home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Competition Carbon Tesla Model S Plaid

Competition Carbon je zaludeo ovogodišnji SEMA Show i predstavio svoj ludi bodykit za Teslu Model S. Automobil, predstavljen na štandu Toyo Tires, prvi  put je najavljen u aprilu. Komplet je dizajniran za vodeći Model S Plaid i daje mu hrabar izgled koji je potreban da bi odgovarao njegovim performansama koje pobeđuju superautomobile.

Competition Carbon je promenio gotovo svaki panel karoserije Modela S. Prednji deo je posebno divlji i uključuje prepoznatljivu haubu, naglašeni razdelnik, povećane usisnike vazduha i proširene lukove točkova koji drastično menjaju stav automobila na putu, navodi Jutarnji.hr.

Competition Carbon Tesla Model S Plaid

Dramatični novi oblik lukova prednjih točkova je posebno vidljiv kada se automobil posmatra s boka i proteže se u nove bočne pragove. Na drugim mestima, EV dobija set aftermarket naplataka s dubokim udubljenjem, a takođe ima proširene lukove zadnjih točkova.

Competition Carbon Tesla Model S Plaid

Ono što je važno, ovi lukovi ne izgledaju kao da su upravo pričvršćeni bez ikakve brige o gotovom rezultatu, već se glatko ulivaju u novi zadnji branik. Zafnji branik je daleko dramatičniji od bilo čega što bi kompanija Tesla sama stvorila, a dopunjen je naglašenim difuzorom od ugljneičnih vlakana. Završetak vizuelnih promena je agresivni zadnji spojler.

Competition Carbon još nije objavio cene ili detalje o dostupnosti kompleta.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Instagram Screenshotčitanja : 376Komentari