home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Oracle Red Bull Racing RB18 Show Car Simulator – Champions Edition,

Formula 1 je ekskluzivan i skup sport, u kome mogu da se takmiče samo malobrojni, ali šira javnost uvek može da igra njihovu zvaničnu kompjutersku simulaciju. Da bi i to podigli na neki novi nivo, rukovodstvo F1 je u saradnji s aktuelnim šampionima, timom Red Bulla, napravilo “šampionski” simulator, ugrađen u repliku Red Bullovog pobedničkog bolida iz prošle sezone – međutim, i cena mu je prikladna tom “službenom” statusu.

 (Dalje)Mercedes C klase

Više od dve trećine Nemaca - 67 posto - protivi se evropskoj zabrani novih automobila s unutrašnjim sagorevanjem od 2035. Četvrtina podržava takve planove, prema istraživanju DeutschlandTrenda za televiziju ARD.

 (Dalje)

Toyota RAV4

Rusko Ministarstvo industrije i trgovine radi na tome da imovina japanskog proizvođača automobila Tojota u Rusiji bude preneta na državno preduzeće „Centralni istraživački automobilski i automobilski institut“ (NAMI), rekao je resorni ministar Denis Manturov.

 (Dalje)

Pagani Huayra Dinamica Evo

Pagani je proizveo novi specijalni model za imućnog kupca te je ovaj roadster nazvao Huayra Dinamica Evo.

 (Dalje)

Ducati Scrambler

Italijanski proizvođač motocikala, Ducati, imao je neverovatnu godinu, postigavši rekordne brojke u pogledu prodaje, prihoda i operativnog profita.

 (Dalje)

VIDEO: Mazda CX-30

18 Mar 2023 - 00:12 Video Link


Audi fabrika

Na godišnjoj konfenerciji Audi je imao razloga za zadovoljstvo. S Bentleyem, Lamborghinijem i Ducatijem, dobit nakon oprezivanja bila je velikih 7,12 milijardi evra.

 (Dalje)

Servis

Među najavljenim izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima našao se i predlog Agencije za bezbednost saobraćaja koji bi mogao da donese lepe uštede vozačima. Naime, za manje prepravke na vozilima neće više biti potreban novi tehnički pregled, kao ni potvrda proizvođača, najavio je za sajt Polovni automobili Branko Stamatović, direktor Agencije.

 (Dalje)

BMW i3

BMW i VW su najavili značajna smanjenja cena u Kini, prateći stope pet drugih proizvođača automobila, koji pokušavaju da se izbore s prošlogodišnjim kresanjem cena Tesle.

 (Dalje)

Video: DPCcarsAudi A6 e-tron concept

Audi planira najmanje 10 novih električnih automobila u naredne dve godine, a to će značiti i nove oznake modela sa SUS i elektruičnim motorima.

 (Dalje)

VIDEO: Volvo XC90

17 Mar 2023 - 19:00 Video Link

Video: Carwow.co.ukZastava Florida In

Sva drumska motorna i priključna vozila registrovana u 2022. godini beleže porast u odnosu na broj vozila registrovanih u prethodnoj godini, a od domaćih proizvođača, najbrojnija marka registrovanih putničkih automobila je Zastava, saopštio je Republički zavod za statistiku (RZS).

 (Dalje)