home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
The Grand Tour

1. epizodu 3. sezone emisije The Grand Tour možete pogledati OVDE.

ABS Show - 552. emisija

18 Jan 2019 - 17:43 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 552 možete pogledati:

- RENAULT NISSAN SRBIJA REZIME GODINE SA MILANOM BELINOM GENERALNIM DIREKTOROM

 (Dalje)

Land Rover Discovery Anniversary Edition

Land Rover je povodom 30-godišnjice modela Discovery ponudio njego specijalno izdanje, i to u ograničenoj seriji.

 (Dalje)

Isuzu D-Max

Novi ISUZU D-Max pikap, ne samo što je popularan kod krajnjih korisnika – fizičkih lica, već je i izuzetno rado viđen u flotama kompanija kojima su od suštinskog značaja pouzdanost, robustnost i niski troškovi eksploatacije. Ako se, pri tome, od vozila traže i sposobnosti savladavanja najtežih terena, D-Max se kvalifikuje u sam vrh aktuelne ponude na tržištu.

 (Dalje)Stanovnik

Kompletan 41. DAKAR RELI u Peruu, pratio je putem interneta a i telefona, najuspešniji motociklista SLOVENIJE, dugogodišnji prijatelj i pravi saradnik redakcije sajta MOJ SVET BRZINE, gospodin MIRAN STANOVNIK.

 (Dalje)

Ford Mondeo

Ford je izabrao ovogodišnji sajam automobila u Briselu da evropskoj javnosti predstavi obnovljenu verziju Mondea, uključujući i hibridnu verziju karavanskog Mondea Wagon.

 (Dalje)

Škoda Superb facelift

Aktuelni Škodin Superb (na tržištu od 2015. godine) će uskoro biti predstavljen u restilizovanoj verziji, što potvrđuju i nove špijunske slike jednog nemaskiranog test primerka.

 (Dalje)

Volkswagen Golf 8

Dok čekamo na zvaničnu promociju (kasnije ove godine), Volkswagen Golf 8 je opet uhvaćen na putevima, i to bez mnogo maske.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Teslin Model 3 je uspeo ne samo da nadmaši sve druge premium limuzine, već je na svom domaćem, američkom tržištu po prodajnim rezultatima nadmašio čak i SUV-ove.

 (Dalje)

Toyota Yaris Limited Edition

Tokom dve decenije i tri generacije Yaris je postao jedan od najvažnijih modela u ponudi Toyote. Yaris je najprodavanija Toyota u Evropi, a proizvodi se lokalno – u Francuskoj (Valenciennes).

 (Dalje)