home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nesreća

Snimci iz saobraćaja često mogu da budu zabavni i poučni, ali ponekad se radi o stravičnim prizorima sa žrtvama.

O ovom slučaju itekako ćete se zamisliti, a neki će imati čak i osećaj krivice što su ga pogledali. Dobra vest je da je vozač preživeo, piše Index.hr.

U nastavku možete videti snimak iz kabine kamiona koji vozi brzinom od oko 100 km/h na dvosmernoj saobraćajnici s po dve trake odvojene fizičkom barijerom. Nakon uspona put se sužava u jednu voznu traku, a onda u jednom trenutku naglo skreće udesno, verovatno nakon što je vozač u retrovizoru video Nissan koji je dolazio velikom brzinom.

Nissan 350Z proklizava po boku sve do saobraćajnog znaka na desnoj strani, a zatim udara u zemljanu barijeru i nestaje u prašini. Ali tu ne staje, već se u jednom trenutku vraća na put uz nekoliko prevrtanja. Kamion staje, a nažalost i video.

Nešto kasnije na Facebooku je osvanulo saopštenje vozača i vlasnika Nissana u kome obaveštava da su on i suvozač dobro. "Ne danas, sotono, ne danas. Moraćeš još da sačekaš da me uhvatiš. Vrteo se 3-4 puta. Upravo otpušten iz bolnice. Rendgen snimci čisti. Samo mala rana", napisao je vozač.

Izvor: Index.hr

Screenshot: YouTubečitanja : 430Komentari