home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na ovom nezvaničnom renderu je ideja novog SUV modela iz Renaulta koji bi raspolagao sa sedam sedišta.

Autor je svoju viziju nazvao Ondelios (po imenu Renaultovog koncept vozila iz 2008. godine), a kao baza je poslužio novi Espace.

Renault inače zaista priprema jedan veći SUV model (veći od Kadjara), pri čemu će Francuzi za njega verovatno ponovo iskoristiti ime Koleos.

Očekuje se da će novi SUV biti dugačak oko pet metara, biće napravljen na CMF platformi koju koristi i aktuelni Nissan X-Trail, a i motori bi najverovatnije trebalo da budu preuzeti od pomenutog japanskog modela.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Render: Theophiluschin.comčitanja : 1028Komentari

Ne razumem zašto forsiraju Renault terence kad u istom koncernu već postoji Nissan. Renault nema nikakvu tradiciju u toj klasi i proći će isto kao sa Koleosom. Mislim, da li ste ikad čuli da neko kaže "ej, jesi video onaj Reno džip što je do jaja?". Ja nisam.

Autor MV 06 Apr 2015, 07:53

@MV
Koleos je prosao lose zato sto je potpuno drugaciji od svega.Nezgrapan, sa dizajnom koji nije uklopiv ni u Reno gamu ni u nissan gamu.Ja sam cuo kad ljudi kazu za Captura " 'ej, vidi onaj mali Reno dzip sto je do jaja!".Tradicije su tu da se ruse, da nisu bile prvi izleti nikad ne bi ni postale tradicije.

Autor Bobo 06 Apr 2015, 11:54