home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
ABS Show - 113. emisija

3 Jul 2010 - 12:00 Video, Abs Link


 (Dalje)2011 Mercedes CL

2 Jul 2010 - 15:48 Noviteti, Video Link

Dok čekamo na premijeru koja će se održati na jesenjem Salonu automobila u Parizu, na internet su dospele nove zvanične fotografije i tehnički podaci o osveženoj verziji Mercedesovog  kupea CL.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda za našu zemlju) je novi Peugeot RCZ premijerno predstavila još na martovskom Sajmu automobila BG CAR SHOW, a juče je konačno i zvanično počela njegova prodaja u Srbiji.

 (Dalje)Range Rover Evoque

1 Jul 2010 - 22:00 Noviteti, Video Link

Land Rover je danas na proslavi 40-godišnjice Range Rovera u Londonu prikazao novi kompaktni model Range Rover Evoque, dok će šira javost moći da ga upozna na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Nova generacija Volkswagenovog Touarega, koja je široj javnosti predstavljena na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, stigla je i u Srbiju.

 (Dalje)

ALSA Automotive Engineering iz Abu Dabija je BMW X6 M (serijski ima 408kW/555KS) pojačao na 533kW/724KS i 945 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Priloženi filmić pokazuje na koji način je žena u Teksasu odlučila da izbegne plaćanje putarine i da uštedi koji dolar. Možda na kraju zaista nije platila putarinu, ali sumnjamo da joj se ovaj potez finansijski isplatio. I da, bila je mrtva pijana...  

Izvor : Autosport.hr“Terrafugia Transition”, lagana letelica koja se brzo može transformisati u automobil, dobila je dozvolu za masovnu proizvodnju od strane Američke savezne uprave za civilno vazduhoplovstvo (FAA), prenosi “Dejli telegraf”.

 (Dalje)