home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lamborghini muzej

Nakon što je bio zatvoren zbog pandemije koronavirusa, Lamborghini je ponovo otvorio svoj muzej MUDETEC.

Muzej se nalazi u Sant'Agata Bologneseu, a tim povodom je upriličena impresivna nova izložba pod nazivom "Future Is Our Legacy", koja je fokusirana na inovacije i tradiciju.

Lamborghini muzej

Novim otvaranjem se proslavlja i 20-godišnjica postojanja muzeja MUDETEC, kao i 50. rođendan legendarnog modela Countach. Izložba je podeljena na dva sprata, a ulazi se kroz tunel u kome se čuje fantastični zvuk V12 motora. Takođe, prikazuje se i video koji je kreiran u čast legendarnih V12 modela koji su proslavili Lamborghini.

Lamborghini muzej

Zatim slede modeli proizvedeni između šezdesetih i devedesetih godina prošlog veka od Miure do Diabla, a moguće je videti i dva futuristička modela, Essenza SCV12 i Vision GT.

Lamborghini muzej

Na drugom spratu se nalazi Countach postavljen na platformu, a tu su i modeli proizvedeni od 2000. godine.

Lamborghini muzej

Izložba uključuje i ograničene verzije kao što su Reventon, Sesto Elemento, Veneno, Centenario, kao i prvi Lamborghini s hibridnom tehnologijom, model Sian.

Pored automobila je na raspolaganju i simulator za vožnju, koji nudi mogućnost fotografisanja pored omiljenog Lamborghinijevog modela i deljenje fotografije direktno na društvene mreže, a moguće je dobiti i isprintovanu fotografiju.

Muzej će raditi svakog dana od 9:30 do 18:00 sati, a zatvoren će biti između 15. avgusta i 25. decembra. Rezervacije se šalju putem Lamborghinijevog internet sajta, a zbog trenutne situacije s pandemijom muzej može da poseti 12 posetilaca svakih pola sata.

Izvor: Klix.bačitanja : 222Komentari