home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW E21 sa M5 V10 motorom

U paketu su novi aero body kit, točkovi od BMW-a E60 M5, crvene kočnice, unutrašnjost iz BMW-a E60 M5 i 5,0 litarski V10 motor iz BMW-a E60 M5 koji ovde raspolaže sa 600KS

 (Dalje)

VIDEO: MG ZS

6 Dec 2022 - 08:00 Video Link

Video: Polovni automobiliStiže i BMW M4 CS

6 Dec 2022 - 07:30 Top secret Link
BMW M4 CSL

Izvršni direktor BMW M-a Frank van Meel je u intervjuu za BMWBlog nagovestio da bi u budućnosti mogao da postoji još jedan derivat modela M4.

 (Dalje)

Mercedes-AMG S63 E Performance

Za novu modelsku godinu stiže novi Mercedes-AMG S63 E Performance sa hibridnim pogonskim sistemom i čak 802KS.

 (Dalje)

Bentley Batur

Nakon premijernog predstavljanja pred publikom koje je brojčano ograničeni GT model Batur imao na ovogodišnjem izdanju izložbe Monterey Car Week u Kaliforniji, testni vozači i inženjeri Bentleya krenuli su sa dva predprodukcijska modela u završna testiranja koja uključuju i mnogo kilometara na evropskim javnim putevima, a sve zajedno trajaće 58 nedelja.

 (Dalje)

VIDEO: Test BMW X1

5 Dec 2022 - 23:54 Video Link

Video: Carwow.co.ukToyota Prius

Sajt Polovni automobili je razgovarao sa gospodinom Zoranom Likićem, vlasnikom i direktorom servisa za hibridna vozila „Hybrid Servis L“, koji nam je dao odgovore na najčešća pitanja potencijalnih kupaca hibrida.

 (Dalje)

Kia modeli

Korejska korporacija pohvaljena zbog "izuzetne" godine lansiranja novih modela

Kia je na dodeli nagrada TopGear.com 2022 proglašena "proizvođačem godine " čime uspešno završava ovu godinu. To je druga godina zaredom kako je Kia odnela pobedu u izboru TopGear.com, jer je prošle godine potpuno novi EV6 pobedio u kategoriji 'krosover godine'.

 (Dalje)

* Acura je potvrdila razvoj sportske Integre Type S, koja će kupcima biti dostupna od modelske godine 2024

 (Dalje)

Lexus Electrified Sport

Lexus je potvrdio da razvija manuelni menjač za električna vozila. Cilj je da ga ponudi u serijskoj verziji koncepta Electrified Sport, koji se najavljuje kao duhovni naslednik modela LFA.

 (Dalje)

Opel Rocks E-Xtreme

Kompanija Opel namerava da proizvede unikatni električni kvadricikl Rocks-e nakon što je dala priliku fanovima da ga dizajniraju.

 (Dalje)