home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford Mustang

Sedma generacija kultnog ponyja mogla bi da debituje u Detroitu u septembru. Prodaja bi trebalo da krene sledeće godine.

Najnovije vesti govore da bi novi Ford Mustang S650 mogao da ima premijeru na Severnoameričkom međunarodnom sajmu automobila 2022. u Detroitu. Ove godine sajam će biti od 17. do 25. septembra. Poslednji sajam je održan pre pandemije koronavirusa 2019. godine.

Mustang je počeo da piše svoju dugu istoriju 17. aprila 1964., kada je predstavljeno njegovo prvo vozilo. Zbog toga je takođe rečeno da će sedma generacija Forda imati premijeru na 59. godišnjicu automobila – 2023. godine.

Međutim, Automotive News ima druge informacije. “Osoba upoznata s Fordovim planovima” javlja da će najnoviji Mustang biti predstavljen u septembru u američkoj automobilskoj meki – Detroitu.

Najnovija verzija Mustanga bi trebalo da preuzme verzije motora od svog prethodnika. To znači da uz četverocilindrične i šestocilindrične motore, postoji mogućnost – na radost ljubitelja automobila – da će zadržati V8 motor.

Nagađa se i o hibridnoj verziji Mustanga, a prve Fordove izjave o novoj generaciji sugerišu i da će ostati opcija s ručnim menjačem.

Izvor: Automobili.ba

Foto: Arhiva Autoblog.rs / Fordčitanja : 417Komentari