home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sve je krenulo 2013. godine kada je vlasnik odlučio da javno uništi svoj BMW M6 zbog problema s menjačem i lupkanjem u kabini koje u servisu, bar prema njegovim rečima, nisu uspeli da reše...

Ovaj vlasnik nekolicine BMW modela je verovatno najgori klijent bavarskog proizvođača. Naime, on već godinama javno demonstrira protiv BMW-a zbog prilično bizarnog razloga, a pritom svejedno vozi njihove modele (barem one koje nije razbio). O čemu je reč? Pourmohseni Hadi iz Italije je dugogodišnji nezadovoljni klijent BMW-a koji je ovih dana zapalio svoj BMW Serije 7 ispred muzeja marke u Minhenu. Sve je naravno snimio, a ovo mu nije prvi takav incident. Naime, 2013. godine je izrazio nezadovoljstvo izradom i pouzdanošću svog BMW-a M6 E63. Tada je izjavio da je imao problema s različitim zvukovima u kabini, kao i s lupanjem i nemirnim radom automatskog menjača. U BMW servis je odlazio čak 10 puta, u BMW-u tvrde da je problem otklonjen međutim on tvrdi suprotno. Niko nije želeo da prizna krivicu, a Hadi je zatim odlučio da javno uništi automobil sekirom ispred sajma automobila u Frankfurtu.

Sledeće godine je zapalio BMW Z3, a poslednje javno pokazivanje besa dogodilo se nedavno. Kao što smo već napisali, ovaj put je nastradala Serija 7 koju je Hadi zapalio, pa su intervenisati vatrogasci i policija koja je Hadija odvela u stanicu.

Zanimljivo da je već dao intervju za nemački "Focus Online" u kome je rekao da će ponoviti ovako nešto...

Izvor: Jutarnji.hr/autoklubčitanja : 754Komentari

Ovaj čovjek je očigledno psihopata željan pažnje.
Samo su mu Švabe izgleda uzele mjeru zbog njegovih "performansa" , pa je sad "okačio gaće na štap" ,kad pali, nakon novog M6 , 15 godina staru sedmicu od 3000 evrova, hahahaha.

Autor Đorđe 24 Sep 2017, 10:41

Ha ha kad ti se bmw ne svida promjeni marku a ne tuj se pravit pametan ocito je ovdje nesto drugo po strani

Autor Nexus 24 Sep 2017, 11:36

Ne pravi se covek pametan , nego je besan na bmw i ima para da ih blati. I neka je ta 7ca 3000e opet je covek kupio i zapalio samo radi inata a mogu vam reci i lepa je reklama za bmw. Dobra rekla se cuje daleko a losa jos vise!

Autor Neko 24 Sep 2017, 13:27

Ako ako. Sve ove firme imaju politiku da se prave lude, sto moze da prodje tu i tamo, ali ne kada nesto reklamiras kao "ultimate drive machine" a onda ti jedan od najskupljih modela nije savrsen. Mora da bude savrsen, da je hteo Kiu, kupio bi je.

Autor Fordovac 24 Sep 2017, 14:35