home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Renaultov novi šef dizajna Laurens van den Acker biće odgovoran za hrabriji dizajnerski pravac francuske marke, što će u formi koncepta DeZir ove jeseni biti najavljeno na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Objavljene su prve zvanične slike novog Volvoa V60, karavanske verzije nedavno predstavljene nove generacije modela S60.

 (Dalje)

VIDEO : Audi R8 V10

5 Jul 2010 - 01:01 Video Link
U Conner Avenue fabrici u Detroitu proizveden je poslednji primerak već odavno legendarnog Dodge Vipera.

 (Dalje)

Bivša „spajsica“ Viktorija Bekam osim kreiranja garderobe, od sada će se baviti i osmišljavanjem enterijera automobila marke „rendž rover”. Na mesto kreativnog direktora britanske auto kompanije supruga Dejvida Bekama dospela je zahvaljujući dobrom poznavanju modnih kretanja, kao i luksuznih proizvoda.

 (Dalje)

ABS Show - 113. emisija

3 Jul 2010 - 12:00 Video, Abs Link


 (Dalje)2011 Mercedes CL

2 Jul 2010 - 15:48 Noviteti, Video Link

Dok čekamo na premijeru koja će se održati na jesenjem Salonu automobila u Parizu, na internet su dospele nove zvanične fotografije i tehnički podaci o osveženoj verziji Mercedesovog  kupea CL.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda za našu zemlju) je novi Peugeot RCZ premijerno predstavila još na martovskom Sajmu automobila BG CAR SHOW, a juče je konačno i zvanično počela njegova prodaja u Srbiji.

 (Dalje)