home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Jedna od osnovnih stvari koje svaki vozač nauči u auto školi jeste koja to vozila imaju prednost prolaska. Jednom kada čujete sirene bilo bi pametno da usporite i propustite vozilo koje prolazi pored ili ispred vas jer nikada ne možete da znate gde to policija, vatrogasci ili hitna pomoć žure. Predavanje na kome je instruktor pričao o tome, vozač dvotočkaša iz ovog videa je izgleda propustio i solidnom brzinom se zabio u vozilo hitne pomoći koje je sa sirenom prolazila raskrsnicom.

Nesvakidašnja nesreća u kojoj su učestvovali motociklista i vozilo hitne pomoći odigrala se na ulicama ruskog St. Petersburga. Naime, vozač motocikla koji je imao zeleno svetlo na semaforu nije obraćao pažnju na zvuk sirene i činjenicu da ostali vozači iz njegovog smera usporavaju i zaustavljaju svoja vozila. Kazna ga je vrlo brzo stigla i to u obliku saobraćajne nesreće.

Ne mareći za ono šta se događa oko njega vozač Suzukija GSX-R solidnom brzinom se zabio u prednji bočni deo vozila hitne pomoći.

Sreća u nesreći za njega je to što je pomoć bila na licu mesta budući da je hitna pomoć bila vozilo u koje se on zaleteo.

Izvor: Automotoportal.hr



čitanja : 829



Komentari

Debil. Ali bukvalno sreća u nesreći. Ne bi svako trebao da vozi tako jak motore.
Ja sam bio očevidac slične saobraćajke u Beogradu na uključenju u Dimitrija Tucovića, ne ponovilo se.

Nisu uvek motoristi krivi, ali treba pripaziti još ovih mesec/dva sunčanog i toplog vremena.

Autor Raziel 27 Jul 2012, 12:53

"Jedna od osnovnih stvari koje svaki vozač nauči u auto školi jeste koja to vozila imaju prednost prolaska."

Imaju prednost prolaska, ali recimo kod nas 80% vozaca ne zna da ta ista vozila takodje ne smeju da prodju kroz crveno svetlo na semaforu, na primer.

Autor Cika Sima 29 Jul 2012, 17:36