home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Više o Infinitiju Q50 Eau Rouge možete pročitati OVDE.Novi BMW X6 bi trebalo da ima premijeru na ovogodišnjem sajmu automobila u Parizu, dok bi njegova prodaja trebalo da startuje početkom 2015. godine.

 (Dalje)

Posle prvog susreta sa njim na premijeri u Londonu krajem prošle godine, priliku da se nađemo za upravljačem nove generacije krosovera Nissan Qashqai dobili smo na međunarodnoj prezentaciji koja je održana u okolini Rovinja.

 (Dalje)

Emisija SAT: Mazda 3

4 Apr 2014 - 19:46 Video Link

Kada proizvođač automobila koji je za prethodnih 10 godina napravio 3,5 miliona primeraka svog modela u jednom od najpopularnijih segmenata u Evropi ima nameru, ne samo da zadrži poziciju, već i da krene dalje, jasno je da u novu tržišnu "bitku" ulazi svim raspoloživim sredstvima.

 (Dalje)

Zahvaljujući napretku tehnologije više ne morate da se pitate kakav je osećaj napraviti ultra katastrofalnu glupost i preživeti da biste o njoj pričali. Za to imamo YouTube

 (Dalje)Jaguar nastavlja da proširuje uspeh koji je postignut njihovom prvom Super Bowl reklamom objavljivanjem nastavka u kojem je za glavnog lika odabran Tom Hiddleston.

 (Dalje)

Od automobila sa takozvanom arhitekturom body on frame ili, u slobodnom prevodu, karoserija na okviru, ostali su nam još samo pojedini terenci koji tvrdoglavo odbijaju da odu u istoriju. Evo i zašto.

 (Dalje)Prevelika želja za dokazivanjem, a premalo vozačkih sposobnosti često se vrlo loše završi.

 (Dalje)

* ovaj jedinstveni automobil ima 5.0L V8 motor sa 306KS i 460 Nm