home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO: Citroen istorija

15 Apr 2014 - 20:32 Video Link
Za svoju najnoviju izložbu, Petersen Automotive Museum pozvao je dvanaest poznatih ličnosti, među kojima su legende rok muzike, filmski režiseri, glumci i kolekcionari da učestvuju sa svojim najlepšim kupe sportskim automobilima.

 (Dalje)Više o Jetti facelift možete pročitati OVDE.Nešto više o Land Rover Discovery Vision conceptu možete pročitati OVDE.

 (Dalje)

VIDEO: Peugeot 2008 DKR

15 Apr 2014 - 12:19 Video Link

Ranije objavljene slike Peugeota 2008 DKR možete pogledati OVDE.Trend postavljanja kamera, prilično smo sigurni, samo će dobiti na snazi. To dokazuje sve više videa objavljenih putem internet video servisa koji razotkrivaju podmukle lažljivce u prekršaju, poput onog koji donosimo u nastavku

 (Dalje)

* Motor je 4.2L V8 twin-turbo sa 800KS, u paru sa šestostepenom transmisijom, od 0-100 km/h ubrzava za 3 sekunde, najveća brzina 360 km/hSvako bi voleo da zarađuje za život radeći ono što ga zanima, ali se to nažalost ne dešava često. Junak naše inspirativne priče, Pol nikada nije ni slutio da će mu hobi pravljenja maketa Formula 1 bolida zapravo obezbediti posao u jednom od najvećih Formula 1 timova, ali život je uvek spreman na iznenađenja.

 (Dalje)

Nissan je za sajam automobila u Pekingu najavio premijeru svog novog koncept vozila, ali nije saopštio detalje.

 (Dalje)