi kako bi se odgovorilo na neke dugogodišnje potrebe zaštite putnika, poboljšala zaštita nakon sudara i promovirala najnovija napredna tehnologija pomoći vozaču.

 (Dalje)

Porsche test centar

Porsche je objavio da njihov razvojni centar u nemačkom gradu Weissachu proširuje svoje kapacitete izgradnjom testnog centra za razvoj prednjih svetala.

 (Dalje)

VIDEO: Toyota Century

21 Maj 2020 - 08:00 Video Link


McLaren 600LT Spider Segestria Borealis

McLaren je odlučio da poslednjih 12 primerka modela 600LT Spider za američko tržište ponudi u specijalnom izdanju za koje se pobrinuo McLaren Special Operations.

 (Dalje)