home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Brabham BT21

Foto: Twitter

Prošle nedelje jedan automboil je ukraden iz melburnskog predgrađa, što nipošto nije redak slučaj u Australiji, ali ni na globalnom nivou, međutim, u ovom slučaju vozilo o kome je reč nije običan Honda Civic, već posebna i neprocenjiva trkačka mašina.

 (Dalje)VIDEO: Test BMW X7

17 Mar 2023 - 00:41 Video Link


Mercedes G klase

Poput Italije, Češke, Nemačke i drugih zemalja, Austrija bi takođe mogla da pristane na postepeno ukidanje motora s unutrašnjim sagorevanjem, samo ako to nije povezano sa zabranama nefosilnih alternativa, istakao je austrijski kancelar Karl Nehammer (iz partije ÖVP), mada za koalicionog partnera ima Zelenu stranku.

 (Dalje)

Harley-Davidson X350

Harley-Davidson X350 je predstavljen u Kini, čime je konačno potvrđeno da iza porekla motocikla stoji QJ Motor.

 (Dalje)

VIDEO: Honda X-ADV 750

16 Mar 2023 - 23:17 Video Link

Video: TestosteeronVolvo 740

Na aukciji je Volvo 740 Pola Njumena, a u pitanju je automobil proizveden 1988. godine.

 (Dalje)

Ferrari Roma Spider

16 Mar 2023 - 20:57 Noviteti Link
Ferrari Roma Spider

Ferrari Roma Spider, najnoviji model marke iz Maranela, predstavljen je danas klijentima na ekskluzivnom događaju u palati El Badi u Marakešu.

 (Dalje)

BMW X5

U Galeriji Beograd danas je otvoren novi prodajni salon BMW automobila „The BMW store“ gde je predstavljen novi BMW X5 sa „connected drive sistemom“, koji će promeniti dosadašnji način korišćenja vozila, kažu iz BMW-a.

 (Dalje)

BG sajam

Konferencija za medije organizovana povodom 55. Međunarodnog salona automobila i 15. Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ pokazala je zbog čega ova sajamska manifestacija, za razliku od brojnih sličnih svetskih, opstaje uprkos problemima koji pritiskaju auto i moto industriju na globalnom nivou.

 (Dalje)

Mercedes GLA

Mercedes nastavlja da podmlađuje svoju paletu modela, pa su tako nakon obnovljene A i CLA klase na red došli i unapređeni GLA i GLB.

 (Dalje)

Alpine A110 San Remo 73

16 Mar 2023 - 18:28 Noviteti Link
Alpine A110 San Remo 73

Aktuelni Alpine A110 je dobio još jedno specijalno izdanje pod nazivom San Remo 73, koje će biti ograničeno na samo 200 primeraka.

 (Dalje)Audi A3

Audi će kupcima ponuditi novo manje električno vozilo za koje se očekuje da će biti bazirano na novoj platformi za nove generacije električnih vozila iz Volkswagen grupe.

 (Dalje)

Lancia Concept

Lancia se sprema da postane EV brend, fokusiran na stil sa dizajnom pod velikim uticajem ikona iz prošlosti (uključujući modele Aurelia, Delta, Stratos i 037 Stradale), a deo će biti najavljen koncept automobilom sledećeg meseca.

 (Dalje)