home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO : BMW Art Car

8 Avg 2010 - 13:47 Video Link
ABS Show - 118. emisija

7 Avg 2010 - 01:00 Video, Abs Link

Poštovani gledaoci, u okviru 118. epizode ABS Show-a možete pogledati turističku patrolu na relaciji Beograd - Crna Gora. Pored patrole tu su i nezaobilazne ABS vesti iz sveta automobilizma.

 (Dalje)

Toyota je odlučila da iskoristi predstojeći Salon automobila u Moskvi (počinje 25. avgusta) da javnosti predstavi i obnovljenu verziju svog Highlandera.

 (Dalje)

Na testu koji je sproveden u Holandiji, Dacia Duster 2WD u verziji sa prednjim pogonom i bez ESP sistema iskazala je problem sa stabilnošću.

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com

Zahvaljujući Master Group-u, ovlašćenom prodavcu i serviseru vozila Renault, Nissan i Dacia, bili smo u mogućnosti da testiramo novu Daciu Duster

 (Dalje)

Maruti je u Indiji i zvanično predstavio obnovljeni Suzuki Alto, nazvan Alto K10.

 (Dalje)

ABS Show - 117. emisija

4 Avg 2010 - 16:15 Video, Abs Link

Poštovani gledaoci, u okviru epizode ABS Show 117 možete pogledati turističku patrolu na relaciji Beograd - Crna Gora. Pored patrole tu se i nezaobilazne ABS vesti iz sveta automobilizma.

 (Dalje)

Jedan od najlegendarnijih italijanskih automobila se izgleda sprema za povratak. Radi o Lanciji Stratos, odnosno modernoj interpretaciji ovog automobila.

 (Dalje)

Nakon nove generacije legendarnog Patrola, novog modela Juke i obnovljenih Qashqaija, Pathfindera i Navare, Nissan je osvežio i X-Trail.

 (Dalje)