home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
VeilSide Nissan Z

Japanski tjuner VeilSide je otkrio svoju najnoviju kreaciju, modifikovanu verziju novog Nissana Z koji je, čini se, na dobrom putu da postane filmska zvezda. Tjunirani automobil je predstavio i Sung Kang, glumac koji glumi Hana u filmskoj franšizi "Fast & Furious".

Svoj zvanični debi bi trebalo da ima na Salonu automobila u Tokiju 2023., koji će se održati od 14. do 16. januara. Ove fotografije otkrivaju da je karoserija osnovnog Nissana Z opsežno izmenjena, dok je prednji branik produžen prema napred i izoštren.

VeilSide Nissan Z

Dodati su i bočni pragovi i veliki produžeci blatobrana. Pozadi dominira oštar spojler. Kombinacija crne i narandžaste podseća na legendarni RX-7 koji je viđen u trećem nastavku franšize - "Tokyo Driftu", navodi Jutarnji.hr.

Prema VeilSide listi, automobil će i dalje pokretati 3,0 litarski VR30DDTT, koji proizvodi 405 KS (298 kW) po fabričkim specifikacijama. Opseg VeilSideovih izmena nije iznesen, ali znamo da će imati prilagođeni izduvni sistem i ECU podešavanje, što znači da će biti sposoban za veću brojku od navedene.

Sportski coupe takođe dobija vazdušno oslanjanje, DIECOCK audio sistem i 20-inčne VeilSide Andrew Forged naplatke koji su omotani u Bridgestoneove Potenza gume. Za volanom u filmu koji stiže 2024. godine očekivano će biti Sung Kang (Han).

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: VeilSidečitanja : 316Komentari