home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Kineski Wanxiang (novi vlasnik Fiskera) pokušava da vrati model Karma u proizvodnju što je pre moguće. Još ranije je takođe saopšteno da će se proizvodnja obnovljene verzije od leta sledeće godine odvijati u proizvodnom postrojenju Moreno Valley u Kaliforniji gde će u proizvodnji biti zaposleno oko 150 radnika.

Za sada nema konkretnih detalja o doteranoj Karmi, ali se ne očekuju neke veće vizuelne promene.

Kako bilo, Karma bi trebalo da doživi značajna unapređenja u ključnim elementima, a koštaće oko 135.000 američkih dolara. 

Sada je takođe saopšteno da je došlo do promene naziva kompanije. Fisker Automotive je naime postao Karma Automotive, iako se ranije pominjalo i ime Elux.

Takođe, prvi čovek Wanxiang Groupe Lu Guanqiu je još prošle godine otkrio da u kompaniji imaju planove da za nekoliko godina predstave novi Fisker model. Guanqiu je naime za medije izjavio da se nada da će novi Fisker model biti predstavljen 2017. godine. On međutim nije saopštio više detalja, pa ovde podsećanje da je Fisker pre proglašenja bankrota i prelaska u ruke Wanxiang Groupe radio na novom modelu Atlantic.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 729Komentari