home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Caviar

Za svakoga kome je Tesla Model S prilično dosadan automobil, kompanija Caviar poseduje rešenje.

Caviar

Novi automobil ruskog brenda zove se Model Excellence 24K i potpuno je okićen detaljima od dvedesetčetvorokaratnog zlata. Ovo zlato sa dvadeset i četiri karata primenjeno je na prednjoj masci, finišima branika, poklopcima retrovizora, spoljnim linijama branika, pragovima, vratima, zadnjem difuzoru, poklopcu gepeka, točkovima i kočionim diskovima upotrebom tehnike dvostruke galvanizacije, kako ističu čelnici brenda, stvarajući savršen kontrast crnoj karoseriji električne limuzine.

Caviar

Caviar logo zamenio je OEM komade na obe strane automobila. Ime brenda takođe je prisutno na lajsni koja razdvaja štopaljke pozadi, zajedno sa First Edition emblemima dodatim prednjem braniku i poklopcu gepeka. Spoljne ivice informativno-zabavnog sistema i kontrolna tabla takođe poseduju sličan tretman, kao i upravljač koji sada poseduje logo luksuznog brenda u svojoj sredini.

Ograničen na 99 primeraka, Model Excellence 24K košta 299.000 dolara u Plaid varijanti Tesla Model S automobila, što je više nego duplo od onoga koliko regularna linija košta nova u Americi. Model S Plaid poseduje postavku sa tri motora, koji zajedno stvaraju preko 1.100 ks i može dostići stotku iz mesta za manje od dve sekunde, sudeći po kalifornijskom proizvođaču.

Caviar

Zajedno sa OTT električnim sedan modelom, kompanija Caviar lansirala je i posebno izdanje iPhone 12 telefona. Ovaj Black Titanium pametni telefon košta 6.150 dolara u Pro specifikacijama, sa 128 GB internog storidža, dok 12 Pro Max varijanda dolazi sa istim specifikacijama po ceni od 6.680 dolara ili 6.990 dolara za duplo više kapaciteta, odnosno 7.380 koliko je potrebno izdvojiti za model sa 512 gigabajta i namenjeni su kupcima njihovih zlatnih Tesla modela, kako bi se slagali savršeno sa njima u kompletu.

Izvor: Autoexclusive.rs / Carscoops.comčitanja : 993Komentari