home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ineos Grenadier

Kompanija Ineos Automotive, koja je nedavno predstavila svoju verziju starog Defendera, bacila je oko na Daimlerov pogon u Francuskoj, piše B92.

 (Dalje)

VIDEO: BMW M2 CS sa 580KS

9 Jul 2020 - 10:00 Video Link


Zyrus Engineering Lamborghini Huracan TT

* kreacija norveške firme Zyrus Engineering, pri čemu V10 motor ima 1200KS

 (Dalje)

Potvrda umesto vozačke

Krajem maja objavili smo tekst Da li smete da vozite sa potvrdom da ste predali zahtev za izdavanje dozvole u kojem smo naglasili da ne smete da vozite sa potvrdom da ste predali zahtev za izdavanje vozačke dozvole, bez obzira da li je reč o probnoj ili standardnoj.

 (Dalje)

VIDEO: Test BMW S1000RR

9 Jul 2020 - 08:00 Video Link


Jeep Renegade Orange Edition

Jeep je ponudio specijalno izdanje modela Renegade, i to Orange Edition baziran na verziji Renegade Latitude.

 (Dalje)

VW Golf

Ljubav prema nemačkoj marki je već legendarna, ali s kupovinom VW automobila ide i zabrinutost. Naime, taj brend je i omiljena meta lopova, kod nas, ali i u ostatku Evrope.

 (Dalje)

Mercedes-AMG GT Black Series

Pojedini mediji navode da će Mercedes-AMG GT Black Series premijeru imati tokom sledećeg meseca, i to možda 24. jula u Kini.

 (Dalje)

Policija trke

Teksaška policija je nedavno pokrenula istragu protiv dvojice svojih kolega koji su snimljeni kako se trkaju s policijskim automobilima. Iako se trka održala na zatvorenoj pisti za trke ubrzanja i u stvari na sasvim legalan način, policija tvrdi da su se dvojica šerifa utrkivala i da je to za svaku osudu.

 (Dalje)

Hyundai Elantra N Line

* Sportski sedan sa unapređenim aero body paketom (izmenjeni branici, set pragova, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku), saćastom maskom, retrovizorima sa tamnijim finišom, alu točkovima od 18 inča, modifikovanim oslanjanjem, sportskim izduvnim sistemom i doteranim enterijerom sa sportskim volanom i sedištima

 (Dalje)

Video: Mobil Auto TVVW Golf

Iako je veliki broj nemačkih proizvođača automobila dobio državnu pomoć tokom epidemije korona virusa, njihovi akcionari ipak očekuju da dobiju milijarde evra putem dividendi, piše portal Carcoops.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 8271 8272 8273  Sledeći»