home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Velika Britanija

Vozači koji izazovu smrt prebrzom vožnjom, ilegalnim drumskim trkanjem ili korišćenjem mobilnog telefona mogli bi da se suoče s doživotnim kaznama u Velikoj Britaniji. Odluka će biti objavljena u sledećih nekoliko dana.

 (Dalje)Nissan Sunderland

Ako Velika Britanija izađe iz Evropske unije bez novog trgovinskog sporazuma, to će biti "katastrofa", upozorili su u ponedeljak predstavnici evropske automobilske industrije, predviđajući skuplju proizvodnju i više cene vozila.

 (Dalje)

Parkiranje

Paralelno parkiranje je jedna od najvećih boljki brojnih vozača

Manevar paralelnog ili bočnog parkiranja mnogi ne vole, posebno kada treba parkirati na uski prostor. Ako uđete pod pogrešnim uglom i time u petlju ponavljanja, vrlo brzo ćete postati frustrirani. Neki međutim parkiraju bez ikakvih problema, a ne smetaju im ni pogledi prolaznika ni automobili koji čekaju da se pomere.

 (Dalje)Jaguar F-Pace

Jaguar je za modelsku godinu 2021 obnovio svoj najveći SUV model u ponudi, pri čemu će F-Pace sada biti dostupan i u plug-in hybrid verziji.

 (Dalje)

Hyundai Tucson

Hyundai je i zvanično promovisao novu, četvrtu generacije svog uspešnog SUV modela Tucson, a koji je inače od pojavljivanje prve generacije 2004. godine do danas prodat u više od 7 miliona primeraka (od toga 1,4 miliona u Evropi).

 (Dalje)

2021 Honda N-One

15 Sep 2020 - 01:34 Noviteti Link
Honda N-One

Honda će predstojeće jeseni u Japanu početi sa prodajom nove, druge generacije gradskog modela N-One.

 (Dalje)

Mercedes C

Automobilska kompanija Daimler će platiti 875 miliona dolara kazne zbog kršenja američkih zakona o čistom vazduhu.

 (Dalje)

AdBlue

Uprkos tome što savremeni dizel motori, između ostalog zahvaljujući DPF-u, relativno malo zagađuju vazduh u odnosu na nekadašnje dizelaše, ipak izbacuju mnogo azotnih oksida.

 (Dalje)

Kia usluge mobilnosti

Ostvarenje strategije Plan S zajedno sa globalnim partnerima i otvorenim inovacijama

Iz Kia Motors Corporation najavili su planove sa kojima će ojačati partnerstva sa kompanijama koje se bave globalnom mobilnošću kako bi zadovoljili različite potrebe stranaka širom sveta.

 (Dalje)

Porsche Panamera

Uz društvene mreže u današnje vreme je lako naići na različite dorade automobila i "uradi sam" projekte. Jedan takav slučaj dolazi iz SAD-a gde je na saobraćajnicama uhvaćena nesvakidašnja Panamera prve generacije. Video koji je osvanuo na društvenoj mreži Reddit tako pokazuje sportsku limuzinu sa dorađenim točkovima sa šiljcima koji izgledaju kao da su preuzeti sa nekog vozila iz filma Mad Max.

 (Dalje)

Citroen DS

Citroenov klasik DS ne proizvodi se već 45 godina, ali i dalje važi za jedan od najlepših automobila u istoriji.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 8412 8413 8414  Sledeći»