home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen T-Roc R

Volkswagenov crossover T-Roc je na poslednjem sajmu automobila u Ženevi dobio i sportsku R verziju, dok je sada počela i njegova prodaja na evropskom tržištu.

 (Dalje)Alfa Romeo Tonale

S obzirom na ogromnu popularnost crossovera i SUV-ova u poslednje vreme, model Tonale je upravo ono što kompanija Alfa Romeo mora da plasira na tržište uz postojeći Stelvio.

 (Dalje)

Osiguranje

Novim zakonom o obaveznom osiguranju u saobraćaju, koji će na jesen razmatrati poslanici Skupštine Srbije, zbog većeg stepena sigurnosti u saobraćaju podići će limite za nadoknadu štete u saobraćajnim nesrećama za 150 odsto, rekao je generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije (UOS) Duško Jovanović.

 (Dalje)

Jaguar I-Pace

Kako prenosi Index.hr, Jaguar pokreće kampanju kojom želi da promeni značenje engleske reči "car".

 (Dalje)

VIDEO: Test 2019 BMW Z4

17 Avg 2019 - 21:01 Video Link


Bosch 3D

Veći, vizuelno atraktivniji i sa više funkcija, digitalni ekrani postaju ključna karakteristika kabine vozila. Ni vozači, a ni putnici ne žele da žele da budu bez ekrana i mogućnosti koje imaju na raznim uređajima, kao što su pametni telefoni ili televizori. Ali tu ima više od toga: u kabinama budućnosti, digitalni ekrani će igrati ključnu ulogu u interakciji između vozača i njegovog vozila. Sa svojim novim 3D ekranima, Bosch odgovara na ovaj trend.

 (Dalje)

Drako GTE

Nova američka kompanija Drako Motors je ovogodišnje izdanje događaja Quail Motorsports u SAD-u iskoristila da javnosti prikaže svoj električni superautomobil Drako GTE.

 (Dalje)

Corvette C8

Chevrolet je objavio cene nove, osme generacije modela Corvette i prve sa centralno postavljenim motorom. C8 je i prvi Chevrolet Corvette u istoriji koji će imati verziju sa "desnim volanom", prenosi B92.

 (Dalje)

Porsche Taycan

Dok čekamo na zvaničnu premijeru koja je najavljena za 4. septembar, na pojedinim forumima se pojavila navodno procurela zvanična slika dugo očekivanog električnog Porsche Taycana.

 (Dalje)