home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ovo je Ford Figo

23 Sep 2009 - 12:17 Noviteti, Video Link

Ford Motor Company je danas u Indiji najavio dugo očekivani novi mali model koji će se proizvoditi u Fordovoj Chennai fabrici u Indiji.

 (Dalje)

Nedavno je General Motors pokrenuo novi sajt nazvan "The Lab", gde prikazuje buduće projekte svog Advanced Design tima.

 (Dalje)

VIDEO I : Citroen DS3

 (Dalje)

Puma majice, kape, čarape, sandale...i posle 47 sekundi "Ferrarijev bolid F1".VIDEO I : Škoda Superb Combi

 (Dalje)

VIDEO : Peugeot RCZ

21 Sep 2009 - 11:21 Video Link

Definitivna, serijska verzija Peugeota RCZ ima premijeru na Salonu u Frankfurtu, mada će njegova prodaja zvanično startovati na proleće sledeće godine.

 (Dalje)

45 godina nakon promocije prvog Ford Mustanga u Njujorku, legendarni Lee Iacocca, nekadašnji predsednik Ford divizije i poznat kao otac originalog Mustanga (nama u Evropi možda poznatiji po kasnijem spasavanju Chryslera), dobio je čast da jedna specijalna edicija Mustanga bude nazvana po njemu.

 (Dalje)

Od ovogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu na vrhu Golfove game stoji novi Golf R (u verzijama sa 3 i 5 vrata) koji, umesto 3,2 litarskog šestocilindričnog agregata u Golfu V R32 (imao je 184kW/250KS i 320 Nm), sada pod haubom krije manji 2,0 litarski turbo benzinac sa 199kW/270KS i 350 Nm.

 (Dalje)

Suzuki Palette SW

21 Sep 2009 - 09:03 Noviteti, Video Link

Suzukijev mikroven Palette je poznat još od samog početka prošle godine (u formi koncept vozila prvi put viđen na Salonu automobila u Tokiju 2007.), a sada su Japanci ponudu proširili novom SW varijantom, koja se od standardnog modela razlikuje pre svega po drugačijem prednjem delu.

 (Dalje)VIDEO I : Highlights

 (Dalje)

Više o Mercedesu E 63 AMG Estate možete pročitati OVDE.