home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mada su se mnogi nadali, Lamborghini na nedavnom Salonu automobila u Parizu nije predstavio dugo najavljivanog naslednika aktuelnog Murcielaga (zato su posetioci u Parizu mogli da vide koncept Sesto Elemento).

 (Dalje)Slovenački Akrapovič Exhaust Systems Technology nudi novi izduvni sistem za Ferrari 458 Italia, pa sada ovaj sportista raspolaže sa više snage i ima fantastičan zvuk (smanjena je i težina, i to za 14 kg).

 (Dalje)Renault Dezir

Francuska marka ozbiljno razmatra uvođenje atraktivnog koncepta električnog sportskog automobila Dezir (predstavljen na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu) u ograničenu serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

VIDEO I

Jedan od poslednjih realizovanih megalomanskih objekata Abu Dabija jeste “Ferari World”, čija ukupna površina iznosi 176,000 kvadratnih metara. 

 (Dalje)

Roding 23 je lagani nemački roadster neobičnog izgleda, sa težinom od samo 920 kg (raspored težine 40:60, upotrebljena su ugljenična vlakna i aluminijum), motorom sa više od 300 konja i podešavajućim ogibljenjem.

 (Dalje)

Muškarac iz Australije "za dlaku" je izbegao nesreću, nakon što mu je auto uleteo u spavaću sobu, u predgrađu Melburna.

 (Dalje)

Na prošlogodišnjem SEMA Salonu tjunera kompanija Local Motors je prikazala prototip off-road trkačkog modela Rally Fighter, dok će ove godine na istom mestu (SEMA Salon počinje 2. novembra u Las Vegasu) predstaviti i njegovu serijsku varijantu.

 (Dalje)


Tradicionalna revija filmova "L’Oréal Paris Cinemania" ove godine se održava od 29. oktobra do 5. novembra u beogradskom Sava Centru a dva dana kasnije i u Novom Sadu, tačnije od 31. oktobra do 7. novembra.

 (Dalje)