home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
2020 Yenko/SC Camaro Cabrio

Američki Specialty Vehicle Engineering je u julu prošle godine predastavio modifikovani Chevrolet Camaro sa 746 kW/1014KS i 1186 Nm, ali samo u Coupe izdanju.

 (Dalje)Renault Talisman

Kako prenosi Tanjug, kompanija Reno je saopštila da je 2019. godine zabeležila prvi gubitak u više od jedne decenije i da je smanjila ciljanu maržu za 2020.

 (Dalje)

Volvo XC60

Osvojili su tržište žestokim jurišem. SUV (sport utility vehicle) ili kako je kod nas odomaćeno - terenska vozila su poslednjih nekoliko godina dodala gas i nemaju nameru da se zaustave prisvajajući sve veći i veći deo "kolača" .

 (Dalje)

Fisker Alaska

Fisker je prošlog meseca na CES sajmu u Las Veagsu konačno predstavio dugo najavljivani električni SUV model Ocean (koji će od 2022. godine biti ponuđen i kupcima u Evropi), ali u kompaniji planiraju i druge modele.

 (Dalje)

Video: Testosteeron Test AutomobilaFord Mustang Mach-E

Nakon odluke Forda da u martu neće biti među automobilskim kompanijama koje će svoje modele predstaviti na Sajmu automobila u Ženevi, u američkom automobilskom gigantu su odlučili da svoj prvi elektropokretani automobil Evropljanima predstave ove nedelje u Londonu.

 (Dalje)

Lexus ES sa kamerama

Kamere i digitalni ekrani koji zamenjuju tradicionalne retrovizore sa ogledalima odavno nisu novost u auto-industriji, ali se, uglavnom zbog lokalnih propisa, još uvek retko primenjuju na produkcijskim modelima.

 (Dalje)

VIDEO: Test Opel Corsa SRi

14 Feb 2020 - 11:15 Video Link


Indija

Iako je napetost vozača koji ne prestaju da trube u saobraćajnoj gužvi deo svakodnevnice na ulicama metropola, čelnici Mumbaija u Indiji odlucili su da prekinu ovu buku uvođenjem nove vrste kazni.

 (Dalje)

Apex AP-0

14 Feb 2020 - 09:30 Top secret Link
Apex AP-0

Apex Motor je za ovogodišnji sajam automobila u Ženevi najavio promociju novog sportskog modela.

 (Dalje)

VIDEO: 2020 Fiat 500 Hybrid

14 Feb 2020 - 09:00 Video Link


Volkswagen Golf R

Volkswagen je nedavno potvrdio da će novi Golf GTI i Golf GTD premijeru imati u martu na sajmu automobila u Ženevi, dok će Golf R prikazati u julu na Goodwood festivalu brzine.

 (Dalje)