home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Audi R8

Posedovati super automobil je san mnogih od nas, ali nažalost, visoka cena i visoki troškovi održavanja nas sprečavaju da te snove i ostvarimo.

Međutim, šta ako bi postojao način da kupimo jedan super automobil za relativno malu sumu novca, te nam preostaje samo da brinemo o popravci i njegovom održavanju? Upravo za to služe agencije kao što je Copart u SAD, koje često prodaju skupe automobile (koji su doduše značajno oštećeni ili neispravni) za relativno mali deo sume po kojoj se ti automobili inače prodaju.

Uzmimo na primer ovu prvu generaciju modela Audi R8, koji se prodaje zbog “oštećenja na podu, ispod karoserije”, koju je kupio jedan jutjuber. Njegov plan je da reši sve probleme koji mogu da postoje, te da ovaj Audi R8 još jednom postane savršeni sportski automobil.

Moramo napomenuti da osim toga što je na sajtu agencije Copart pročitao da je automobil oštećen, i osim toga što je video fotografije, on zapravo nikad nije uživo video automobil. Nakon što mu je automobil dostavljen, rad na modelu Audi R8 je počeo i pre nego što je planirano, jer zbog problema sa akumulatorom motor uopšte nije mogao da se pokrene. Međutim, uz malo rada i strpljenja, V8 agregat radne zapremine 4,2 litara sa nemačkog automobila koji je povezan sa šestostepenim manuelnim menjačem je pokrenut, te je sledeći korak bio test vožnja kako bi se proverilo njegovo stanje iz vozačke pozicije, kako bi vlasnik znao šta da očekuje. Kako je on sam naveo, neće biti lako “podariti novi život” ovom neispravnom automobilu, koji je verovatno najjeftiniji Audi R8 na svetu. Ali uz naporan rad i dovoljno truda, sve će se itekako isplatiti s obzirom da je model sa snimka prešao malu kilometražu i da uz njega ide sva istorija servisa.

Pretpostavljamo da ćemo uskoro videte novi video na kojem se vidi kako radovi napreduju, ili nbar gotov automobil, a do tada imamo priliku da vidimo kako na prvi, letimičan pogled izgleda ovaj najjeftiniji R8.

Izvor: Vrelegume.rsčitanja : 1189Komentari