home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Na konferenciji za novinare održanoj 24.06.2010. i upriličenoj u, za ovu priliku posebno dizajniranom, salonu automobila Vitro Group prekoputa Ade, predstavljen je premijerno u Srbiji Citroen DS3.

 (Dalje)

Nakon kupe, hečbek, karavan, monovolumen, pa čak i limuzinske verzije, stigao je i "megan" sa otvorenim krovom.

 (Dalje)

Italijanski Sicurauto je objavio video zapis jednostavnog servisnog zahvata kojim se uklanja problem potencijalnog zaglavljivanja papučice gasa na Alfa Romeo Giulietti.

 (Dalje)

Suzuki je objavio novi set zvaničnih fotografija novog Swifta (dostupne su i prve slike trovratne varijante) koji, bar što se tiče izgleda, predstavlja evoluciju dosadašnje verzije, poznate još od Salona automobila u Parizu 2004. godine.

 (Dalje)

Ford je za predstojeći događaj Le Mans Classic (od 9. do 11. jula) pripremio specijalno Le Mans Classic izdanje Focusa RS (305KS i 440 Nm), odnosno pet Focusa RS, svaki u poseboj kombinaciji boja.

 (Dalje)

ABS Show - 112. emisija

22 Jun 2010 - 20:26 Video, Abs Link
 (Dalje)

Famozna trka između Minija Cooper S i Porschea 911 napokon je održana na posebno pripremljenoj stazi u sklopu autodroma Road Atlanta u SAD-u.

 (Dalje)

Sem sa budućim SLS AMG Roadsterom, porodica ovog Mercedesovog sportskog modela će biti proširena i varijantom sa elektropogonom.

 (Dalje)