home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dobro se dobrim vraća

3 Dec 2016 - 15:09 Video Link

Ako ste motociklista, onda definitivno znate kako lako i bahato vozači umeju da vas iseku. Jedan motorista iz Velike Britanije je nedavno, sasvim slučajno, i iz najbolje namere, dobio priliku da se osveti vozaču modela Hyundai i20 koji ga je nepropisno isekao.

Snimljen kamerom sa kacige vozača, ovaj video, koji možete videti ispod, prikazuje momenat kada vozač automobila iskače ispred motora prilikom izlaska sa pumpe, uz veliko negodovanje motocikliste, naravno. Međutim, čovek za upravljačem četvorotočkaša je zaboravio iPhone i novčanik na krovu, od kojih je poslednji prilikom skretanja pao na asfalt.

U njegovu čast, motorista se zaustavio i pokupio novčanik i započeo poteru za automobilom, na kraju je uz dobijanje srednjeg prsta i psovki ipak uspeo da zaustavi čoveka za volanom, koji je stao tek kada je video svoj dragoceni predmet. Očigledno iznerviran ovim drugim lošim potezom koji je došao preko sve njegove dobrue volje, motociklista baca novčanik u automobil i uzima telefon sa krova pokazuje ga vozaču koji se veoma loše poneo, ali kada je video koliko je pogrešio počinje da se zahvaljuje, i bacio ga na put pre nego što je nastavio u svom pravcu.

Postoje dve priče koje su mogle uslediti nakon ovog događaja, prva je da je čovek na motoru krenuo u slučajno omogućenu osvetu i namerno ovo uradio jer je prethodno bio bezobrazno isečen, dok je druga ipak ona realnija, jer ovo samo po sebi nije dovoljno dramatičan razlog za bacanje stvari, i da je čovek iz najbolje namere krenuo da vrati novčanik i dobio par pogrdnih reči, koje je pratio i glavni saobraćajni znak, nakon čega je potpuno izgubio strpljenje i vratio milo za drago.

Bilo kako bilo, događaj je na svu sreću završen bez daljih komplikacija i većih posledica, a partija je, ako ćemo pravedno, izjednačena. Oba vozača su pogrešila kako god da pogledamo stvari i ne treba stati ni na čiju stranu.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 913Komentari

Kakav dripac vozač auta, sevap da dobije maru.
Još je toliko glup da vozi telefon na krovu a novčanik mu ispade.
A motociklista iako mu se osvetio ipak mu je vratio novčanik.
Ova muva bez glave ne zna gde je šupalj, sigurno ne bi našao novčanik a ni telefon najverovatnije.
Spao bi tokom vožnje.
Ovaj bolje da menja i20 za "Tupson", prikladniji mu je.
A najgori su ovakvi, em kriv em drzak, pa mu posle djavo kriv. Ovde je super prošao.

Autor P1 03 Dec 2016, 15:32