home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Proton X50

14 Sep 2020 - 13:00 Noviteti Link
Proton X50

Malezijski Proton ove godine slavi 35 godina od početka proizvodnje modela Proton Saga koji je u stvari bio licencna verzija Mitsubishijevog Lancera. U međuvremenu je saradnja sa japanskim proizvođačem prekinuta, a od 2017. godine kineski Geely u Protonu ima 49,9 odsto učešća.

 (Dalje)

Tesla Model 3

U Nemačkoj se njihova prodaja podstiče posebnom premijom. Udeo na tržištu je svejedno skroman. Ali u svetu su e-automobili sve popularniji. Koji proizvođači su najviše profitirali od trenda e-mobilnosti?

 (Dalje)

Toyota GR Yaris Cross

Toyota je ranije ove godine već predstavila sportski hatchback GR Yaris, pa se postavlja pitanje da li će sličan GR tretman proći i njihov novi crossover Yaris Cross.

 (Dalje)

McLaren Senna LM

14 Sep 2020 - 10:30 Noviteti Link
McLaren Senna LM

McLaren F1 je model s bogatom istorijom, a kako bi mu se odala počast, nastao je specijalni McLaren Senna LM.

 (Dalje)

Bugatti Chiron

Uskoro ćemo pod automobilskom egzotikom podrazumevati jeftine automobile

Doba jeftinih automobila je definitivno iza nas. Davno je prošlo vreme kad smo imali širok raspon mogućnosti u opsegu do 10.000 evra ili 20.000 DEM, kako vam draže. Retki su ostali pa tako, ako izuzmemo Dacijin Sandero, na tržištu možete isključivo birati gradske minije.

 (Dalje)

Peugeot 108

Automobili koji pripadaju takozvanom "A" segmentu poslednjih godina gube na popularnosti, pa je tako Škoda početkom septembra najavila da ukida model Citigo.

 (Dalje)

Audi miris

Miris enterijera novog automobila je nešto po čemu se izdvaja svaki proizvođač, a na njegovom formiranju rade posebni timovi. Međutim, tome se bliži kraj i u ovom delu sveta, piše britanski magazin Autocar.

 (Dalje)

Mansory Porsche Taycan

Nemački tjuner Mansory najavljuje više modifikovanih automobila, među njima i doterani Porsche Taycan.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 8412 8413 8414  Sledeći»