home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Američki Insurance Institute for Highway Safety slavi svoju 50-godišnjicu, pa su za tu priliku ovim crash testom 1959 Chevrolet Bel Aira i 2009 Chevrolet Malibua želeli da pokažu napredak na polju bezbednosti putnika za ovih pola veka. Rezultat testa? Smrt na licu mesta za vozača Bel Aira i manje povrede noge za vozača Malibua... 

Nakon prošlogodišnje promocije standardnih modela treće generacije Megana, Renault nastavlja da širi njegovu porodicu. Tako je na Salonu automobila u Frankfurtu prikazana i nova sportska RS (RenaultSport) varijanta, inače pretpremijero predstavljena u martu na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Sem novog Pola u varijanti sa troja vrata, Volkswagen na Salonu u Frankfurtu predstavlja i Polo BlueMotion, koji se odlikuje smanjenom potrošnjom goriva i emisijom CO2.

 (Dalje)

Promo video : Lamborghini Reventon Roadster

 (Dalje)

Sem prototipa novog Trabanta, publika na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu može da vidi još jedno oživljavanje jednog istočnonemačkog automobila – Melkusa.

 (Dalje)

VIDEO : novi Saab 9-5

18 Sep 2009 - 09:10 Video Link

Više o novom Saabu 9-5 možete pročitati OVDEIstovremeno sa zvaničnom premijerom na Salonu automobila u Frankfurtu, Opel je objavio i cene za novu generaciju modela Astra, koje važe za domaće, nemačko tržište.

 (Dalje)

VIDEO : Seat IBZ Concept

18 Sep 2009 - 00:51 Video Link

Više o Seatu IBZ Concept možete pročitati OVDEKao što je bilo i najavljeno, Porscheov luksuzni gran turizmo, model Panamera, zvanično je stigao i na naše tržište.  

 (Dalje)

Hyundai je danas i zvanično na domaćem tržištu promovisao novu, već šestu generaciju svog modela Sonata (po novoj Hyundaijevoj formuli označavanja u Evropi će poneti ime Hyundai i40), koja će na korejskom tržištu, u zavisnosti od verzije koštati (preračunato) od 17.600 do 21.450 američkih dolara.

 (Dalje)

Više o Volkswagenu L1 concept možete pročitati OVDENakon što je prošle nedelje, naravno samo za izabrane goste, u Maranellu održao pretpremijeru svog novog modela 458 Italia, Ferrari je na Salonu u Frankfurtu ovog sportistu pokazao i običnim smrtnicima.

 (Dalje)

VIDEO : Ford Grand C-Max

16 Sep 2009 - 09:00 Video Link

Više o Fordu Grand C-Max možete pročitati OVDEVIDEO : Bentley Mulsanne

16 Sep 2009 - 01:25 Video Link

VIDEO I : Bentley Mulsanne

 (Dalje)