home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lutrija

Dennis Kahler je još u decembru osvojio glavnu nagradu na nacionalnoj lutriji savezne države Džordžije. Prva nagrada je bila 250.000 dolara i novi C8 Corvette Stingray, na američkom tržištu izuzetno tražen supersportski automobil.

Međutim, kako prenosi Index.hr, organizator lutrije nije rezervisao automobil, nego je predvideo da dobitnik nagrade sam bira automobil vrednosti do 107.000 dolara. Kahler je izabrao plavi model s dodatnim Z51 paketom, a čija je vrednost 80.465 dolara, što znači da treba da mu se isplati i razlika do pomenutog maksimalnog iznosa.

I sada počinju problemi. Izabrane Corvette nema na tržištu jer su svi primerci za ovu godinu rasprodati. Distributer Five Star Chevrolet se javio i voljan je da nabavi auto, ali uz proviziju od 10.000 dolara. Kahler je rekao da ga je taj gest razbesneo jer je i sam radio u autokućama i veoma dobro zna kako stvari funkcionišu. Za Corvette Forum je izjavio da im neće dati ni centa.

Na kraju se javilo nekoliko distributera voljnih za saradnju, kao i glavni distributer Chevroleta. Jedini je problem što će na isporuku morati da čeka verovatno do kraja godine.

Izvor: Index.hr



čitanja : 576



Komentari