home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Citroen C3

Kompanija Stellantis ne veruje da može da napravi pristupačna električna vozila u Evropi i zato razmatra mogućnost proizvodnje električnih vozila u Indiji za potencijalni izvoz na Stari kontinent.

 (Dalje)

VIDEO: Test Abarth 595

25 Nov 2022 - 20:06 Video Link


Fudbaleri Saudijske Arabije

Postoje različiti načini motivisanja igrača da pokažu još bolju igru tokom turnira. Jedan od zanimljivih primera mogla bi da bude situacija koja se dogodila na Svetskom prvenstvu koje se održava u Kataru.

 (Dalje)

VIDEO: Test Audi R8 V10 GT

25 Nov 2022 - 17:55 Video Link


Nove cene goriva

25 Nov 2022 - 16:00 Vesti Link
Cene goriva

Uskladu sa članom 3. stav 4. Uredbe o ograničenju visine cena derivata nafte („Sl. glasnik RS“, br. 97/22, 110/22 i 121/22), utvrđuje se najviša maloprodajna cena derivata nafte za period od 15 časova 25. novembra 2022. godine do 02. decembra 2022. godine.

 (Dalje)Peugeot Inception Concept

Peugeot je prošlog meseca na sajmu automobila u Parizu najavio Inception concept, ali nije naveo datum kada će biti održana njegova premijera.

 (Dalje)

Fiat 500ec Designio by Kahn

Britanski dizajner Afzal Kahn predstavlja Fiat 500ec Designio, verziju baziranu na vrhunskom električnom gradskom automobilu.

 (Dalje)

Vozač

Kad imate prehladu ili jak grip, umor, nedostatak koncentracije i oslabljena percepcija ograničavaju sposobnost vožnje. Čak i rani simptomi mogu da budu opasni, odnosno simptomi prehlade već izazivaju reakcije koje mogu negativno da deluju u saobraćaju.

 (Dalje)


 (Dalje)

Wiesmann Project Thunderball

Kada će Wiesmann Project Thunderball ući u proizvodnju još uvek nije poznato, ali to bi trebalo da se dogodi uskoro jer se narudžbine primaju.

 (Dalje)